Autohusetsilkeborg レビュー 121

TrustScore 5段階評価の5

4.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Brian er uden tvivl en helt igennem fantastisk person. Han lytter, forstår, er helt sindssygt tålmodig, og formår at imødekomme alle de ønsker man kunne forestille sig.

5つ星のうち5の評価

Super service🙂... Super service med en Alfa Romeo Giulia... gode medarbejdere.. Brian en super sælger god og snakke med🙂. Og Christian som var på dagen, en super sælger, han var sød, venlig, hjælp... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Det var mit første Alfa-køb. En fuldstændig fantastisk oplevelse med en service i absolut topklasse! Helt igennem passionerede alfister, med blik for detaljen. Aldrig har vi haft en bedre købso... もっと見る

企業情報

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Fantastisk service

Super god service hele vejen igennem købet fra start til slut.
Der var en lille fejl på bilen som blev taget på deres regning.
Kan kun anbefale at handle hos dem.

2026年3月8日

Super service🙂...

Super service🙂...
Og Christian som var på dagen, en super sælger, han var sød, venlig, hjælpsom og mega professionel.🙂

2026年3月20日
5つ星のうち5の評価

Imødekommende og rar bilforhandler!

Jeg købte min første bil hos Brian, en Kia Rio fra 2015, og kort efter fik den en TPMS-fejl på sig, hvilket Brian tog hånd om selvom problemet ikke var nemt at regne ud, der gik en måneds tid, men var tryg hele vejen igennem og Brian tog det naturligvis på sin regning det hele uden noget besvær, fantastisk service og en rar og ærlig mand. Tusind tak for en god handel, kan klart anbefales og ville uden tvivl kigge hans vej ved næste bilkøb!

2025年1月28日

Fantastisk Service

Hørte på en VW Tiguan vi godt kunne bruge,
Da vi manglede lidt kræfter i vores bil.
De besvarede hurtigt og præcist og meget venlige. Fantastisk Service

2025年8月13日

Super bilforhandler

Der er en grund til, at brugtbilsforhandlere ligger nederst på listen over dem, man har tillid til. AUTOHUSET SILKEBORG ER HELT KLART INDTAGELSEN FRA DETTE.
Vi hentede vores "brugte" bil (125 km) 5/6-25. Under hele processen mødte vi en kæmpe imødekommenhed, hvor Christian gjorde et stort arbejde med at skaffe ekstraudstyr (f.eks træk og vinterhjul) til en god pris.
Jeg kan ikke huske, at jeg tidligere har givet 5 stjerner til nogen virksomhed, jeg har handlet med; men her er jeg ikke i tvivl om, at det er fortjent !
Jeg vil anbefale Autohuset Silkeborg til alle i min omgangskreds.
Hans Christian

2025年6月5日
5つ星のうち5の評価

Service og oplevelse i top

Min datter har købt sin første bil hos Autohuset og vi blev mødt med stor imødekommenhed og følte os hurtigt meget velkomne og trygge😊👍 Vi blev glædeligt overraskede over bilen, en Skoda Citigo som vi var blevet anbefalet fra en bekendt. Bilen levede fuldstændigt op til det hele, kunne ikke være bedre og simpelthen så flot både indvendigt og udvendigt. De småting der var blev sat virkelig flot i stand og bilen var så flot og tjekket igennem da vi hentede den.
Brian og Cristian var utroligt gode til at sætte min datter ind i bilens funktioner så hun kørte tryg derfra med sit nye kørekort.
Vi kan kun anbefale Autohuset og skal der købes bil igen bliver det helt sikkert der😊😊👍

2025年5月12日
5つ星のうち5の評価

Fra første kig på en bil til levering…

Fra første kig på en bil til levering af bil har vi været mødt med venlighed og tid til kunden. Ros for jeres kundepleje.
"Står bilen i ønsker jer så tøv ikke med at køre til Autohuset."
Enig med tidligere anmeldes, bilen var pæn, ren udvendigt som invendigt ved afhentning. Der var tid til overlevering.

Ros herfra !

2025年4月4日
5つ星のうち5の評価

ALLE burde købe sin bil hos Brian og…

ALLE burde købe sin bil hos Brian og hans sønner - her får I både tryghed, god service, venlighed, fair priser, bilen du køber bliver leveret super flot både indvendigt og udvendigt, med andre ord ALT spiller!
Jeg har købt mange biler gennem tiden og intet kan måle sige med det her sted, Brian er loyal, ærlig og serviceminded!

Så leder man efter ny bil kan man med ro i maven købe bil her!

Kæmpe anbefaling herfra!

2025年4月4日
5つ星のうち5の評価

Har købt en Skoda Karoq ved Brian og…

Har købt en Skoda Karoq ved Brian og har fået en fremragende betjening og service. Der skete det beklagelige at bagklappen gik i stykker efter en måned. Kontaktede Brian og han meddelte at han dækkede for reparationen. Det er service fra øverste hylde. Han får de varmeste anbefalinger fra mig.

2025年3月31日
5つ星のうち5の評価

Jeg købte min bil af Brian hvor jeg fik…

Jeg købte min bil af Brian hvor jeg fik en rigtig god vejledning og betjening. Efterfølgende har jeg haft noget med bilen, hvor Brian har taget sig af det øjeblikkeligt.
Jeg har alt i alt været meget tilfreds med handlen og servicen og vil varmt anbefale Autohuset, som også bliver mit første stop næste gang jeg skal handle bil.

2025年1月8日
5つ星のうち5の評価

Utrolig god service og oplevelse!

Rigtig god service fra Christian og Brian. Vi følte at vi kunne stole på deres ord og de fik os til at føle os velkommen i deres butik, ikke mindst tryg. De inddragede os i handlen og hele processen. De er gode til kommunikation og klarhed så man ikke står, og er i tvivl når man går derfra. Helt sikkert den bilforhandler jeg fremover handler med. Varmeste anbefalinger herfra!

2024年11月29日

Super oplevelse.

Super oplevelse.
Det helt rigtige sted at gå hen, når man har brug for at få genopbygget tilliden til brugtvognsforhandler. Super kompetent og imødekommende service og en helt igennem god oplevelse 😊 Vi kommer igen en anden gang.

2024年11月22日

Trustpilot エクスペリエンス