Automooij レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Zeer goed geholpen door Pierre Donks, vriendelijk, dacht goed mee, kwam met een goed bod op mijn inruil auto en we kregen ook nog nieuwe banden op mijn Lynk & Co. Met het ophalen van de auto was hi... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Gebeld om een proefrit te maken. Alleraardigst telefoongesprek en aangegeven wat ik wilde inruilen. Een uur in de auto gezeten, kom je daar, staat de auto nog boven, dat voelde voor ons niet also... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Mijn zoon heeft hier 2 jaar geleden een opel gekocht, helaas ging dat niet helemaal goed en waren er wat probleempjes, die wel serieus werden behandelt. Nu na 2 jaar kreeg hij weer problemen met de... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち1の評価

Je belt op woensdag om een afspraak te maken voor een bezichtiging en proefrit. Dan wordt je de vraag gesteld om op vrijdag terug te bellen om de afspraak te bevestigen, eindstand hebben ze de auto... もっと見る

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 9件

レビューを書く

Zeer goed geholpen door Pierre Donks

Met het ophalen van de auto was hij gepoetst, waren 2 kleine plekjes weggewerkt en stond hij met een volle accu klaar.
Niets anders dan lof over dit bedrijf en zeker voor Pierre
De auto inmiddels 6 weken in bezit en zéér blij mee

2026年7月18日
5つ星のうち3の評価

Gemiste kans of toch niet

Een uur in de auto gezeten, kom je daar, staat de auto nog boven, dat voelde voor ons niet alsof hij klaargezet was voor een proefrit. We gingen eerst overleggen over de inruilprijs. Het aanbod voor inruil was voor ons veel te laag, wat een teleurstelling was en toen zijn we zonder proefrit vertrokken. Dus: gemiste kans!
Later nog telefonisch benadert omdat er waarschijnlijk een.miscommunicatie was ontstaan. Aangegeven dat we zeer teleurgesteld waren in het inruilbedrag en dat we waarschijnlijk super enthousiast waren geworden als ze ons wel eerst een proefrit hadden laten doen voordat er over geld gesproken was. Nu was de teleurstelling te groot.
Dan was de gele Jeep Renegade vandaag verkocht geweest (strik erom en direct meenemen, geen aflevering nodig).
Na het telefoongesprek, wat goed was om e.e.a. te verduidelijken, denken we er nog over na om nog terug te gaan en de onderhandelingen als nog aan te gaan.

2026年7月4日
5つ星のうち1の評価

Waarvoor zou je nog afspraken maken?

Je belt op woensdag om een afspraak te maken voor een bezichtiging en proefrit.
Dan wordt je de vraag gesteld om op vrijdag terug te bellen om de afspraak te bevestigen, eindstand hebben ze de auto doorverkocht aan een ander.
Geen afspraken mee te maken!

2026年5月15日

Netjes geholpen ook al was t 2 jaar na garantietijd

Nu na 2 jaar kreeg hij weer problemen met de auto en is keurig uit coulance gerepareerd waarvoor grote dank

2026年4月24日

Automooij からの回答

Het zou voor ons prettig zijn als u even vermeldt om welke auto het gaat of de klantnaam want wij hebben sterk het vermoeden dat dit niet onze garage betreft?
Ten eerste omdat wij de auto niet herkennen en ten tweede omdat wij ons in deze slechte service herkennen?
Wij proberen er namelijk altijd uit te komen met de klant dus erg vreemd dit?

Mercedes 560 SEL

Ik ben recent langs geweest bij Auto De Mooij om de Mercedes-Benz 560 SEL (W126) te bekijken die zij aanbieden. Allereerst wil ik zeggen dat het echt een prachtig bedrijf is met een unieke collectie auto’s. De showroom en sfeer zijn netjes en vertrouwd, en ik ben vriendelijk en professioneel geholpen door verkoper Peters. Ook de ontvangst met koffie maakte de ervaring prettig.

De auto zelf is zonder twijfel een mooie verschijning en een bijzonder model. Toch ben ik na een grondige inspectie tot een andere conclusie gekomen wat betreft de prijs-kwaliteitverhouding. De auto had namelijk meerdere aandachtspunten, zoals ontbrekende of beperkte onderhoudshistorie, een klein lakschadeplekje, remschijven die niet in optimale staat waren en enkele functies die niet goed werkten. Daarnaast was er sprake van een probleem met de luchtvering, wat overigens wel eerlijk werd aangegeven.

