レビュアーのコメントを見てみましょう
企業が回答しました
Automester Ishøj blev en dyr omgang for mig. Jeg kan ikke anbefale dem.
Jeg anbefaler at folk holder sig væk fra Automester Ishøj. De er sjuskede og gør din bil beskidt mens den er på værksted. Jeg har flere gange oplevet at de er sløsede. F.eks. har jeg forladt... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Dit lokale AutoMester-værksted vil gå meget langt for kunderne. Fra det øjeblik du kommer ind på vores værksted, og til du igen er flot kørende på vej ud i verden – vi hjælper dig hele vejen! Det er nemlig vores mål at skabe flere glade bilister på det danske vejnet.
連絡先
Industrigrenen 2, 2635, Ishøj, デンマーク
- sl@automester-ishoej.dk
- www.automester-ishoej.dk
Hurtigt batteriskift
Fik skiftet batteri på vores bil som akut-løsning - super service - ringer mandag morgen på vej på arbejde, og de bestiller nyt batteri med det samme, og vi kører forbi direkte på vej på arbejde. Efter 30 min er der nyt batteri i - vi fik også skiftet en pære, der var gået - meget flot og hurtig service 🤩
A/C service
Fik den 23/5-24 lavet et aircondition service og påfyldt kølemiddel, da a/c ikke kølede. En lille måneds tid senere køler den igen ikke. Vi kommer på værkstedet igen d. 1/7-24 og her finder de ud af at deres a/c maskine ikke virker. De påfylder kølemiddel igen og siger at de vil vende tilbage når der har været service på deres maskine. Der går 3 uger og a/c køler igen ikke og vi har intet hørt fra værkstedet. Vi kontakter dem d. 23/7-24 for at høre om de har glemt os - dette har de ikke, men de har heller ikke haft service på maskinen endnu. De lover at ringe inden ugen er gået, og de forsikrer os om at de når at få lavet deres maskine og vores bil inden d. 3/8-24 hvor vi skal køre på ferie. DE RINGER ALDRIG! Idag d. 30/7-24 kontakter vi dem igen. Her lyder det som om at de ikke kender til sagen, selvom det er den samme person vi har talt med alle gange og det står oplyst i deres system, og de fortæller at de ikke har tid til at lave den inden d. 3/8-24. Dette har vi betalt for. Øv…
Jeg har brugt Automester Ishøj i flere…
Automester Ishøj blev en dyr omgang for mig.
Jeg kan ikke anbefale dem.
Meget imødekommende 👍
Kom fra Randers og skulle til Ishøj. 30 min fra Ishøj fik jeg et stenslag - fin lille stjerne. Ringede til de nærmeste autoværksteder, og ved denne tog de tlf. med det samme. 1.5 time senere kørte jeg videre med 2 limede stenslag. Venlige og imødekommende mennesker, selvom jeg ikke er fast kunde 😊

Automester Ishøj からの回答
God og hurtig service.
Fremragende service dygtige mekanikere…
Fremragende service dygtige mekanikere som kan deres kram👍
Tilbud på skift af nye bremser
Har ellers været tilfreds, indtil de giver mig et tilbud på skift af rimelig nye bremser. Skuffende. Nu skulle jeg ha vinterhjulene med hjem og der blev lovet, at de skrev på hjulene, hvor de hørte til, men nej det gjorde de ikke.

Automester Ishøj からの回答
God service og giver en god…
God service og giver en god information. Glade mennesker og god kaffe.
Varme anbefalinger
Bedste service, billigste pris, korteste ventetid og alt er tip top
Almindelig god faglige service
Jeg har fået en fin behandling og…
Jeg har fået en fin behandling og tingene var i orden
Altid rare mennesker og god service.
god service og altid hjælpsomme
Det gik så hurtigt og fin betjening
God og hurtigt hjulskift
Flinke folk
Flinke folk, overholdt aftalte tid, god service og havde tid til at tale om bilens tilstand.
GOD GOD SERVIS
Trustpilot エクスペリエンス