Baisikeli レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fantastisk service og super hjÊlpsomme. Jeg har bÃ¥de kÞbt min ladecykel, for nogle Ã¥r tilbage, og efterfÞlgende har jeg bestilt et nyt batteri, som blev leveret inden for 3 dage. Alt er gÃ¥et som smurt... もっず芋る

På cykelferie 2026 fik jeg akut brug for montering af nyt dÊk og slange. Ved Baisikeli tog de mig straks ind og fik mig hurtigt på vejen igen med flot service og aldeles rimelig pris. Tak!

Fantastisk mission, produkter og service! Har netop kÞbt en Christiania cykel hos Baisikeli og havde lÞbende venlig kontakt med Niels omkring leverings- og afhentningstid. Fik kyndig vejledning ved af... もっず芋る

䌁業が回答したした

I november kÞbte jeg en ladcykel hos Baisikeli. Jeg har udelukkende vÊret tilfreds med mit kÞb og med den service jeg har fÃ¥et bÃ¥de i forbindelse med kÞb af cyklen og ikke mindst da jeg kom ind i but... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 自転車屋
  2. 自転車レンタル サヌビス
  3. 自転車修理店

圓該䌁業による蚘述

Baisikeli means bicycle in Swahili. Baisikeli improves the quality of life for the world's poorest through sustainable transport, hence the slogan "Bikes for a Better Life". Baisikeli is, among other things, B Corp certified as a "Best for the World" company in 2021. Baisikeli sells, repairs and rents new and used bikes in Copenhagen, Denmark.

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

60件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

God kundeservice, bÊredygtighed og fair priser

Fedt forretningskoncept der går ud på at upcycle cykler forsikringsselskaberne har overtaget. Kompetent og sympatisk personale der bruger deres viden og foretagsomhed til at hjÊlpe kunder med at anskaffe en kvalitetscykel på bÊredygtig vis og til meget rimelige penge. Vi kÞbte en nÊsten ny Kildemoes til under halv pris fra butikken i Slangerup - her handler jeg gerne igen.

2023幎4月18日
自発的なレビュヌ

Meget fin service. Vi handler der igen nÊste gang vi skal have cykel.

Meget fin service. Vi kÞber helt sikkert vores nÊste cykel hos Baisikeli. Jeg fik hurtigt svar pÃ¥ DBA og kÞrte efterfÞlgende til Slangerup for at se cyklen irl. Vi fik god vejledning til hjÊlp af kÞb af cyklen til min sÞn. Vi kom hjem med en meget fin brugt/istandsat cykel. Tak🀗

2023幎3月24日

Super god oplevelse hos Baisikeli

Super god oplevelse hos Baisikeli!
Har lige kÞbt 3 brugte cykler til mine bÞrn hos Baisikeli. Super god rÃ¥dgivning og betjening – jeg elsker konceptet bag Baisikeli! BÊredygtighed og social ansvarlighed – det burde flere virksomheder lade sig inspirere af! Kan klart anbefales – et besÞg hver hvis du sÞger en god ny eller brugt cykel (eller bare Þnsker din gamle repareret).
Hilsen, Jakob

2023幎3月10日
自発的なレビュヌ

Jeg kÞbte min Christiania ladcykel hos

Jeg kÞbte min Christiania ladcykel hos Baisikely for ca 3 år siden .Har altid fået en supergod service også når min cykel har fået sin halvårlige service. Det er som at få en ny cykel.
Personalet er flinke og venlige .
Er fuld tilfreds og vil ikke betÊnke mig på at anbefale stedet til andre.

2023幎3月8日
自発的なレビュヌ

Hvis jeg kunne give lavere end 1, havde jeg gjort det.

Hvis jeg kunne give lavere end 1, ville jeg gÞre det. Baisikeli i Valby overholder ingen aftaler. 3 gange er jeg gået forgÊves for at få min cykel til et aftalt tidspunkt, og ingen af gangene har cyklen vÊret fÊrdig.
FÞrste gang havde jeg fået lov til at få udleveret cyklen (som jeg har kÞbt hos Baisikeli - sidenote til det er, at jeg havde bestilt den som ny, den var dog brugt, da den kom, men jeg fik at vide, at han ville reparere den til en ny) en sÞndag, da jeg skulle bruge den mandag morgen. Aftalen var kl 17. Det bliver så skubbet til kl 19. Jeg dukker op foran butikken. Ingen er der. Jeg ringer, får at vide, at han er der om 20 min. Jeg venter, og da de 20 min er gået, får jeg at vide, at der vil gå yderligere 20 min.
Jeg går hjem, fordi jeg er vred. Efter en halv time får jeg at vide, at nu er han der, så jeg kan komme og hente cyklen, som er helt fÊrdig. Jeg kommer derned, og der står han og er i gang med at reparere den. Han er langt fra fÊrdig, og jeg går derfra med en cykel, der ikke har fået skiftet rustet bagagebÊrer, dÊk og sadlen sidder heller ikke helt fast. Dagen efter indleverer jeg den til reparation på de ting, og vi aftaler, at jeg kan komme dagen efter (som er i dag) og hente cyklen kl 13.
Jeg kommer ned 13:40, og der er den ikke fÊrdig. TvÊrtimod er han fÞrst lige begyndt på at fikse den. MistÊnker ham for fÞrst at vÊre begyndt dér, da jeg, 10 minutter inden jeg kom, så ham cykle rundt på en cykel magen til min, hvor han så mig. Nu sidder jeg og venter på den og har fået at vide, at der ville gå halvanden time. DesvÊrre er min tillid fuldstÊndig opbrugt.
Alt i alt - forfÊrdelig dårlig service og oplevelse(r). Hvis du sidder derude og tÊnker, at måske skal du lade tvivlen komme Baisikeli Valby til gode, så forbered dig selv på aftaler, der ikke overholdes, og at de er komplet ligeglade med om de spilder din tid eller om de gÞr deres arbejde ordenligt.
Jeg vil aldrig anbefale dette sted - tvÊrtimod vil jeg gÞre det modsatte.

