AutoPartner - JM Autoteknik レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

Vinkelvej 17, 7840 Højslev, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg havde bestilt nye sommerfælge og dæk, og uden beregning blev der slebet lidt rust og givet lidt rustbeskyttelse på et specifikt sted. Jeg kommer bestemt igen :-)

5つ星のうち5の評価

Jeg har netop haft min Tesla på værksted, og jeg må sige, at oplevelsen har været helt i top. Fra første kontakt til jeg fik bilen tilbage, har alt fungeret gnidningsfrit. Personalet var både... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har efterhånden fået lavet flere reparationer og services hos JM-Autoteknik, og det har altid været en god oplevelse. De er nemme at snakke med, giver besked hvis der dukker noget uventet op, og o... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har brugt JM Auto i mange år. Servicen og effektiviteten er i top. Kan varmt anbefale JM Auto, hvis der er brug for en pålidelig og kompetent mekaniker.

企業情報

1. 自動車修理店
  2. 自動車修理・整備店
  3. 整備士

当該企業による記述

AutoPartner er en kæde bestående af mere end 240 AutoPartner værksteder i Danmark. Vi er lokale værksteder med fokus på seriøsitet, nærhed og kvalitet. Vi kan servicere selv helt nye biler – også under fabriksgarantien. Vi tager os kærligt af din bil hver gang den har brug for professionel mekanikerhjælp og vi foretager reparationer på både ældre og nye biler på markedet. For at sikre et højt uddannelsesniveau, samarbejder AutoPartner med en række af landets tekniske skoler, der nøje følger markedets udvikling inden for autoteknik. Alle AutoPartner værksteder er CAC-certificerede.

Service under fabriksgarantien

当該企業による記述

Din garanti er i trygge hænder
Hos os får alle bilmærker og biltyper service efter fabrikkens forskrifter – også elbiler. Det betyder, at du bevarer fabriksgarantien, og at alt bliver dokumenteret korrekt i servicebogen.
Reservedele af original kvalitet
Vi bruger reservedele af original kvalitet, så din bil får dele i samme høje standard som fra fabrikken. Det er din tryghed for kvalitet, der lever op til bilfabrikkernes krav og normer.

Vores 3 års garanti

3 års garanti på nye reservedele og udført arbejde.

Hos os får du 3 års garanti på nye reservedele og det arbejde, vi udfører på din bil. Det giver ekstra tryghed og er din sikkerhed for, at vi står inde for kvaliteten.

• Vinkelvej 17, 7840, Højslev, デンマーク

過去12か月のレビュー数: 2,831

レビューを書く

Hej Preben

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du oplevede en god og fair behandling.

Ekstra service uden beregning

2026年6月18日

Hej Helle

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med dine nye sommerfælge og dæk.

God og hurtig

God og hurtig

2026年6月1日

Hej Bodil

Tak for din anmeldelse😊

Det glæder os at høre, at du oplevede en god og hurtig service hos os.

5つ星のうち5の評価

Virkelig venligt og kompetent…

Virkelig venligt og kompetent personale.
Altid godt humør og hurtige løsninger, til en fair pris.

2026年6月1日

Hej Christian

Tak for din anmeldelse😊

Det glæder os at høre, at du oplevede et virkelig venligt og kompetent personale. Vi er også glade for, at du sætter pris på det gode humør, de hurtige løsninger og de fair priser.

5つ星のうち5の評価

Fin service og tog sig god tid til at forklare…

Fin service og tog sig god tid til at forklare tingene og løsningsorienteret.

2026年5月4日

Hej Gitte

Tak for din anmeldelse😊

Det glæder os at høre, at du oplevede en fin service, og at der blev taget god tid til at forklare tingene og finde den rette løsning.

5つ星のうち5の評価

Fremragende service fra start til slut

Personalet var både imødekommende og professionelle, og de tog sig tid til at forklare, hvad der skulle laves – uden noget unødvendigt teknisk snak. Man føler sig virkelig i trygge hænder.

Arbejdet blev udført til tiden, og prisen var helt fair i forhold til det, der blev lavet. Ingen overraskelser – bare god, ærlig service.

Bilen kører som en drøm igen, og hele processen har været nem og overskuelig. Det er tydeligt, at de ved, hvad de laver.

Kan kun give mine varmeste anbefalinger – jeg kommer helt sikkert igen næste gang 👍

2026年4月21日

Hej Jesper

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du havde en fremragende oplevelse fra start til slut, og at både service, kommunikation og arbejdet levede op til dine forventninger.

Tiderne overholdt for servicen

Tiderne overholdt for servicen, og til rimelige penge
Meget fin og høflig betjening.

2026年4月17日

Hej Kaj

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at tiderne blev overholdt, og at du oplevede en fin og høflig betjening til en rimelig pris.

God og venlig betjening

God og venlig betjening. Kvalitet i arbejdet. Et værksted man har tillid til

2026年4月13日

Hej Solveig

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du oplever god og venlig betjening, kvalitet i arbejdet og har tillid til os.

God og hurtig service

God og hurtig service

2026年4月13日

Hej Pia

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du oplevede god og hurtig service hos os.

Over holder aftale og behagelig service

Over holder aftale og behagelig service

2026年2月23日

Hej Anne-Marie

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at vi overholder aftaler og leverer en behagelig service.

5つ星のうち5の評価

de hjalp mig med det samme og de gav en…

de hjalp mig med det samme og de gav en god service

2026年2月18日

Hej Jens

Tak for din anmeldelse😊

Det glæder os at høre, at du fik hjælp med det samme og oplevede god service.

5つ星のうち5の評価

Jeg fik opfyldt mine ønsker

Jeg fik opfyldt mine ønsker, og rigtig god faglig hjælp

2026年2月4日

Hej Inger

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at dine ønsker blev opfyldt, og at du fik rigtig god faglig hjælp.

Kundevenlig

Hurtig service til en fornuftig pris

2025年11月3日

Hej Per

Tak for din anmeldelse😊

Hvor er det dejligt at høre, at du oplevede kundevenlig og hurtig service til en fornuftig pris.

5つ星のうち4の評価

Resultatet var godt men ventetiden var…

Resultatet var godt men ventetiden var for lang🥲

2025年10月28日

Hej Peter

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du er tilfreds med resultatet. Vi beklager, at ventetiden trak ud, det tager vi selvfølgelig med os, så vi kan blive endnu bedre.

Kompetente medarbejdere og godt arbejde

Kompetente medarbejdere og godt arbejde

2025年10月21日

Hej Allan

Tak for din anmeldelse😊

Det er skønt at høre, at du oplever vores medarbejdere som kompetente, og at du er tilfreds med det udførte arbejde.

God betjening,

God betjening,

2025年9月4日

Hej Lillian

Tak for din anmeldelse 🙂

Skønt at høre, at du er tilfreds med betjeningen!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。