Jeg kÞbte den 14/03-26 en Golf TSI hos Autohuset Silkeborg, og jeg har haft en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. SÊlgeren, Christian, var bÃ¥de professionel, Êrlig og imÞdekommende. Alt det... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
ALLE burde kÞbe sin bil hos Brian og hans sÞnner - her fÃ¥r I bÃ¥de tryghed, god service, venlighed, fair priser, bilen du kÞber bliver leveret super flot bÃ¥de indvendigt og udvendigt, med andre... ãã£ãšèŠã
Det var mit fÞrste Alfa-kÞb. En fuldstÊndig fantastisk oplevelse med en service i absolut topklasse! Helt igennem passionerede alfister, med blik for detaljen. Aldrig har vi haft en bedre kÞbso... ãã£ãšèŠã
Dobbelt op pÃ¥ stjerner for en forhandler i sÊrklasse! Brian fremstÃ¥r Êrlig, reel, nÊrvÊrende og ydmyg i hans virke. Han formÃ¥r at skabe en tryg og ligevÊrdig relation fra fÞrste fÊrd, og serviceniv... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
BilkÞb
Har haft en super oplevelse med autohuset Silkeborg.
Jeg kÞbte en brugt Chrysler Pt Cruiser fra 2006 engros.
De lavede de fejl, og mangler jeg påpegede uden påregning.
De leverende desuden bilen nysynet.
Da jeg havde haft bilen et par dage, kunne den ikke starte.
Jeg kontaktede autohuset, og de tog bilen ind til reparation.
Det viste sig at starteren var gået, og jeg regnede med der ventede mig en stor regning.
Men autohuset tog hele regningen, så jeg er glad og super tilfreds kunde.
SÃ¥ jeg kan helt bestemt varmt anbefale Autohuset Silkeborg.
Problemer ved kÞb af MitoâŠ
KÞbte min drÞmmebil her for lidt over en måned siden, Alfa Romeo mito qv. Fik fortalt der var skiftet tandrem indenfor kort tid og at den stadig var god. Bilen skulle efter sÊlgeren, vÊre kigget igennem og klargjort inden salg. Her 1 måned efter har jeg stået med mange problemer - 3 ud af 4 tÊndrÞr var ikke fastskruet - utÊt bagklap, samt ledninger der var knÊkket i den flexible kabelsamling i bagklappen - tandrem, kilerem og slanger i motorrum - for meget kÞlervÊske. Det er alt for mange problemer i en bil til 80.000 kroner! Efter jeg havde opdaget fejlene, tog jeg kontant til sÊlgeren af bilen og vi fandt frem til en lÞsning. Det var dog en mindre behagelig proces at vÊre igennem.
Få tjekket bilen igennem inden kÞbet går igennem, ellers kan der komme flere omkostninger end forventet!
Kundeservice i hÞjste kvalitet
Jeg kÞbte i foråret en Mazda2 ved Autohuset Silkeborg, og det har vÊret super service fra deres side af, både fra fÞr jeg kÞbte bilen, men også efter da de ringede for at tjekke op på om alt var som det skulle vÊre. Her får man gode biler og jordnÊre sÊlgere man kan stole på. Jeg er super tilfreds med dem, og kan varmt anbefale dem!
Dobbelt op pÃ¥ stjerner for enâŠ
Dobbelt op på stjerner for en forhandler i sÊrklasse!
Brian fremstår Êrlig, reel, nÊrvÊrende og ydmyg i hans virke. Han formår at skabe en tryg og ligevÊrdig relation fra fÞrste fÊrd, og serviceniveauet er helt i top.
Der er blevet indgået en handel, som har krÊvet gensidig tillid, og alle aftaler er overholdt. Vi er meget glade for vores nye Alfa. Der vil helt sikkert blive kigget i Brians retning, nÊste gang vi skal kÞbe ny bil.
De varmeste anbefalinger herfra!
Jeg giver alle de stjerner der findes!
Jeg giver alle de stjerner der findes!
Sikke da en fantastik service og en virkelig sÞd sÊlger.
Vi har kÞbt en Renault Grand Scenic III, 7 pers.
Claus (sÊlgeren) ordner alt. Han fik, uden beregning, fixet en plade til bagagerummet da vi oftest kun vil få brug for det ene af de to sidste bagsÊder og der derved ville vÊre et lidt dumt hul til bagage.
Han har bestilt en lakpensel (hedder det det?ð€) da der er lidt smÃ¥ridser efter en sele har ramt pÃ¥ i dÞrhullet. Igen uden beregning.
Efter vi havde kÞrt i nogle dage, ville vi prÞve GPSâen, men kunne ikke finde ud af det. Stor ros til Clausâ medarbejder som nemt kunne guide os telefonisk.
Vi havde aftalt med Claus at vi skulle hente bilen en lÞrdag da vi alligevel skulle til Silkeborg den dag. Claus ringede nogle dage inden, og spurgte om ikke han måtte komme med bilen samme dag, da han var blevet forhindret om lÞrdagen. Det er da virkelig service - vi bor en times kÞrsel fra Silkeborg!
Vi vil til hver en tid anbefale Autohuset silkeborg.
Tak for en fantastik handel Claus ð
God oplevelse ved kÞb af Alfa Romeo Mito
KÞbte en frisk Alfa Romeo Mito. Leveret som aftalt og Jeg har haft en rigtig god og tillidsfuld oplevelse at handle hos Autohuset i Silkeborg.
Opdagede et fejl ved dÞrlås som straks blev udbedret uden problemer.
Kan klart anbefales.
100 Stjerner
KÞbte for lidt over et år siden en sort Ford Focus ved autohuset Silkeborg. Jeg sagde nogle få ting jeg ville have lavet ved den. Der blev malet en dÞr, den fik service, den blev synet, den blev sporet og fik sat en afbryder af passager airbag i. Altsammen på hans regning. Der har ikke vÊret nogen problemer med den overhovedet og den kÞre bare derud af.
Han måtte desvÊrre ringe og fortÊlle mig at Ford Silkeborg ikke havde tid til at sÊtte den afbryder i fÞr 2 uger efter. Men sagde jeg kunne hente bilen dagen efter og så selv kÞre til Ford og få det ordnet. De skulle bare sende ham regningen. Har aldrig vÊret så sikker og tryg i en bil handel som jeg var med Claus fra autohuset Silkeborg.
Jeg vil ihvertfald kigge efter en anden bil ved ham som det fÞrste når jeg kommer dertil.
Service på meget hÞjt plan
Nu har jeg kÞbt 2 biler ved Autohuset Silkeborg. Ens Þnsker til bildrÞmme kan opfyldes her. Jeg har haft rigtig mange biler gennem mine 37år på bagen. ALDRIG har jeg oplevet så god en service som man får her.
Jeg kan kun anbefale at kÞbe bil her. ððð»
God service. Behagelig sÊlger, vil kunderne det bedste.
KÞbte en passat som vi er rigtig glade for og til en fair pris.
Motorlampen og ABS lyste efter et par uger. Og der var intet problem, da jeg gjorde opmÊrksom pÃ¥ dette. ð
Jeg kÞbte en bil hvor motoren gik i stykker den fÞrste dag jeg havde den.
Forhandleren lod handlen gå tilbage uden problemer
Super serviceð
Super oplevelse
Er blevet en glad ejer af af en Alfa Giulietta kÞbt hos Autohuset Silkeborg. Alle aftaler i og efter kÞbsforlÞbet har vÊret overholdt, og kan derfor absolut anbefale stedet.
ImÞdekommende men uvidende sÊlgere
Jeg kÞbte en Renault Grand Senic for en måned siden. Den havde nogle ting jeg gerne ville have Êndret, hvilket blev gjort uden kny. En lille uge efter jeg havde fået den hjem, smed den pludselig olie, jeg ringede til dem, og de fiksede problemet med det samme, uden udgift for mig.
En af de ting at de bÞr stramme op omkring er deres annoncetekster, men det er selvfÞlgelig svÊrt, når man ikke har nogen teknisk viden om biler.
Efter et œ år:
Jeg har nu fået skiftet bagklap dÊmpere, da de ikke duede mere, dem smurte de inden leveringen, da jeg brokkede mig over dem, man kan ikke smÞre gasdÊmpere, det kostede så lige 1.500,- ekstra. Det blev fikset samtidig med at jeg fik lavet service på bilen, for de kunne ikke fortÊlle mig hvilken olie der var blevet brug ved deres service, så jeg viste ikke hvilken olie jeg skulle efterfylde med.
