Fantastisk service og super hjÊlpsomme. Jeg har bÃ¥de kÞbt min ladecykel, for nogle Ã¥r tilbage, og efterfÞlgende har jeg bestilt et nyt batteri, som blev leveret inden for 3 dage. Alt er gÃ¥et som smurt... ãã£ãšèŠã
På cykelferie 2026 fik jeg akut brug for montering af nyt dÊk og slange. Ved Baisikeli tog de mig straks ind og fik mig hurtigt på vejen igen med flot service og aldeles rimelig pris. Tak!
äŒæ¥ãåçããŸãã
I november kÞbte jeg en ladcykel hos Baisikeli. Jeg har udelukkende vÊret tilfreds med mit kÞb og med den service jeg har fÃ¥et bÃ¥de i forbindelse med kÞb af cyklen og ikke mindst da jeg kom ind i but... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Baisikeli means bicycle in Swahili. Baisikeli improves the quality of life for the world's poorest through sustainable transport, hence the slogan "Bikes for a Better Life". Baisikeli is, among other things, B Corp certified as a "Best for the World" company in 2021. Baisikeli sells, repairs and rents new and used bikes in Copenhagen, Denmark.
ãã³ããŒã¯
- www.baisikeli.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
PÃ¥ cykelferie 2026 fik jeg akut brugâŠ
Fantastisk service og super hjÊlpsomme
Fantastisk service og super hjÊlpsomme. Jeg har både kÞbt min ladecykel, for nogle år tilbage, og efterfÞlgende har jeg bestilt et nyt batteri, som blev leveret inden for 3 dage. Alt er gået som smurt og fuldstÊndig upåklageligt. De får Mine bedste anbefalinger. :)
Jeg vil gerne komme med en beskrivelseâŠ
Jeg vil gerne komme med en beskrivelse af min oplevelse med BAISIKELI.
Min nyligt indkÞbte Christina el ladcykel. Den havde jeg kun lige under en måned. VÊk var den så.
Havde ventet på den i 5 uger.
IhÊrdigt prÞvede jeg flere steder at få fat i en magen til. Nope. 7-8 ugers ventetid.
Her trådte BAISIKELI til og hjalp mig med en efter kun 3 uger.
En hjÊlpsomhed uden lige. Levering hjemme. Godt nok mod bestalling. Men sådan er det.
Bestilte efterfÞlgende en skivebremse lås med alarm hos dem.
Den kom de sÞrme forbi mig med. Ikke betaling af levering. Kun prisen på den.
Tak for jeres store hjÊlp...
EkstraordinÊrt god kundeservice!
Ekstra god service
Jeg har kÞbt en ladcykel og jeg er rigtig glad for hele forlÞbet hos Baisikeli. Niels var hurtig til at svare på mine spÞrgsmål på mail og jeg er glad for min cykel, som blev fÊrdig til afhentning til tiden.
De gik endda above and beyond, da jeg vil afhente min cykel og det går op for os, at traileren er alt for lille. Tilbyder de endda lige at komme forbi med den (i solrÞd!) på vej, når han får fri.
Rigtig god service!
Vi kÞbte vores nye ladcykel her
Vi kÞbte vores nye ladcykel her, Niels var meget behjÊlpelig med at sÊtte os godt ind i cyklen. Efter kort tid blev noget stjålet fra cyklen, her var Niels og butikken lynhurtige til at tage cyklen ind og fixe den med det samme!
KÊmpe anbefaling herfra.

Baisikeli ããã®åç
Klasseservice og super pris og sÃ¥âŠ
Klasseservice og super pris og så ovenikÞbet leveret på ingen tid, så perfekt!

KÊmpe anbefaling
I november kÞbte jeg en ladcykel hos Baisikeli. Jeg har udelukkende vÊret tilfreds med mit kÞb og med den service jeg har fået både i forbindelse med kÞb af cyklen og ikke mindst da jeg kom ind i butikken med min cykel, der havde fået stjålet batteri, bagagebÊger og kaleche. I den forbindelse var de super imÞdekommende og var en stor hjÊlp i forhold til det forsikringsmÊssige.
Jeg giver klart mine bedste anbefalinger og ville til hver en tid kÞbe cykel her igen!

Baisikeli ããã®åç
Jeg giver min bedste anbefaling afâŠ
Jeg giver min bedste anbefaling af Baisikeli. Jeg har kÞbt en brugt Norden RÞd cykel, som er virkelig flot. Det viste sig, at der var problemer med gearet, så vi indleverede den til reparation og fik sat et helt nyt gear i, samt ny kÊde m.m. På garantien selvfÞlgelig.
Der er en virkelig god stemning hos Baisikeli, venlige og dygtige mennesker ð
Vi fik også en rundvisning der og Niels fik fortalt om deres projekt med brugte batterier. SpÊndende. Hele konceptet med brugte cykler og cykler til Afrika er supergodt.

