Banden Oponeo レビュヌ

3,741
TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben erg tevreden over mijn bestelling. De banden waren scherp geprijsd, de levering was snel en alles was netjes verpakt. De communicatie verliep vlot en de bestelling kwam precies zoals verwacht a... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

De banden zijn van goede kwaliteit snel.geleverd zonder poespas toch even vermelden dat de koerierdienst de geleverde items geleverd heeft zinder aan te bellen ondanks wij thuis waren heb dan ook GLS... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Positieve samenwerking klantvriendelijk. Goede samenspraak met personeel via mail. Behulpzaam met zoeken naar de juiste beslissing voor de klant. Dus een pluim voor de firma en personeel. Voo... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Banden zijn prima , en ook de volgende dag verzonden , echter de belofte binnen 2 dagen leveren wort door jullie transportpartner niet waargemaakt ! 5 dagen moeten wachten aleer de banden hier war... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. タむダ専門店

圓該䌁業による蚘述

Wilt u bij ons bestellen? Wij gaan u niet teleurstellen! Bij OPONEO bespaart u uw tijd en vooral uw geld. Onze jarenlange ervaring met de verkoop van banden garandeert de hoogste niveau van professionele klantenservice die altijd uw alle vragen beantwoorden. Ruime keuze aan producten altijd op maat van uw budget!

連絡先

(3,741)

過去12か月のレビュヌ数: 37ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Voor ik de bestelling had gedaan eerst gebeld.

Voof ik de bestelling had gedaan eerst telefonisch contact gehad...in de meeste gevallen kan je niet eens bellen dus dat was al een plus.
Ik had een vraag over de leeftijd van de te leveren banden wat keurig werd beantwoord en er werd zeker aan voldaan door banden van dit jaar te leveren.
Banden binnen de tijd geleverd...dus alles bij elkaar ben ik een tevreden klant.

2023幎12月20日
5぀星のうち1の評䟡

serwis dramat

Opony zamowione ponad tydzien temu (z doplatą za szybką dostawe), zadnej informacji do tej pory. Infolinia przerzuca mnie od jednego konsultanta do drugiego, obiecuje oddzwonic po czym kontakt ginie.
Zero reakcji na reklamacje
Brak opon, brak informacji, brak kompenentych konsultantow, brak mozliwosci anulowania zamowienia. dramat

2023幎12月7日

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za opinię.

Przepraszamy za zaistniałe niedogodności w związku z dostawą Pani zamówienia. Dokładamy wszelkich starań aby rozwiązać tą sytuacje jak najszybciej.

Serdecznie pozdrawiamy,
banden-oponeo.be

5぀星のうち1の評䟡

4 besteld, 3 gekregen

Ik bestelde een maand geleden 4 winterbanden. Na 2 weken wachten worden ze geleverd. Helaas blijkt er 1 band van een ander merk en maat. In eerste instantie dacht ik nog: kan gebeuren, ik stuur ze foto’s, ze lossen het vast op. Nu 2 weken later weet ik dat het een bedrijf is wat met google-translate hun communicatie voert. En de klant met lege handen (letterlijk) achter laat. Ik heb de 4e band nooit ontvangen en ik moet afwachten hoelang het gaat duren voordat mijn geld terug is gestort.

2023幎12月1日

Geachte Klant,

Bedankt voor uw beoordeling.

Het spijt ons dat u niet tervreden met onze service bent.
Gelieve met onze reclamatie afdeling contact op te nemen omdat wij uw gegevens in ons systeem niet kunnen terugvinden.

Met vriendelijke groeten,

OPONEO.BE

5぀星のうち3の評䟡

Niet geleverd op afgesproken

Niet geleverd op afgesproken levertermijn

2023幎11月10日

Beste klant,

Bedankt voor uw recensie.

Onze excuses voor de vertraagde levering en het ongemak. Hopelijk kunnen we het de volgende keer beter doen.

Met vriendelijke groeten,,
Banden-oponeo.be