Det at min kan ringe til gÞrlÞse auto og bestille sine reservedele..er et kÊmpe plus Jeg bor pÃ¥ lars tyndskid marker ..og kan fÃ¥ originale dele fra gÞrlÞse auto til den nÊrmeste poat udlevering ste... ãã£ãšèŠã
Vi besÞgte GÞrlÞse Autoimport den 1. April og var imponeret over deres fine importerede brugte biler. Det oplyst af sÊlgeren Malthe, at der var en Mercedes Eqb250+ pÃ¥ vej hjem Tyskland. Bilen ko... ãã£ãšèŠã
Min veteran SE280 begyndte igen at drille med at gÃ¥ i stÃ¥ nÃ¥r den blev varm og holdte stille. ErfaringsmÊssigt kunne flere andre vÊrksteder ikke l lÞse problemet tidligere. Bo gik i gang med diagnos... ãã£ãšèŠã
Jag Àr nöjd med att in sicka paketet snabbt frÃ¥n er Med tyvÀrr vart UPS inkopplad och orka inte leverera pÃ¥ min hem adress . Dom meddela att jag kunde hÀmta vid nÀrmaste upphÀmtning stÀlle och dÀr... ãã£ãšèŠã
- èªåè»ä¿®çåº
- èªåè»åžå Ž
- èªåè»éšååº
- èªåè»è§£äœæ¥è
- èªåè»è²©å£²åº
- äžå€è»éšååº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
GÞrlÞse Autoimport er en autoriseret Mercedes-specialist med mere end 30 års erfaring i at levere originale Mercedes-reservedele og tilbehÞr af hÞjeste kvalitet. Vi består af tre afdelinger, herunder et autoriseret Mercedes-vÊrksted, en reservedelsafdeling og en bilsalg afdeling. Siden vores start i 1982 har vi vÊret dedikerede til at yde den bedste service og kvalitet til vores kunder. Hvis du har brug for hjÊlp eller rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os.
Raasigvangen 6-12, 3550, Slangerup, ãã³ããŒã¯
- support@autoimport.dk
- www.autoimport.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
De er billige hurtige og reservedeleâŠ
De er billige hurtige og reservedele kommer til tiden
Fin beskrivelse af reservedel
Fin beskrivelse af reservedel.
Bestilte mandag morgen og blev leveret tirsdag. Super.
Hurtig levering ðð super
Super service og en fornuftig pris!
Malte var super serviceminded fra start til slut! Han kÞrte endda min bil til folie og hentede den igen, da den var fÊrdig. Vi kommer helt sikkert igen, når fruen skal have ny bil!
Elendig service og rep! Hold jer vÊk!!
Jeg må desvÊrre give min oplevelse hos Mercedes GÞrlÞse den laveste vurdering muligt. Jeg havde store forventninger til deres service, men jeg blev desvÊrre skuffet på alle tÊnkelige måder. Fra start til slut var hele oplevelsen en katastrofe.
For det fÞrste var servicen uacceptabel. Personalet virkede fuldstÊndig uinteresseret i at hjÊlpe mig eller besvare mine spÞrgsmål. Jeg fÞlte mig nÊrmest ignoreret, og der var ingen forståelse for mine bekymringer omkring bilen. De virkede uengagerede og stressede, som om de havde travlt med alt andet end deres kunder.
Men det vÊrste var selve arbejdet på bilen. Ikke alene fik jeg ikke lÞst de problemer, jeg kom med - bilen blev faktisk vÊrre efter deres "reparation". Der var flere nye problemer, da jeg fik bilen tilbage, end da jeg afleverede den. Det virker som om, de ikke havde nogen anelse om, hvad de lavede, og resultatet var skuffende og frustrerende.
Jeg kan på ingen måde anbefale Mercedes GÞrlÞse til nogen, der Þnsker professionel og pålidelig service. Jeg fortryder dybt, at jeg overhovedet betroede dem min bil. Hvis du vil undgå en lignende oplevelse, så hold dig langt vÊk fra dette sted. Jeg er tvunget til at tage min bil et andet sted hen for at få rettet op på den skade, de har forårsaget.
Derudover så er Flemming den mest inkompetente chef der findes. Når man skal have udfÞrt noget, så lokker han med alle de rigtige ord, men når betalingen skal falde, skynder han sig vÊk fra alle de aftaler han har lavet. Derudover vÊlger han at råbe og skrige ad os som en hysterisk mand inde i hans forretning foran andre kunder. Det ikke underligt at hans medarbejder er på samme måde.
Tag til en rigtigt Mercedes forhandler hvis du vil have professionelt service.
lyn hurtig billig levering
lyn hurtig levering 24 timer til en flad halvtredser for komplet udstÞdning vÊgt 72 kg . Godt gået GÞrlÞse.
God og professionel service og hurtigâŠ
God og professionel service og hurtig levering af reservedele.
Hurtig og effektiv betjening
Hurtig og effektiv betjening.
Utrolig nem hjemmeside at navigerer i
God og hurtig respons
Opdagede en lang revne i forruden da vi skulle hjem fra Amsterdam Tirsdag i uge 31. Efter snak med forsikringen som anbefalede Carglass ringede jeg til Mercedes Slangerup.
De var hårdt pressede på mandskab grundet ferien og vi aftalte inden for 14 dage ku de skifte den.
Jeg blev ringet op senere på dagen at de havde fået et hul og ku skifte den dagen efter.
Det blev gjort helt perfekt og de havde endda monteret min automatiske p skive som lå i dÞren uden vi havde talt om det. Super fantastisk service. Som altid vil jeg sige.
Vh.Jan Hansen
Absolut topklasse service!
Absolut topklasse service!
Var en tur forbi GÞrlÞse Autoimport for at få udbedret en skade. Endnu en gang blev jeg bekrÊftet i mit valg at skifte Mercedes CPH ud med GAI. Venlige og servicemindede folk skal man lede lÊnge efter.
Fik tilfÞjet en klargÞring efter bilferie med bÞrn havde efterladt kabinen i en tilstand som mindede om en kombination mellem sandstrand og mÞdding. Hentede en funklende ren bil og skaden var udbedret til perfektion.
Havde i forvejen ringet og aftalt lånebil skulle vÊre en nyere A-klasse da jeg overvejede skift fra C-klasse. At jeg så fik en Êldre B-klasse var det eneste der trak en smule ned. Men, Flemming fik den hevet op på 5 stjerner igen med sin hjÊlpsomhed og villighed til at give sig tid til at svare på spÞrgsmål og helt igennem fantastiske service!
FÞrste gang hos GÞrlÞse Autoimport
FÞrste gang hos GÞrlÞse Autoimport, og havde en fantastisk oplevelse lige fra starten af, alt sammen proffesionelt! De svarede på alle mine spÞrgsmål, hvilket jeg sÊtter stor pris på og var årsagen til jeg valgte dem, fÞlte jeg blev taget seriÞst!
Alt blev formuleret klart fra starten af, alt mht. hvilke dele, og hvad dette ville koste mv., så vi er meget tilfredse med servicen både af personalet og servicen på bilen.
Mercedes og Autoelektra fra MalmÞ kan begge lÊre rigtig meget hvordan kundeservice skal gÞres korrekt!
Vi kommer helt klart igen nÊste gang vi skal have lavet noget på vores Mercedes.
Hurtig og rigtigt leveringâŠ.
Den rigtige vare til en super pris ogâŠ
Den rigtige vare til en super pris og lynhurtig levering
De er nemme at snakke med
De er nemme at snakke med, og finder lyn hurtigt, den del du står og mangler.
Hurtig forsendelse.