Meget ubehagelig oplevelse og tab af mange penge Jeg tilmeldte mig zoneterapiuddannelsen hos At Work Skolen i Aarhus efter min fars død. Jeg investerede 54.000 kr., som jeg havde fået af min mo... もっと見る
企業が回答しました
Jeg oplevede et forløb hvor jeg udforskede og fik nye færdigheder. Jeg kom tæt på og mødte søde spændende mennesker som turde tale om, drøfte og grine af både udfordringer på kurset så som de latinske... もっと見る
企業が回答しました
virkelig gode videoer samt beskrivelse/læring af det ny, man nu skal til at lære/læse. Mulighed for at gense videoer/lærings materiale samt opgaver under hele forløbet. små tests undervejs som skal... もっと見る
企業が回答しました
Jeg er meget glad for at have taget min kostvejlederuddannelse hos At Work. Selvom uddannelsen er 100% online, har det været let at gå til. Fagligheden er på højt niveau, og man kommer grundigt r... もっと見る
企業が回答しました
Uddannelser og kurser indenfor Sundhed og Trivsel.
Mynstersvej 5, 1827, Frederiksberg, デンマーク
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg startede op på uddannelsen/kurset som Fysiurgisk Massør og Sportsbehandler.
Da jeg startede var jeg lidt i tvivl om det var det helt rigtige, for vidste ikke så meget om det. Men tvivlen blev hurtigt lagt til jorden for det har været noget af det mest lærerige, spændende og bare en helt fantastisk oplevelse.
Man keder sig aldrig med undervisningen da de formår at vise og gøre tingende på en måde så det både er spændende og lærerigt.
Jeg kan 100% anbefale at tage et kursus hos at work skolen. Og kommer 100% til at tage flere kurser hos dem.

At Work A/S からの回答
Nem og lærig måde at udvilke sig fagligt og få mere viden

At Work A/S からの回答
1.000 tak for fantastiske viden og værktøjer til et liv med mindfulness - både professionelt og privat. Tak for Rodrigos inspiration og tålmodighed med os spørgelystne kursister.

At Work A/S からの回答
Jeg har været på et rigtigt fint forløb på kurset Mindfulness instruktør og har taget online specialet Mindfulness på arbejdspladsen. Jeg har allerede mange års erfaring med mindfulness, og disse forløb har givet mig motivation og de sidste redskaber til selv at udbyde kurser i mindfulness.

At Work A/S からの回答
Kompetent skole. Faglighed i top. Verdensklasse underviser. Stor anbefaling herfra.

At Work A/S からの回答
Godt læsestof og super at man kan tage det online så man kan læse ved siden af arbejdet.

At Work A/S からの回答
Spændende og inspirerende online kursus, som jeg har fulgt med glæde. Enkelt og overskueligt samt meget grundigt med opfølgende quiz til sikring af det gennemgåede stofområde. Professionelt hele vejen!

At Work A/S からの回答
Super underviser og spændene emner. Vi kom omkring utroligt mange ting, som kan bruges fremadrettet.
Syntes vildt godt om måden At-work uddannelserne er skruet sammen på.

At Work A/S からの回答
Jeg vil på ingen måde anbefale skolen. Jeg startede I januar 20 på fysiurgisk massør og sportsbehandler med troen på uddannelsen var færdig i juni. Jeg startede på dette tidspunkt da jeg har et fuldtidsjob ved siden af som jo gør tingene skal planlægges ind. Desværre kom corona. Vi fik tilbudt at fortsætte med forløbet som selvfølgelig blev rykket. Jeg sagde til start ja, men under 2 dage efter måtte jeg meddele at det kunne jeg simpelthen ikke pga mit job. Men det er fuldstændig ligeglade med. Trods der står i paragraffer de selv henviser til at man kan træde ud af aftalen hvis forløbet ikke afsluttes som planlagt.
Jeg har nægtet at betale for noget som helst før jeg ved om jeg overhovedet ville kunne starte igen da det hele jo os afhænger af mit fuldtidsjob. Dette kan de slet ikke forstå, og mener man skal betale 20.000kr for noget jeg ikke ved hvornår jeg får.
Ja igen vil jeg slet ikke anbefale dem til nogle. Og har på ingen måde lyst til at tage en uddannelse sådan et sted som kun tænker på penge og slet ikke på Deres studerende. Og som ikke engang retter sig efter lovgivningen og paragraffer!!!
Det optimale var de sagde ja corona har sat en stopper for det selvfølgelig retter vi os efter regler og love så du må stoppe, vi håber du starter hos os igen. Når det hele har lagt sig og uddannelsen kan passe med dit job. Så havde jeg da 100% ville det.
Det var meget usædvanligt for mig at tage en on-line uddannelse og jeg var usikker på om det kunne fange mig, men det kunne det og jeg har hygget mig rigtigt meget med studiet.

At Work A/S からの回答
Jeg vil ikke anbefale atWork, hvis man ønsker at blive personlig træner. De har to forskellig undervisere der modsiger hinanden på mange punkter og dette kan komme til at gå ud over dig til eksamen. Jeg kom op til eksamen ved den ene underviser og havde løst min case som jeg havde lært fra den anden underviser (som er den der har undervist os 80% af tiden og bl.a. har lært os hvordan man opbygger trænings programmer). Til eksamen fik jeg at vide at måden jeg havde løst casen på var forkert, fordi underviseren ikke var enig i at det var sådan casen skulle løses, så det gik ud over mig. At blive bedømdt utetfærdigt på en uddannelse man har betalt 20.000 for, er bare ikke i orden, så jeg skrev en eksamensklage med det samme. Det tog dem to uger at svare, at de var ved at undersøge sagen, hvilker var var fair nok og fik mig at tro at det var i gang med at gøre noget ved problemet. Da jeg så endelig fik et svar på min eksamensklage, havde chefen svaret på det som om det var en evaluering jeg havde sendt og ikke en klage, så det fik jeg intet ud af. Efter et par mails frem og tilbage viste det sig at chefen var fuldstændig ligeglade med hvad der var sket og ville ikke gøre noget ved problemet. Han er også stoppet med at svare på mine mails.
Jeg vil fraråde at vælge atWork hvis du ønsker at blive personlig træner, da det her også kan ske for dig. Virkelig en dårlig oplevelse for mig.
Fantastisk undervisning og rigtigt dygtige formidlere.

At Work A/S からの回答
Vil anbefale til enhver tid 👍 god atmosfære, virkelig gode lærer. Vil klart tage mine uddannelse/kurser hos atwork skolen igen.

At Work A/S からの回答
God service fra At Work - gode faciliteter - dygtig underviser som gør jeg nu kan stå på egne ben som Fysiurgisk Massør og Sportsbehandler.

At Work A/S からの回答
Er meget tilfreds med forløbet i forbindelse med min uddannelse som fysiurgisk massør og sportsbehandler. Super inspirerede og dygtig underviser - og en effektiv administation, som klarede corona udfordringerne til UG.

At Work A/S からの回答
Virkelig dygtig underviser. Føler mig klar til at starte som selvstændig. Og er slet ikke færdig med at uddanne mig. 😊

At Work A/S からの回答
Rigtig godt forløb, fagligt dygtige undervisere, teori kobles på praksis eksempler - har haft et trygt forløb hvor der er god kommunikation ml. Skole og elev

At Work A/S からの回答
Uddannelsen til kostvejleder er tilrettelagt rigtig godt. Man får en bred viden inden for ernæring og sundhed. Man undervises af super kompetente og engagerede undervisere. Et godt forløb !!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。