Baisikeli ããã®åç
Fantastisk oplevelse at handle hosâŠ
Fantastisk oplevelse at handle hos Baisikeli. Venligt personale, kyndig vejledning og skarpe priser. Alt i alt en super god oplevelse. Kan klart anbefales!
Fantastisk service og vidunderligtâŠ
Fantastisk service og vidunderligt koncept!

Baisikeli ããã®åç
Havde min Nihola til service ogâŠ
Havde min Nihola til service og reparation. Fantastisk fin og hurtig service. Som sÊdvanligt i Þvrigt.

Fantastisk mission og kundeservice
Fantastisk mission, produkter og service! Har netop kÞbt en Christiania cykel hos Baisikeli og havde lÞbende venlig kontakt med Niels omkring leverings- og afhentningstid. Fik kyndig vejledning ved afhentning og fik endda sat ekstra udstyr på med det samme! Niels kÞrte mig endda 10 km hjem fra vÊrkstedet helt uden beregning. Simpelthen top klasse!

En godt sted!
Vi har fået repareret vores gamle Christiania cykel her og har altid fået god vejledning og pris, så selvfÞlgelig faldt valget også på Baisikeli da vi skulle ud og investere i en ny med el. Vi har fortsat vÊret glade for deres service og er meget tilfredse med vores nye cykel.

Baisikeli ããã®åç
Rigtig god service og en fantastiskâŠ
Rigtig god service og en fantastisk oplevelse!

ADVARSEL
ADVARSEL
KÞb ikke din ladcykel her!
Efter at min nyindkÞbte Winther el ladcykel er gået i stykker blot efter få måneders brug, og efterfÞlgende bliver afhentet for 5 gang til reparation opstår selvsamme problem igen. Jeg kontakter lederen for firmaet, grÊdefÊrdig over at min cykel igen melder fejl, og han siger bare at jeg selv må sÞrge for at få fragtet den til slangerup til reparation ( jeg har ikke kÞrekort el anden mulighed for selv at fragte den ) han afslutter samtalen med at han ikke gider bruge mere tid på min cykel.
det skal nÊvnes at jeg stadigvÊk har garanti på cyklen, og er dybt afhÊngi af den på daglig basis hvilket jeg gÞr vedkommende opmÊrksom på.
butikkens leder har flere gange påpeget at fejlen på cykel skulle vÊre min egen skyld, hvilket flere gange er blevet modbevist.
Jeg har bedt om at få mine penge retur hvilket jeg ifÞlge kÞbeloven har krav på, men chefen har ikke vendt tilbage efter flere kontaktforsÞg.
Nu har jeg så selv måttet stå for at få den afhentet til reparation.
Alt i alt en rigtig kedelig oplevelse med en vanvittig dyr cykel der har stået mere stille end vÊret i brug siden kÞb.
Så nej jeg vil IKKE anbefale at kÞbe noget som helst hos Baisikeli i Valby.
Ãv:(
ps: IfÞlge kÞbeloven må kunden ikke belastes ift hvis cyklen skal til reparation! så her har butikken altså pligt til at afhente cyklen.
SÃ¥ det er muligt at Baisikeli ikke mener de tilbyder afhentning af en cykel der er problemer med men det har de pligt til.

God og kvalificeret service
Venlig, imÞdekommende og kvalificeret service og rådgivning i butikken i Slangerup. KÞrte derfra med en cykel, som jeg er meget tilfreds med og til en god pris.

Baisikeli ããã®åç
Super service og god rådgivning
Super service og god rådgivning i Slangerup ved lÞb af brugt citybike og brugt el-cykel

Baisikeli ããã®åç
DÃ¥rlig oplevelse med kÞb af brugtâŠ
DÃ¥rlig oplevelse med kÞb af brugt cykel. Vi kÞber 2 cykler i deres afdeling ude i Slangerup. Den ene cykel mÃ¥tte vi efter 1 uge bruge 600kr pÃ¥ at fÃ¥ repareret hos vores lokale cykelhandler. Den anden har pÃ¥ intet tidspunkt virket, cyklen hopper i gearene samt hÃ¥ndbremsen bliver Þdelagt fÞrste gang man bruger den. Ãrgerlig oplevelse at handle hos dem..