Rigtig god service.
Jeg har lige kÞbt en Seat Altea xl hos Autohuset og har fået en hurtig og helt perfekt service. Der var blevet lavet en bule fra jeg prÞvekÞrte bilen og til jeg skulle hente den, da jeg påtalte det blev det lavet med det samme uden diskussion. Virkelig dejligt og befriende med en seriÞs og Êrlig forretningsmand. Der blev monteret aftageligt trÊk uden merpris da der ikke kunne monteres fast trÊk som aftalt. Meget venlige folk og jeg kan varmt anbefale Autohuset Silkeborg.
Brian solgte min sÞn en dejlig ToyotaâŠ
Brian solgte min sÞn en dejlig Toyota Audis hybrid en synshal sagde for lidt belÊgning på skiver foran og Brians synshal godkendte bilen. Håber Brians synshal har ret.
Skide god bilforhandler!
Skide god bilforhandler. Har kÞbt en bil dernede, og servicen er bare fuld i top.
Top service og en fabelagtig bil til en god pris!
Min mand og jeg kiggede på en rigtig fin Alfa Romeo da vi var i Silkeborg og besÞge familie i sidste uge. Vi ville meget gerne have den med hjem, men vi skulle tilbage til NordsjÊlland samme dag og vi kunne ikke nå at få bilen med. Men Brian fortalte os, at han skulle nok sÞrge for at vi fik bilen hjem. I dag kom han og afleverede en ny serviceret bil, hvor bremserne er blevet skiftet og tanken fyldt helt op - det er sq bare top service og en fabelagtig bil til en god pris!
Tak for handlen!
Et autohus man kan regne med.
Hos Autohuset Silkeborg mÞder man ikke den smarte sÊlger, der bare vil prakke dig en bil på. Her mÞder man 2 engagerede mÊnd, som bare elsker biler og gerne vil give deres kunder en god oplevelse og en hÞj service.
Vi fÞlte med det samme, at vi var i gode hÊnder, og vi fÞlte en sjÊlden tillid til en bilforhandler.
Rigtig god og tryg oplevelse for os.
Det er helt sikkert det fÞrste sted, vi kigger nÊste gang, vi skal ha bil.
De står inde for det de levere.
Jeg KÞbte en Alfa Romeo hos autohuset Silkeborg, og jeg blev behandlet fortrinligt! Der var en slidt kobling, som fÞrst viste sig en uges tid efter kÞb. Det blev ordnet uden nogle problemer. Jeg fÞlte, at jeg var i trygge hÊnder, og at der blev taget godt vare om sagen. Desuden er Brian hos Autohuset Silkeborg en rigtig Alfa Romeo mand, så det er også et lÊkkert sted, hvis man selv går op i dem og gerne vil have en god snak om Alfa'er.
Herfra en masse ros, og en anbefaling hvis man skal ud og kÞbe en brugt bil. De går op i, at tingene skal vÊre i orden, og det har de bestemt også levet op til!
Handlede bil med Claus fin service viâŠ
Handlede bil med Claus fin service vi kom fra NordsjÊlland og den stod klar med plader da vi kom . EfterfÞlgende tabte den kÞlervÊske og det resulterede i at der skulle anden motor i Claus fik den til Silkeborg og god service hele vejen igennem . Det viser sig at den motor har samme fejl , som Hyundai I40 årgang 13 er kendt med Claus fik den retur ny motor igen og Claus kÞrte selv til NordsjÊlland og afleverede bilen godt samarbejde hele vejen igennem kan helt klart anbefale at kÞbe bil hos Claus
Ganske fornuftig handel
KÞbte i starten af december 2019 en bil og gav i den forbindelse min gamle bil i bytte. Jeg fik fin behandling i processen op til handlen, bl.a. gennemgang af bilen hos mit lokale vÊrksted og udskiftning/udbedring af de påpegede fejl og mangler. God dialog med sÊlgerne og hurtig indsats på det vÊrksted de samarbejder med.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