Gezien de kilometerstand van bijna 290.000 km en de genoemde mankementen vind ik de vraagprijs van €19.950 aan de hoge kant. Zeker omdat vergelijkbare modellen op de markt te vinden zijn rond de €15.000, vaak met minder kilometers of in betere staat.

Dat maakt het voor mij persoonlijk jammer, omdat ik de auto oprecht graag had willen kopen. Mijn intentie was serieus en ik heb zelf ook eerlijk en transparant mijn eigen situatie en auto besproken. Juist daarom had ik gehoopt dat de prijs beter zou aansluiten bij de staat van de auto.

Nogmaals, mijn ervaring met het bedrijf en de service was positief, maar de prijs van deze specifieke auto vond ik niet in verhouding tot wat je ervoor krijgt.

2026年3月21日

Goede ervaring

Mooie auto gekocht bij dit bedrijf
Mooie showroom met ruim assortiment auto s. Goed geholpen door verkoper Jordy. Geen gladde verkoop praatjes maar gewoon een eerlijk verhaal zoals het hoort. Oude auto hier ook ingeruild . Ook voor de kleintjes die mee gaan met papa en mama is alles goed geregeld. Top!
Kortom een goede ervaring!

2026年2月14日

Top Service

Heb bij auto mooij een BMW cabrio gekocht.
Na enige tijd begon de motor te haperen.
E.e.a hebben ze tip top opgelost.
En zeer vriendelijke medewerkers.

2026年2月5日
5つ星のうち5の評価

Een goede service van Auto Mooij…

Een goede service van Auto Mooij ontvangen,
Een mooie Jeep Renegate uit 2022 gekocht.
Er Misten een aantal onderdelen zoals een spriet antenne, een Nederlandse beschrijving, een 2e sleutel en afdekdopjes op de dak rail, en een oplaadstekker, alles is keurig op gesteurd.

we zijn dan ook zeer tevreden van ons 5 sterren

2025年12月10日

Oplichterij dit

Toyota camper gekocht en na aankoop talloze achterstalligheid

Hele onderstel vervangen nu en dynamo en startmotor komt eraan nog

Men wilt niet hierop ingaan op de antwoord en brieven

WEGBLIJVEN HIER

2025年10月1日

Beste S. Yan,

Vervelend om te horen dat u problemen heeft met uw voertuig maar wij weten helemaal niet over welke camper het gaat. Wij verkopen oldtimers en moderne auto's, geen campers. Ik denk dat u het verkeerde bedrijf voor ogen heeft. U mag anders contact met ons opnemen zodat we kunnen kijken waar het mis gaat.

5つ星のうち2の評価

Via het contactformulier op de site een…

Via het contactformulier op de site een afspraak gemaakt om een oldtimer te bezichtigen en een proefrit te maken. Daar goed ontvangen ,mooi bedrijf alleen een proefrit was alleen mogelijk als we 100 % geïnteresseerd zouden zijn.
Echter een keuze om een auto te kopen hangt af van een proefrit hoe een auto rijdt ed.
Dus we mochten geen proefrit maken , 4 uur gereden voor niks.
Misschien duidelijker aangeven dat dit jullie beleid is.

Even reactie op jouw reactie, de proefrit werd al geweigerd voordat we het over geld hadden gehad.
Dus wat je zegt klopt niet.
Mijn interesse was pas weg nadat een proefrit geweigerd werd.
We waren wel degelijk geïnteresseerd anders hadden we niet 2 uur komen rijden .
En garantie tot de deur kwam ook heel raar over , misschien vertrouw je dan zelf de auto niet.

Niemand doet bij voorbaat aan de telefoon een bod.
Dus dat slaat nergens op, nogmaals de proefrit was al geweigerd voor dat we over een prijs begonnen.
Misschien hadden na een proefrit wel 15000 geboden.
Amateuristisch!

2025年10月11日

Beste lezers
Een klant mag bij ons een proefrit maken mits wij samen natuurlijk in de lijn der verwachting liggen omtrent de prijs.

Na wat navraag "voor" de proefrit wilde u ons niet meer bieden dan 12.000 euro (omdat u elders een goedkoper exemplaar heeft gezien).
Terwijl wij een vraagprijs hanteren van 16.950 euro gaan wij er aan de prijs samen nooit niet uitkomen aangezien u ons dan bijna 5000 euro onder de vraagprijs bied.
Dus u begrijpt gaan wij ook niet over tot het maken van een proefrit omdat dit dan ook geen enkele zin heeft voor beide partijen.
Als wij dit van te voren hadden geweten dat u 4 uur moet rijden om ons 5000 euro onder onze vraagprijs te bieden hadden wij u aan de telefoon al wel vermeld dat dit niet interessant was voor ons.
Wij hebben u nog om te beginnen een net voorstel gedaan ons inziens maar helaas wilde u hier totaal niet op ingaan.

Veel rotte auto’s

Een mooi bedrijf maar jammer de de helft van de auto’s verrot zijn. Koop hier geen auto zonder kenteken want je krijgt hem nooit door de keuring.

2025年2月22日

Dag Peter,

vervelend om te horen dat u ons prachtige bedrijf met een brede collectie van oldtimers, enthousiaste medewerkers en goede koffie slecht ervaren heeft. Wellicht is het de teleurstelling die u voelde toen u voor een auto met scherpe prijs kwam en u daar een andere voorstelling van had. Maar met 1 ster moet er iets anders gebeurd zijn; hebben wij u onjuist behandeld?

Wij verkopen veelal OLDTIMERS in de onderkant van de markt. Onze prijzen kloppen dan ook bij de algehele staat van de auto. Het klopt dat wij in veel gevallen auto's tegen een meerprijs op kenteken kunnen zetten.

Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen, of u vindt dat wij u niet correct hebben behandeld, dan komen we graag met u in contact om te kijken of we dit negatieve gevoel kunnen wegnemen.

0492-778267
info@automooij.nl

auto mooij . Betrouwbaar bedrijf

Betrouwbaar bedrijf
komen hun afspraken na
pierre en Nick bedankt voor het nazenden van de nederlandse boekjes en de navigatie update.
auto bevalt prima.
groetjes
sjaak herrebout

2025年4月28日

Dag Sjaak,

Bedankt voor je mooie review. We wensen je veel plezier met de prachtige C-HR en wij hopen je over een aantal jaar voor de aankoop van je vierde auto te mogen ontvangen!

Porsche 964

Beste Heren,
Hartelijk dank voor de goede service in de afgelopen maanden. De voorpret was al leuk en de ontvangst op jullie mooie bedrijf was altijd hartelijk!
De Porsche 964 is een plaatje geworden en in het komend seizoen gaan we er van genieten.
Dirk-Jan van Went

2025年2月11日

Automooij からの回答

Dag Dirk-Jan, het was een project met een lange adem maar we zijn blij dat deze naar volle tevredenheid is afgerond. We verwachten dan ook dat je een mooie zomer hebt gehad met het dakje open. Hopelijk tot een volgende keer!

5つ星のうち5の評価

Wat een mooi en eerlijk bedrijf

Wat een mooi en eerlijk bedrijf!
We zijn geholpen door Marty. Een verkoper met het hart op de goede plaats!
Super goede aflevering, alle afspraken netjes na gekomen met zelfs nog wat extra’s. Echt een aanrader.

2025年1月18日
5つ星のうち5の評価

We buy there an electric car

We buy there an electric car, and sale the old one, and they have been very kind, nice polite, so what I can say it is only good things. It is a good place to buy your car!!@

2024年8月3日
5つ星のうち5の評価

Opel Mokka Cosmo 2013 in de pocket!!

Vandaag met pijn in het hart afscheid genomen van onze Suzuki Baleno uit 1995. 27 Jaar met veel plezier en zonder mankementen gereden en nu ingeruild bij Auto Mooij. Reden inruil: hogere instap en jongere auto. Schitterend mooie Opel Mokka Cosmo uit 2013 gekocht bij Auto Mooij. Topbedrijf met Topservice en Topmedewerkers. Aanrader!! Groeten van al jaren tevreden klanten.

2024年5月1日

Top service

Leuke opel astra bij auto mooij gekocht, na 5 maanden ging mijn druklager van de koppeling kapot.auto door de ANWB naar huis gesleept. De volgend dag gebeld, en de auto werd netjes thuis opgehaald gerepareerd,en weer thuis afgeleverd!
Top service 👌

2023年4月6日