2023幎1月17日

Blev givet en pris på 500kr

Blev givet en pris på 500kr. for skifte af dÊk og slange for+bagdÊk.
De ringer og siger det kun er nÞdvendigt at skifte bagdÊk.
Da jeg kommer ned i butikken krÊver de 580kr. for arbejdet, hvortil jeg stiller mig uforstående. De siger at de ikke kan gÞre det billigere end 500kr. trods jeg kun har fået lavet 50% af det prisestimatet lÞd originalt.

2022幎5月24日

Baisikeli からの回答

Hej Niels. Beklager at du har haft en dårlig oplevelse :( jeg har sendt din anmeldelse videre til vores vÊrksted, så vi kan gÞre det bedre i fremtiden. Mikki, Marketingansvarlig.

“Ghostet” af Baisikeli.

Havde en aftale med Niels Bonefeld om at donere seks cykler til Baisikeli. PÃ¥ mail skriver Niels: “Vi henter gerne cyklerne. Ring til mig, sÃ¥ finder vi ud af noget”. Jeg ringer flere gange, dog uden held. Skriver efterfÞlgende en mail, hvori jeg foreslÃ¥r tre datoer for afhentning af cyklerne. HÞrer intet.
I min verden er det helt okay, ikke have tid til at hente cyklerne. Men, man kan i det mindste fortÊlle det, i stedet for at ignorere en potentiel kunde. Rigtig trÊls oplevelse.

2022幎5月1日

Baisikeli からの回答

Hej Mathias. Vi beklager meget at have ghostet dig, det er bare ikke okay! Jeg har undersÞgt det nÊrmere, og der er gÃ¥et noget galt internt i vores kommunikation – men det gÞr jo ikke oplevelsen mindre trÊls for dig!

Min kollega fortÊller at vi gerne vil sende en chauffÞr mandag, onsdag eller fredag eftermiddag – men helt Êrligt, sÃ¥ forstÃ¥r jeg godt, hvis du har mistet tÃ¥lmodigheden med os.

Hvis du stadig vil donere cyklerne, så ring til mig på telefon 44 11 61 99 eller skriv en mail på md@baisikeli.dk – Mikki Dall, Marketingansvarlig

Langsomme og dyre

Jeg fik skiftet kÊden på min cykel i Baisikeli Valby. Det tog en uge og kostede 517kr. Det er alt for dyrt, når det tager dem så lang tid for så simpel en opgave.

2022幎4月28日

Baisikeli からの回答

Hej Anders. Beklager at du har haft en dårlig oplevelse :( DesvÊrre har vi vÊret ramt af en kombination af corona og ualmindeligt travlt på vÊrkstedet. Vi burde dog have kommunikeret bedre, at din reparation ville tage så lang tid inden!

Femstjerners forretning

Jeg lÊgger alle mine cykelhandler og -reparationer hos Baisikeli. De er super kompetente, hjÊlpsomme og venlige. Har intet at udsÊtte på forretningen, ligger kun inde med gode erfaringer, og kvitterer her med fem store stjerner.

2022幎3月3日

Baisikeli からの回答

Hej Karen. Mange tak for de pÊne ord! dem sender jeg videre til mine kollegaer :) Mikki Dall, Marketingansvarlig i Baisikeli.

Kundeoplevelse på 0

Jeg havde en cykel til omkring 10.000 kr til service for et godt stykke tid siden, som virkelig trÊngte til en omgang. Manden bag disken hyggesnakkede og fik snakket opgaven lidt ned i forhold til at “det var bare lige” mm. Da regningen kom lÃ¥ den pÃ¥ omkring 2.000kr, hvorefter jeg cykler 2-3KM hjem. NÊste morgen er min cykel flad og jeg tjekker dÊkkene, hvor der intet er. Jeg ringer til dem, hvorefter jeg fÃ¥r af vide det var min egen skyld og de kunne fixe det om 2 ugers tid.

Dette er 2-3 år siden, men jeg håber ingen bliver behandlet ligeså latterligt som jeg.

2021幎6月22日
自発的なレビュヌ

Bought a bike from them and within a

Bought a bike from them and within a few months things started to go wrong: loose parts, screws breaking etc. Not impressed. Would not recommend. My previous bike lasted 10 years with minimal maintenance, this one has lasted one year with many problems already!

2020幎2月3日

Byens bedste vÊrksted

Tingene er altid i orden hos Baisikeli. Altid supergod service og sÞde, hjÊlpsomme medarbejdere bÃ¥de i vÊrkstedet og i lÃ¥ne/lejebutikken. Kan varmt anbefale KBH’s bedste vÊrksted

2019幎10月18日