レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Er reddet i 11. time af David fra Autobixen, Frederiksberg, Kbh efter en dag med utrolig dÃ¥rlig kundeservice i THansen, NÊstved. Gode rÃ¥d var dyre, men ved et telefonopkald fik vi den vejledni... もっず芋る

Var inde i dag hos Autobixen Amager sidst fredag eftermiddag - for at sÞge efter en tagboks til Fiat Qubo, der har en tagrÊling hvor stort set ingen beslag passer ! Hurtigt tjek pÃ¥ PC' en - jo, d... もっず芋る

Super service. Kom ind med en indkÞbt stereoanlÊg og ville have hjÊlp til at installere det. Brian spurgte relevante spÞrgsmÃ¥l ville vi hÞre DAB+ radio og regnede vi med at bruge google maps via vo... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌ アクセサリヌ店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Autobixen forhandler alt indenfor bilstereo, styling og udstyr til biler. Vi har alle de store mÊrker til skarpe billige priser og kan altid levere varen hurtigt til dig.

4.1

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 16ä»¶

レビュヌを曞く

Super installation og service

Fik installeret navigationsanlÊg med bakkamera, håndfri telefon osv. Det hele virker perfekt og installationen er virkelig pÊnt lavet. Der var lidt efterjustering af kameraet, men også det fiksede Brian med et smil. Sådan! De bedste anbefalinger her fra!

2022幎1月25日

Meget fin service

KÞbte nogle ting online, var ikke opmÊrksom på at det var Black Friday.
Modtog ingenting med posten og mailede derfor til dem.
Fik kort efter en lang sms der forklarede udfordringerne ved at de havde fået virkelig mange ordre og samtidig havde medarbejdere der havde lagt sig med corona.
Fik tilbud om at annullere eller komme forbi forretningen på Frb. og afhente.
Alt i alt en meget god service i en udfordrende tid. Har tidligere fået meget fin service i forhold til udfordringer jeg havde med at finde de rette Thule komponenter til min bilmodel.
Alt i alt kan jeg kun give mine bedste anbefalinger.

2021幎12月21日
自発的なレビュヌ

Jeg kÞbte en polermaskine af Autobixen

Jeg kÞbte en polermaskine af Autobixen 29/6 og får denne leveret 5/7 2021.
Da jeg åbner pakken ligger der en gammel brugt model, hvorefter jeg ringer til butikken.
Ekspedienten jeg får fat på fortÊller mig at han selv har pakket denne model ned fordi de ikke havde den model jeg kÞbte!
Han lover mig sende en anden (bedre model), som jeg til dato ikke har fået endnu!

2021幎12月16日

Konge service i fokus..!

Konge service i fokus..!
Autobixen havde lavet en pris fejl på deres hjemmeside, som var LANGT under deres kostpris.. Men af lige vel stod de ved prisen og gav den helt store kunde oplevelse.. hjÊlp med at bÊre varen ud til bilen, et stort smil og Þnske om en skÞn dag..
troede ikke de kunne vÊre med på priser og service i forhold de store spiller på marked.. Men der måtte jeg så lige spise de ord igen..
VARM ANBEFALING
!

2021幎11月30日

Altid en fornÞjelse

Altid en fornÞjelse, når man tager en tur i autobixen Glostrup.
Brian hjÊlper altid, og altid klar med lidt gas.
Idag kÞbte jeg, et barnesÊde, han havde det kun på Frederiksberg, men tilbÞd selv at hente og komme forbi min adresse med det.
Stor tak til autobixen

2021幎1月8日
自発的なレビュヌ

Alt for lang leveringstid!

12 dage efter jeg bestilte noget Bell Add havde jeg stadig ikke modtaget en bekrÊftelse på, at Autobixen havde sendt mine varer. Det til trods for, at jeg i mellemtiden havde skrevet to emails til deres support. Efter flere mislykkede forsÞg kom jeg endelig igennem til deres supporttelefon, og nu er jeg blevet lovet, at den vil blive sendt samme dag. Det håber jeg er rigtigt!

2020幎12月10日

SUPER service!!

SUPER service!!! Har kÞbt et anlÊg til bilen som jeg selv ville installere. Da jeg lÞber ind i problemer ringer jeg og får fat i Brian, han guider via telefonen og yder en service ud over forventning. Det spiller nu så fint! Stor tak herfra!

2020幎6月12日

Mega god service

Mega god service!
Kl. 15 minutter i lukketid punkterede min bil på Falkonér Alle - ca.100 m. fra Bixen, hvor jeg så kÞrte for hjÊlp. Hér efter lukketid er mit dÊk Nu ved at blive lappet - jeg blev i mellemtiden budt på en kop frisklavet kaffe. Tak, Casper og David.

2020幎5月13日

En Uheldig handel

Kontaktede butikken telefonisk, da jeg ville hente viskerblade i stedet for at få tilsendt. De oplyste mig at de ikke havde det sÊt jeg kunne finde på deres webshop, men at de havde bladene enkeltvis. Fint med mig.
Da jeg så skal montere, opdager jeg at de har givet mig de forkerte. Jeg kontakter dem på mail, da jeg skal på skiferie og ikke har til til at komme forbi butikken igen.
Nu er jeg hjemme igen 8 dage senere, og de har ikke engang svaret mig på mail.

2020幎2月2日
自発的なレビュヌ

Havd kÞbt snÊkÊder til bilen

Havd kÞbt snÊkÊder til bilen. 30 minutter efter bestillingen bliver jeg ringet op af en medarbejder der informerer mig om at de har lavet en fejl. Modellen jeg har bestilt er desvÊrre udgået, men de havde ikke fået opdateret deres website. I stedet tilbyder de at sende den nyere model, som også er dyrer, til samme pris som den gamle model.

Fik produktet efter kort tid uden problemer. God service!

2020幎1月13日

Pickup med suverÊn lyd

Jeg var ikke klar over at min bil kunne lyde så godt.
De leverer fremragende vejledning og har virkelig styr på deres knowhow. Så skal du have rigtig lyd i din bil så kÞr forbi Glostup de ved hvad der er behov for uden at oversÊlge. I Þvrigt en god butik med mange fine stumper til styling og vedligehold.

2019幎9月4日