Helaas moest een artikel geruild worden. Maar na prettig en zorgvuldig telefonisch contact met zowel de winkel als de we shop is alles keurig en soepel opgeslost.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Met mijn dochter Lvb en autisme een fantastische verjaardagsfeestje gehad. Samen met vier vriendinnetjes fotolijstje versierd, foto gemaakt met schildpad lia en varaan Bob. Toen een avontuurlijke toch... ãã£ãšèŠã
Ik heb met Avonturia alleen maar positieve berichten! Zowel in de winkel (waar we soms komen) als wel van de webshop waar ik vaak bestel. Vooral veel papegaai kooien gekocht de laatste 2 jaar wel 4 of... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
De webshop van Avonturia de Vogelkelder, de grootste dierenspeciaalzaak van Nederland.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super vlotte service en altijd goedâŠ
Super vlotte service en altijd goed advies
Wij komen hier vaak voor onze vogels
Wij komen hier vaak voor onze vogels. vaak nemen we onze 2 eenden mee als gezellig uitstapje. ze hebben een zeer uitgebreid product assortiment. en kan er na het winkelen gezellig eten.
Goede kwaliteit & bezorging
Ik koop hier altijd voer en spullen voor mijn agapornis. Levertijd zeer snel en goede kwaliteit!!
tevreden!
Op reptielen gebied echt een fijne shop! Ik kan alles direct vinden. Hoop dat ze in de toekomst net zo uitgebreid worden als hun winkel.
Weer een bestelling die perfect isâŠ
Weer een bestelling die perfect is verlopen!
Aanrader.
Package arrived super fast - pleasantly surprised
I was skeptical ordering from here because it only has three stars. But, I was pleasantly surprised and very happy that I ordered from them. I purchased four UVB bulbs and two basking lights on 29 March. They arrived today (1 Apr). No hassle, no fuss. Package came via PostNL. Regular communication emails about my order (confirmation, packing, shipping, then messages from PostNL, etc.). People who complained mostly wrote about items not arriving. Sometimes shops run out of stock and have to wait for suppliers. Anyway, I was perfectly happy and will order again.
Positieve ervaring!
Ik bestel hier heel vaak voor mijn valkparkieten en ik ben eigenlijk altijd heel positief over de spullen. Communicatie over de levering is ook altijd heel netjes.
Gisteren heb ik ze ge-mailed omdat ik een klacht had over een artikel. Vanmiddag kreeg ik te horen dat ik niks retour hoefde te sturen en het aankoopbedrag terug zal krijgen. Dat is ook al gebeurd. Dat vind ik nou echt top service van ze
Zeer tevreden met mijn aankoop deâŠ
Zeer tevreden met mijn aankoop de vogeltjes zijn zeer tevreden met de nieuwe zitstokken en het oogt natuurlijk.
Juist op tijd geleverd
Producten besteld
Producten besteld. Levertijd 1 a 2 werkdag. Nu week verder nog niks ontvangen. Telefonische contact gehad en krijg je de ene smoes na de andere.
Bestel hier nooit meer wat
Een keer bestelling niet ontvangen enâŠ
Een keer bestelling niet ontvangen en geen nieuwe ontvangen
I was thrilled to find palm nuts for myâŠ
I was thrilled to find palm nuts for my parrots on Avonturia, as they've been out of stock almost everywhere. Being in Bulgaria, I double-checked that Avonturia could ship frozen goods internationally, as Iâd seen restrictions on this in the past. Confident in my order, I added toys and other supplies to make the shipping cost worthwhile.
Unfortunately, the experience quickly went downhill. Shortly after placing the order, I received an email saying my payment hadnât gone through. I reached out for clarification but got no response for two days. Finally, I received a brief reply saying everything was fine and that my order was processing. A few days later, I got a notification that the order had shippedâonly to receive a refund for the palm nuts the same evening. When I asked why, they informed me, with no prior warning, that they donât ship frozen items internationally.
Iâm extremely disappointed. Not only did I waste time and effort communicating with them, but I also ended up paying to ship toys from the Netherlandsâitems I could have easily sourced locally. Avonturiaâs lack of transparency and poor communication left me feeling misled and frustrated. This experience was enough for me to decide: I wonât be ordering from Avonturia again.
Keurig en netjes geholpen en te woord gestaan
Voer besteld maar mijn hondje bleek intolerantie te hebben mocht alles terug doen en werd netjes gebeld en geld terug gestort echt super levering kan iets sneller maar alles netjes geleverd
Een heel erg slechte webshop
Een heel erg slechte webshop. Je bestelt, hoort vervolgens pas na een week dat het artikel niet verkrijgbaar is. Vervolgens moet je weken op je geld terug wachten, en staat het 'uitverkochte' artikel nog steeds in de webshop. Waardeloos dus. Niet bestellen!
