レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Reparatie – Babyliss Ik heb Babyliss gebeld en uitgelegd dat mijn apparaat niet goed werkte. Ik zei erbij dat de garantie al verlopen was. De medewerker zei: “Stuur het toch op, wij zullen er de... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

BaByliss Hydro fusion Air Styler Een heerlijke Air styler met een lekkere grote borstel, ik heb eerder een babyliss fohnborstel gehad, dus tevreden over Babyliss, met deze borstel ben je lekker s... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Aankoop Babyliss BaByliss Super-X Metal 15 in 1 MT992E. Apparaat is zeer degelijk gebouwd en heeft een mooie uitstraling. Daarbij, het belangrijkste, doet het apparaat wat het moet doen. Zijnde, he... もっず芋る

䌁業情報

1. 毛髪補品店
  2. 理髪甚品店
  3. 矎容補品提䟛業者
  4. 矎容甚品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Ontdek onze producten van professionele kwaliteit: föhns, stijltangen, krultangen, tondeuses, baardtrimmers en nog veel meer! BaByliss

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Babyliss Hydto-Fusion föhn 2100

Vandaag deze Babyliss Hydro-Fusion föhn gekocht bij de Blokker. Super fijne föhn met meedraaiend snoer en met diffuser . Houd fijn in de hand en blaast prettig met 3 standen en een koud stand. Heel bij met deze aankoop. Op naar veel föhn plezier.

2023幎6月5日

Ik kocht de BaByliss Hydro-Fusion

Ik kocht de BaByliss Hydro-Fusion Styler. Het is een hoogwaardige stijltang die gladde, pluisvrije resultaten levert met extra glans. Ik heb lang, fijn en niet gekleurd haar en ben zeer tevreden met het resultaat. Deze stijltang heeft een lang, meedraaiend snoer (zeer interessant) en werd geleverd met een hittebestendige hoes. Ideaal om je stijltang te laten afkoelen wanneer je ze niet onmiddellijk kan opbergen. Het is een aanrader voor mensen die graag stijl en glanzend haar hebben zonder pluisjes!

2023幎6月2日
5぀星のうち2の評䟡

Kastje naar muur gestuurd

Ik heb via de site van Babbyliss een stijltang combinatie besteld en kom dan plotseling uit op fohnsshop of zoiets?
Mijn fout is geweest dat ik een mijne-mail adres verkeerd heb ingevuld en ik nu paar keer een mail gestuurd heb naar het opgegeven adres om mijn emai adres aan te passen en mijn order te bevestigen. Hoor helemaal niets
. Nu 2x met babbyliss gebeld maar die zeggen niets voor mij te kunnen betekenen omdat ik bij fohsshop bestelling heb geplaatst. Als ik naar die site ga van fohnsshop en verder klik naar contact kom ik weer op de site van Babbyliss terecht, snap er niets meer van. Een account aanmaken lukt ook niet want je kan alleen inloggen?? Maar verder helpen bij Babbyliss doen ze ook niet want ik geb niets bij ze besteld! Lekker makkelijk zo je klacht af te handelen.
Ik bestel iig niets meer.
Christiane

2023幎5月17日

BaByliss Hydro-Fusion Föhn D773D

BaByliss Hydro-Fusion Föhn D773D
Deze fohn zojuist aangeschaft en geprobeerd. Voldoet zeker aan mijn verwachtingen!! Heb snel last van pluizig haar maar mijn haar zag er prachtig uit na het föhnen. Fohn ligt lekker in de hand, is niet te zwaar en ziet er ook nog mooi uit. Had hiervoor ook dit merk en twijfelde over een duurdere versie. Was benieuwd naar de plasmatechnologie met dubbel ionensystemen. Maar mijn haar glanst weer dus ik was heel blij. Aanschafprijs dubbel en dwars waard zeker door de cash back actie en de beloofde extra korting door deze ervaring te delen. Kortom zeker een aanrader.

2023幎5月13日

BaByliss Hydro-Fusion Föhn D773DE

De Föhn aangeschaft en erg tevreden over! De föhn ziet er prachtig uit en heeft een fijne handgreep. Verder is het product mooi van kleur en de diffuser die erbij zit is een must have als je krullen hebt! Over all zeker een aanrader!

2023幎5月5日

BaByliss Hydro-Fusion Föhn D773DE

Dit is de ideale föhn voor mij: mijn haar droogt snel en voelt heerlijk, zijdezacht aan. De verschillende warmtestanden zijn heel fijn en dankzij de koude stand krijg ik de perfecte krullen. Daarnaast ziet de föhn er mooi uit, is hij niet te zwaar en heeft hij een lekker lang snoer. Ik wil nooit meer een andere föhn!

2023幎5月6日

TOPPRODUCT

Ik gebruik al jaren een stijltang en een steampod. Mijn haar was na 2 dagen altijd snel terug vettig.
Nu gebruik ik sinds kort de hydro-fusion AS773E en ben heel blij met mijn aankoop!
Mijn haar kan ik heel mooi in model brengen met het apparaat, het wordt veel minder snel vettig.
Het werkt ook heel snel!
Het apparaat is heel makkelijk in gebruik!

Ik kan dit alleen maar aanraden

2022幎12月11日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