ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bestilte en vare lige op til en ferie periode. Leveringen havde jeg sat som afhentning i butik. Fik en mail fra babybus, at de havde vÊret forbi med varen i min postkasse pga dette. Virkelig god servi... ãã£ãšèŠã
Da det viste sig at det kÞbte tÞj var alt for stort, blev belÞbet udbetalt uden problemer Det er god service Så nÊste gang tar jeg mit barnebarn med, så det blir den rigtige str
Fantastisk service og lynhurtig levering. Bredt udvalg og en rigtig lÊkker hjemmeside at shoppe pÃ¥ med nogle rigtige ildsjÊle bag. âš TAK FOR JER ð€
äŒæ¥æ å ±
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fantastisk god serviceâïž
Fantastisk service
Jeg har nu bestilt 2 gange fra Babybus, og begge gange har vÊret uden problemer. Her anden gang kom pakken endda dagen efter.
Jeg kan klart anbefale at handle på Babybus.dk.
Varen kom hurtig og kvaliteten pÃ¥ varenâŠ
Varen kom hurtig og kvaliteten pÃ¥ varen er i top ð
Kun positivt herfra!
Varen var som forventet og blev leveretâŠ
Varen var som forventet og blev leveret ganske hurtigt, så god oplevelse.
Hurtig levering!
Vanvittigt hurtig levering, fÞlte nÊsten ikke jeg nÃ¥ede at bestille fÞr mine varer lÃ¥ i pakkeshoppen ð Og gode tilbudspriser!
Fin shoppeoplevelse og lÊkre produkter
Fin shoppeoplevelse og lÊkre produkter. Lidt lÊngere leveringstid, men det skyldes travlhed.
Kan kun anbefales.
Kan kun anbefales.. nem og overskuelig hjemmeside, og god kundeservice!
Klar anbefaling herfra
Babybus er en helt igennem fantastisk webshop. Siden er overskuelig, nem og ligetil. Samtidig er der fÊnomenal kundeservice. Og man mÊrker virkelig at de sÊtter kundernes behov hÞjest. Samtidig har de lyn hurtig levering, og hurtig svar pÃ¥ mail. Jeg kan kun anbefale babybus ð
Hurtig og nem handel uden problemer
Hurtig og nem handel uden problemer. Jeg har haft brug for kundeservice og de får de bedste anbefalinger. Hurtig respons og problemlÞsning.
Man fÞler
Man fÞler sig vÊrdsat og de er altid enormt hjÊlpsomme. Helt klart én stor anbefaling herfra. :-)
Ville Þnske jeg kunne give flere âïžâer
TAK FOR JER ð€
Virkelig god service
Virkelig god service, dejligt udvalg og ved reklamation meget venlig og imÞdekommende. Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her ð¥°â¥ïž
Godt udvalg og god service
Virkelig lÊkkert udvalg og altid super hjÊlpsomme!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã