Helaas moest een artikel geruild worden. Maar na prettig en zorgvuldig telefonisch contact met zowel de winkel als de we shop is alles keurig en soepel opgeslost.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Met mijn dochter Lvb en autisme een fantastische verjaardagsfeestje gehad. Samen met vier vriendinnetjes fotolijstje versierd, foto gemaakt met schildpad lia en varaan Bob. Toen een avontuurlijke toch... ãã£ãšèŠã
Ik heb met Avonturia alleen maar positieve berichten! Zowel in de winkel (waar we soms komen) als wel van de webshop waar ik vaak bestel. Vooral veel papegaai kooien gekocht de laatste 2 jaar wel 4 of... ãã£ãšèŠã
I was skeptical ordering from here because it only has three stars. But, I was pleasantly surprised and very happy that I ordered from them. I purchased four UVB bulbs and two basking lights on 29 Ma... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
De webshop van Avonturia de Vogelkelder, de grootste dierenspeciaalzaak van Nederland.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Perfecter kan niet.
Bij avonturia kan je altijd terecht voor professioneel advies. Correcte service en snelle levering. Groot assortiment. Schappelijke prijzen. Heel goeie en vriendelijke klantenservice. Kan er niet meer of minder over zeggen. Top bedrijf.
Vandaag weer in de winkel geweest allesâŠ
Vandaag weer in de winkel geweest alles wat ik nodig had gehaald en wat een vriendelijke mensen werken daar niks is hun teveel super tot gauw ðð¶ððŠð°ðž
Super winkel
Super winkel! Alles wat je zoekt voor je dieren kun je hier vinden! Wordt altijd goed geholpen. En er hangt een gezellige sfeer! Ik haal hier altijd mijn spullen!
Mooie winkel
Mooie winkel, veel keus, het enige jammere vind ik dat de cassierre die ons hielp erg bazig en kil overkwam. Het woord "gestaag"was één van haar favorieten. Wij zijn een hele goede klant van de Vogelkelder en het stoort mij enorm dat ik na het shoppen tegen deze mevrouw ben aangelopen. Ongezellige afsluiting. Mijn man stapt er makkelijker overheen, bij mij blijft het hangen.

Tuigje agapornis
Tuigje voor mijn agapornis gekocht om mee te wandelen buiten.
Een dag te laat geleverd.
Rare onduidelijke beschrijving met allemaal fouten er in. Ze garanderen dat het tuigje past. Nou, het halsbandje is zo klein dat ie zichzelf bijna heeft opgehangen, terwijl ze zelf zeggen dat veel mensen klagen dat het te klein is. Toen ie even later helemaal met z'n vleugels ook in de knoop zat heb ik het tuigje uit ellende maar doorgeknipt. Daaaaag 40 euro.
Kortom, veels te duur voor de rotzooi die ze verkopen.
Aanvulling:
In de reactie terug maken ze gelijk al een fout door te zeggen:
Wat jammer dat het tuigje aan de verwachtingen voldoet. Hmmm dat klopt al niet echt.
Ik had het vrijdagochtend besteld en dan ga ik er van uit dat het er maandag komt en niet dinsdag.
Zetten ze er een telefoonnummer bij en een verzoek direct contact op te nemen, bel ik het nummer zijn ze gesloten om 18:00 terwijl ze wel rond 18:05 mij de reactie sturen.
Jullie mogen me prive mailen om het er over te hebben om me evt tegemoet te komen. Dan zal ik erover denken mijn review te bewerken of zelfs helemaal te wissen.
Maar tot nu toe ben ik gewoon pissed-of dat ik me geld zo heb kunnen weggooien.

ZIEK VOGELTJE PLUS BEWUST BELAZERD OVER DE OORZAAK
Zieke parkiet gekocht bij jullie, terwijl jullie garant staan voor een gezonde, door artsen gekeurde parkiet. Mijn zoon van 12 huilde erg toen zijn parkiet na 6 weken dood ging.
Ik had kort daarvoor een parkiet bij dierenzaak moerwijk gehaald en nog eens 2 bij pets place in de megastores.
Het parkietje dat ik bij jullie kocht ik van een dame die volgens haar eigen zegge eigenlijk weinig kennis had van vogels. Ze werkte normaal gesproken op een andere afdeling maar wist wel het een en ander, zei ze. Van de 2 die wel veel kennis hadden, was 1 afwezig en de ander met lunchpauze.
Het vogeltje was opvallend rustig, waardoor we voor deze gingen. Ze had geen staart viel me thuis op.
Toen ik jullie kliniek belde zeiden ze dat ze niet de instrumenten hebben om de doodsoorzaak te achterhalen. Toch zijn we na schooltijd van mijn zoon langsgeweest omdat ik hem een goed rouwproces gunde.
Daar aangekomen, zei ze dat ze het mee naar achteren zou nemen om de oorzaak te achterhalen. 2 minuten later kwam ze al terug, terwijl ik 6 pakken snoep in mijn deed (ze waren in de aanbieding en ik ben iemand die van alles opslaat als het in de aanbieding is, bijv shampoo)
Ze zei dat hij dood was, omdat hij te veel snoep had gekregen. Ik vroeg haar, hoeveel ze mogen, 1 stokje per week zei ze. Ik heb met 2 stokjes en 4 trossen gierst 7 weken gedaan en dit was voor 4 vogels! Hoe kan ik hem dan te veel hebben gegeven? Toen ik haar dat vertelde, vroeg ze waarom ik dan zoveel snoep kocht. Verteld dat ze in de aanbieding zijn(1+1)plus we wonen op 13 km afstand. Oh zei ze toen alleen.
Daarnaast vind ik het gek dat ze dat zo snel had onderzocht. En haar collega van de kliniek zei dat ze dat niet kunnen achterhalen.
Heel naar om ons te beschuldigen.
NOG ERGER is dat ze ons vogeltje niet mee wilde geven om te begraven. Het zou wettelijk verboden zijn volgens haar. Nu lees ik op de site van het ministerie dat dit wel mag in je eigen tuin!
En ik kreeg van mijn vriendin een link met informatie over de franse rui ziekte(geen aanleg voor staartgroei) (symptoom: GEEN STAART, RUSTIG). Nu krijg ik dus echt het idee dat ons vogeltje toch echt ziek was, zoals ik vermoedde. Want waarom zei ze niets over het ontbreken van de staart en de mogelijkheid van een ziekte?
Als zij nou gewoon eerlijk was geweest over de oorzaak en over het recht op zelf begraven, dan kon ik ermee leven, maar nu voel ik me echt in de maling genomen en gedisrespecteerd. Bedankt voor de 'fijne' eerste rouwproces van mijn zoon.

Schildpaddenbak
Mijn oudste zoon een nieuwe schildpaddenbak gekocht. Deze kon gevuld worden met water.
Na 6 dagen was de bak leeg. Bleek een scheur door de bodem te gaan. Hij netjes gebeld en afgewimpeld met een kortingsbon van 20% op volgende aankoop.
Die bak kostte hem geloof ik 160 euro. Dan verwacht je geen kortingsbon.
Mooie winkel, maar als je zo met klanten omgaat.. Voor mij de laatste keer. Nadat ik morgen zelf nog wel contact opneem.
Top winkel
Top winkel, alleen een beetje ver rijden voor wat sprinkhanen en krekels voor onze baardagaam. Ik bestel ze dus regelmatig online. Fijne service ik vind het alleen jammer dat er een vrij hoog minimum bestelbedrag is. Verder is het een top winkel
Mijn favoriete winkel!
Mijn favoriete winkel!
Goede prijzen, veel spullen, top service
Review over de winkel: Klantonvriendelijk!
Het verschilt erg per afdeling hoe je hier als klant behandeld wordt. Zo is het bij de vissen prima (hebben zelfs het grootste aquarium van Juwel hier besteld en laten thuisbezorgen!), maar helaas is mijn bezoek aan de reptielen erg tegengevallen. Het is voor ons namelijk een nieuwe hobby, dus wat informatie opdoen is wel zo fijn. De medewerker daar was werkelijk onbeschoft. Toen ik aangaf dat ik me wilde oriënteren qua luipaardgekko's, werd er mij toegesnauwd dat dit echt nÃet de tijd is om te oriënteren (want, jeweetwel, corona...). Volgens mij wist de desbetreffende medewerker gewoon niks van de afdeling, zat ook steeds op z'n telefoon & negeerde me volledig na mijn vraag. Heb mij laten vertellen dat de vaste medewerker ziek was & dat dit de manager was, lekker voorbeeld... Joh, prima toch, dan ga ik lekker ergens anders heen! Inmiddels zijn we 2 weken verder en hebben we ons gehele terrarium + inrichting gekocht bij Animal Corner te Pijnacker. Topwinkel, veel informatie & geen gezeik dat je als klant informatie wilt over een dier... IN EEN DIERENWINKEL. Ik laat de Vogelkelder lekker links liggen vanaf nu, ik steun liever de lokale ondernemer die wél hart heeft voor de dieren & de hobby.
Leuke winkel
Leuke winkel! Heel groot aanbod online. (Vast ook in de winkel zelf maar heb online besteld). De levering was snel en de producten precies als verwacht. Leuk ingepakt ook. Tevreden en ga er zeker opnieuw bestellen :).
Wat een Top zaak
Wat een Top zaak 2x iets geleverd gekregen waar iets aan mankeerde werd zonder probleem opgelost, Tevens wordt je ook zeer vriendelijk te woord gestaan
Helemaal TOP
Fijne webshop
Fijne webshop. Sturen snel artikelen na die even niet op voorraad waren.
livraison rapide et prix avantageux
livraison rapide et prix avantageux. Top! A recommander sans hésitation
bestelbedrag minimaal 15 euro
Goede site, ik wilde hier voor mijn parkiet nieuwe snoepjes kopen maar omdat ik niet weet of hij ze lekker vind aangezien hij heel kieskeurig is, wil ik eerst 1 zakje. Vervolgens wil ik gaan afrekenen moet ik een bestelling van minimaal 15 euro plaatsen. Ik ga geen 3 zakjes kopen terwijl ik niet eens weet of hij ze gaat eten. hierdoor heb ik ze nu ergens anders gekocht.
Aquarium besteld
Aquarium besteld, maar was pomp vergeten mee te bestellen. Volgende dag gebeld en kreeg losse betaallink voor de pomp. Die was niet op voorraad, maar einde van de week had ik toch alles al binnen. Top dus.
als je als bedrijf een fout maakt verhalen op je klanten???
we haalden al 40 jaar geleden bij Jan onze eerste voerzakken voor onze honden, We hebben vele duizenden gulden/euro naar jullie toegebracht, vervolgens maken JULLIE een financiële fout in 2019, dat willen jullie dus nu terughalen (eind 2020) door diversen keren te liegen tegen me -(10 zakken ⬠47,95 halen de 11 gratis)- bij dat er een fout in de computer zit en dat ik de volgende keer dan wel de gratis zak krijg??
Ik heb zelf een zaak en als ik te weinig reken voor een artikel, kan ik dat niet na een jaar tegen de klant zeggen ,ik krijg nog geld van je . Jumper dierenspeciaalzaak zelfde zak ⬠42,50 jullie zijn ⬠47,95 dat is 5,45 verschil 10 zakkenx5,45 =⬠54,50 dat is mijn eigen gratis zak, als jullie gewoon eerlijk waren geweest en het mij uitgelegd hadden en gevraagd hadden of ik misschien de helft o.i.d. wilde betalen had ik dat gedaan, maar op deze manier je klantenbestand naar de kloote helpen, ik denk dat Jan het anders had opgelost. Sinds Jan de zaak begon kopen we al voer e.d. Het is gewoon asociaal om zo met klanten om te gaan.
Een hele fijne winkel en webshop.
Gewoon een hele fijne winkel.
Vriendelijk personeel, goede (meer gespecialiseerde) producten voor de dieren. Goede service. Ook altijd een plezier om in de winkel zelf te komen. Top dus!
Snelle levering, goede kwaliteit, goede service!
De producten worden snel en goed aangeleverd. In het verleden zelfs aangegeven bij opmerkingen dat ik spoed had met het ontvangen van papegaaienvoer, waar alle medewerking aan is verleend. Ik ben uitermate tevreden met de service.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã