Det at min kan ringe til gÞrlÞse auto og bestille sine reservedele..er et kÊmpe plus Jeg bor pÃ¥ lars tyndskid marker ..og kan fÃ¥ originale dele fra gÞrlÞse auto til den nÊrmeste poat udlevering ste... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi besÞgte GÞrlÞse Autoimport den 1. April og var imponeret over deres fine importerede brugte biler. Det oplyst af sÊlgeren Malthe, at der var en Mercedes Eqb250+ pÃ¥ vej hjem Tyskland. Bilen ko... ãã£ãšèŠã
Min veteran SE280 begyndte igen at drille med at gÃ¥ i stÃ¥ nÃ¥r den blev varm og holdte stille. ErfaringsmÊssigt kunne flere andre vÊrksteder ikke l lÞse problemet tidligere. Bo gik i gang med diagnos... ãã£ãšèŠã
Jag Àr nöjd med att in sicka paketet snabbt frÃ¥n er Med tyvÀrr vart UPS inkopplad och orka inte leverera pÃ¥ min hem adress . Dom meddela att jag kunde hÀmta vid nÀrmaste upphÀmtning stÀlle och dÀr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- èªåè»ä¿®çåº
- èªåè»åžå Ž
- èªåè»éšååº
- èªåè»è§£äœæ¥è
- èªåè»è²©å£²åº
- äžå€è»éšååº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
GÞrlÞse Autoimport er en autoriseret Mercedes-specialist med mere end 30 års erfaring i at levere originale Mercedes-reservedele og tilbehÞr af hÞjeste kvalitet. Vi består af tre afdelinger, herunder et autoriseret Mercedes-vÊrksted, en reservedelsafdeling og en bilsalg afdeling. Siden vores start i 1982 har vi vÊret dedikerede til at yde den bedste service og kvalitet til vores kunder. Hvis du har brug for hjÊlp eller rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Professionel tone, men småsjusk og manglende oplysning skuffer
Jeg fik skiftet A/C-kompressor hos GÞrlÞse Autoimport. Kommunikationen med vÊrkstedet undervejs var rigtig god â jeg fÞlte mig lyttet til, og de var fleksible i forhold til at finde en lÞsning som gav mening, hvilket jeg sÊtter stor pris pÃ¥.
DesvÊrre blev oplevelsen noget skÊmmet efter jeg hentede bilen.
Jeg havde kÞrt to timer op til vÊrkstedet aftenen fÞr (Da jeg har fÃ¥et anbefalet GÞrlÞse til trods for at det slet ikke er lokalt) â uden nogen form for mislyd. Men allerede 30 sekunder efter jeg kÞrte hjem fra vÊrkstedet, lÞd det som om hele bilen var ved at falde fra hinanden. Jeg mÃ¥tte slÃ¥ katastrofeblink til og holde ind til siden. Det viste sig, at bundpladen under bilen ikke var monteret ordentligt â den sad lÞst og manglede flere skruer.
Jeg vendte straks om og kÞrte tilbage, og de fik hurtigt lÞst det. Det skal de have ros for. Men vÊrkstedet påstod bagefter, at de samme skruer også manglede, da bilen ankom. Den forklaring undrer mig, for der var absolut ingen mislyd, da jeg afleverede bilen. Det efterlod mig med en fornemmelse af, at ansvaret blev skubbet tilbage i stedet for bare at anerkende sjusken...
Det, der dog for alvor undrer mig, er hÃ¥ndteringen af en motorfejl. Da jeg ved hjemkomst kontaktede dem om at motorlampen lyste, fik jeg oplyst, at de allerede havde set fejlen, da bilen blev indleveret â fordi de sÊtter tester pÃ¥ alle biler som det fÞrste. Alligevel valgte de ikke at informere mig om det...
Og selv efter jeg spurgte direkte, kunne de ikke fortÊlle mig, hvad fejlen egentlig gÃ¥r ud pÃ¥. Deres begrundelse var, at de kun diagnosticerer det, kunden klager over â i mit tilfÊlde A/C'en â og ikke undersÞger eller oplyser om andre fejl. Det betyder, at de har viden om potentielle problemer med bilen, men ikke deler den med kunden, medmindre det er en del af den specifikke opgave.
Det fÞles Êrligt talt ikke betryggende â isÊr ikke nÃ¥r man vÊlger et autoriseret Mercedes-vÊrksted i forventning om netop gennemsigtighed og teknisk grundighed, kÞrer 2 timer hver vej i en forhÃ¥bning om god service og bruger pÃ¥ den anden side af 10.000 kroner pÃ¥ vÊrkstedet.
Konklusion: Professionel og fleksibel kommunikation, men Êrgerligt med fejlmontering af bundplade og isÊr skuffende, at man ikke fÃ¥r indsigt i testresultater, selv nÃ¥r vÊrkstedet har lavet en test og kender til fejl. Gennemsigtighed og kundeservice bÞr gÃ¥ hÃ¥nd i hÃ¥nd â ogsÃ¥ nÃ¥r det handler om fejl, man ikke har bedt om at fÃ¥ lÞst endnu. Kommer jeg til at bruge GÞrlÞse Autoimport igen; Ja, det gÞr jeg trods alt nok!
Personlighed og fleksibilitet
Personlighed og fleksibilitet. Jeg har benyttet vÊrkstedet i mere end ti år - og oplever, at jeg bliver kendt for andet end min indregistreringsnummer. Jeg sÊtter pris på den direkte dialog med den enkelte mekaniker - ofte Andreas - også med Stefan og de andre i modtagelsen. Fortsat lånebil, som et af de efterhånden få steder, er vÊrdsat
Super lÊkker bil til en fin pris
Super lÊkker bil til en fin pris.
virkelig god service.
Da vi kom for at se og prÞve bilen, blev vi Taget imod af den sÞdeste og imÞdekommende sÊlger ogsÃ¥ var virkelig kompetent.ð SÃ¥ der kunne jeg godt kÞbe bilen en anden gang âïžâïžâïžâïžâïž
Har lige kÞbt bil hos jer
Har lige kÞbt bil hos jer
Jeg kan helt klart anbefale at kÞbe bil hos jer der er rigtig god behandling og super service
Super god service
Fandt hurtigt det jeg skulle bruge ogâŠ
Fandt hurtigt det jeg skulle bruge og blev leveret dagen efter super service
Katastrofe service
Katastrofe service. Aldrig nogensinde service hos jer. Jeg lavede min service for 3 måneder siden. Det blev 4260,63. Jeg er ligeglad med prisen, da jeg har en bil der koster over en halv million kr. Jeg ville have kvalitet, så jeg kÞrte self forbi autoriseret Mercedes vÊrksted og fik service som man gÞr en gang om året. Min motorolie siger den manglede olie efter to uger, jeg kontakter dem, de siger olien skal lige sÊtte sig rigtigt så vil det vÊre fint og at jeg skulle fylde lidt, jeg fylder, nu tre måneder efter mangler den olie atter igen. Det skete aldrig fÞr den service. GÞr jeg selv en tjeneste og find et andet vÊrksted, I kommer til at fortryde det. Jeg ville Þnske der nogen der fortalte mig det her inden jeg fik lavet min service. Jeg blev betjent af Milan Nielsen. Min mekaniker hedde Kasper. Faktura nr 705098
Stor forstand og god stemning og service
Meget tilfreds bedste service med gladâŠ
Meget tilfreds bedste service med glad og hjÊlpsom medarbejder, kvalitet er i top.
Meget overskueligt hjemmeside, sikker betaling.
Som altid hurtig og varen er i ordenâŠ
Som altid hurtig og varen er i orden rigtig god vejledning i hvad man skal bruge
Nemt, sikkert, billigt og kvalitet
Har haft gennem tiden siden kÞbet af min egen Mercedes, brugt deres hjemmeside til reservedele. Det har altid vÊret en fornÞjelse at handle hos dem, billigt og altid god kvalitet!
Profesionelle folk
Udfordring med min bil
Jeg var i dag forbi da jeg havde en udfordring med min mercedes. Jeg må indrÞmme det er den bedste service jeg lÊnge har oplevet. De ordnede min bil med det samme i det jeg var kÞrt helt fra Kalundborg. Det var 100% den ekstra kÞretur vÊrd. Dette er fra i dag af det eneste mercedes vÊrksted jeg vil benytte!
Ikke det store jeg sku hos dem
Ikke det store jeg sku hos dem.
Men bare sommerhjul
Fik opdatering af bil som de kunne se det var.
Og tilsendt film om hvordan bÃ¥de vinter og sommerdÊk var ð
Tack
Tack!
som alltid så Àr det bra hjÀlp , oavsett om jag köper något eller bara frågar om hjÀlp.
Supper hurtig levering som lovet og-
Supper hurtig levering som lovet og-