Onervaren medewerker bij de webwinkel.
Fantastische service
Vanwege dierendag (wat ik was vergeten want het is hier elke dag Birdydag ððŠ) duurde de verzending iets langer. Gebeld, vriendelijke dame gesproken die mij uitlegde dat het vanwege dieren dag langer kon duren. Ze verzekerde mij dat het snel zou worden verzonden en dit is ook gebeurd. Ik kreeg naast mijn bestelling ook nog een tweetal snacks meegestuurd voor mijn gevleugelde vriend! âºïž
uitgekafferd worden bij afhalen van pakket in de winkel
Mooie Winkel, maar belachelijke behandeling via de webshop.
Krabpaal besteld en gekozen om zelf af te halen in de winkel. mijn vriendin haalde hem af. In de winkel aangekomen krijgt mn vriendin hem niet mee, zelf gebeld en zonder wat gezegd te hebben wordt ik al uitgekafferd aan de telefoon. Een goedemorgen kwam er al niet vanaf en worden als verdomme, waren de medewerker ook niet vreemd. Iets met een afhaalbewijs wat we moesten hebben. Mijn vriendin stond in de winkel na 45 minuten gereden te hebben met de doos voor haar neus, de desbetreffende medewerker aan de telefoon gaf doodleuk aan dat ze de volgende dag maar terug moest komen.
Pas na aangegeven te hebben anders te willen annuleren kreeg mn vriendin het pakket mee, maar ook zij kreeg de volle laag.
Vaak in de winkel geweest, maar online bestellen NOOIT MEER!
Grote mooie winkel maar veel duurder dan andere shops
Erg mooie grote winkel, maar alleen om rond te kijken, en niet om er iets te kopen. Want deze winkel is bijna met alles flink duurder dan andere winkels. Ik kocht een Rotho Mypet kattenbak voor ⬠39,95. Om er thuis na 2 dagen achter te komen dat deze in alle andere winkels tussen de ⬠24,95 en ⬠29,95 kost. Omdat de bak al 2 dagen ingebruik is, kan ik hem niet meer ruilen. Maar ik voel me wel flink genept weer.
Op 18 april 2024 hebben wij eenâŠ
Op 18 april 2024 hebben wij een luipaardgekko gekocht voor de verjaardag van mijn zoon, die al jaren gek is op reptielen. Voorafgaand heb ik me via de telefoon goed laten helpen voor de inrichting van het terrarium, maar in het eten had ik mij nog niet verdiept. Bij de winkel heb ik gevraagd wat ik allemaal nodig had. De persoon die mij hielp was niet bepaald toeschietelijk en overvloedig in zijn informatie. Volgens hem aten ze alleen krekels en sprinkhanen, die kon ik wel fruit geven, zodat de gekko ook vitamines binnen kreeg. Supplementen waren niet nodig. Anderhalve week geleden merkte ik een donkere plek op de buik op, die voelde hard aan. De volgende dag ben ik naar de dierenarts gegaan en bleek ze helemaal vol zand te zitten. Dat schijnen ze te eten als er een tekort is aan calcium. Ze had dus kalksupplementen gehad moeten hebben met als aanvulling iets van vitamine d3, om de kalk in haar lichaam om te zetten. Vandaag is ze aan de verstopping overleden. Mijn zoon is enorm verdrietig dat zijn gekko is gestorven en het ergste vind ik dat het gewoon totaal niet nodig was geweest als de informatievoorziening beter was geweest.
Wij zijn erg tevreden over avonturia.
Wij zijn erg tevreden over avonturia.
Voor onze hond is er een ruim assortiment in voeding.
Avonturia is 1 van de enige winkels in onze regio/buurt die de honden brokken van Carnilove verkopen en het bijna volledige assortiment van Barf Menu.
Kwa snacks ook een ruime en goede keuze.
Al helemaal wanneer je een hond hebt met meerdere allergieen.
Onze hond is gek op de buffeloren!
(Kip,rund,tarwe,graan,vis allergie)
Wat ook erg prettig is, is dat er een aantal medewerkers aanwezig zijn met daadwerkelijke kennis over honden en de producten die worden verkocht. Zo loopt er een jonge man met de kennis over staffords etc. Bij twijfel over een product is het dan altijd fijn om eerlijke en duidelijke informatie te kunnen krijgen. Dit heeft ons al een hoop miskopen gescheeld.
Vreselijk teleurgesteld
Op de website staat dat er een uitbreid aanbod van allerlei kleuren axolotles aanwezig is. Ik heb 3 uur gereden om hier te komen en er is 1 bak met een aantal zwarte erin, de rest niets... de teleurstelling is enorm en zal daarom niet meer terug komen als de informatie niet passend is.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã