Ik ben erg tevreden over mijn bestelling. De banden waren scherp geprijsd, de levering was snel en alles was netjes verpakt. De communicatie verliep vlot en de bestelling kwam precies zoals verwacht a... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
De banden zijn van goede kwaliteit snel.geleverd zonder poespas toch even vermelden dat de koerierdienst de geleverde items geleverd heeft zinder aan te bellen ondanks wij thuis waren heb dan ook GLS... ãã£ãšèŠã
Positieve samenwerking klantvriendelijk. Goede samenspraak met personeel via mail. Behulpzaam met zoeken naar de juiste beslissing voor de klant. Dus een pluim voor de firma en personeel. Voo... ãã£ãšèŠã
Banden zijn prima , en ook de volgende dag verzonden , echter de belofte binnen 2 dagen leveren wort door jullie transportpartner niet waargemaakt ! 5 dagen moeten wachten aleer de banden hier war... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wilt u bij ons bestellen? Wij gaan u niet teleurstellen! Bij OPONEO bespaart u uw tijd en vooral uw geld. Onze jarenlange ervaring met de verkoop van banden garandeert de hoogste niveau van professionele klantenservice die altijd uw alle vragen beantwoorden. Ruime keuze aan producten altijd op maat van uw budget!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering, goederen in excellente staat zoals verwacht wordt.
Beter ervaring bij autobandenmarkt.be
Bandenboer weet van niets, verschillende parcels waarvan de helft achter blijft, moet alles zelf regelen. 3/5
De perfecte winterbanden gevonden dieâŠ
De perfecte winterbanden gevonden die ik nodig had. Gemakkelijke betaling. Meteen orderbevestiging gekregen. Levering snel en correct. Dank
oude stock banden
Banden hadden duidelijk veel te lang plat gelegen waardoor ze moeilijk te monteren waren. Wel scherpe prijs. Levering had weeral vertraging wat jammer is.
Voor ik de bestelling had gedaan eerst gebeld.
Voof ik de bestelling had gedaan eerst telefonisch contact gehad...in de meeste gevallen kan je niet eens bellen dus dat was al een plus.
Ik had een vraag over de leeftijd van de te leveren banden wat keurig werd beantwoord en er werd zeker aan voldaan door banden van dit jaar te leveren.
Banden binnen de tijd geleverd...dus alles bij elkaar ben ik een tevreden klant.
Tot heden op droog wegdek gereden.DezeâŠ
Tot heden op droog wegdek gereden.Deze banden zijn stil en hebben een goede wegligging.
serwis dramat
Opony zamowione ponad tydzien temu (z doplatÄ
za szybkÄ
dostawe), zadnej informacji do tej pory. Infolinia przerzuca mnie od jednego konsultanta do drugiego, obiecuje oddzwonic po czym kontakt ginie.
Zero reakcji na reklamacje
Brak opon, brak informacji, brak kompenentych konsultantow, brak mozliwosci anulowania zamowienia. dramat

Banden Oponeo ããã®åç
Zeer correcte levering ik bestel erâŠ
Zeer correcte levering ik bestel er telkens mijn banden en nog nooit iets mis gegaan .
Zawsze przystepne ceny i szybka dostawa
4 besteld, 3 gekregen
Ik bestelde een maand geleden 4 winterbanden. Na 2 weken wachten worden ze geleverd. Helaas blijkt er 1 band van een ander merk en maat. In eerste instantie dacht ik nog: kan gebeuren, ik stuur ze fotoâs, ze lossen het vast op. Nu 2 weken later weet ik dat het een bedrijf is wat met google-translate hun communicatie voert. En de klant met lege handen (letterlijk) achter laat. Ik heb de 4e band nooit ontvangen en ik moet afwachten hoelang het gaat duren voordat mijn geld terug is gestort.

Banden Oponeo ããã®åç
Groot aanbod en snelle levering.
Groot aanbod en snelle levering.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Zeer vlotte levering,prima
Levering binnen de vooropgestelde tijd
Levering binnen de vooropgestelde tijd
Banden met recente DOT
ðð» perfect en snelle levering
Alles zo als het moet.
Levering op tijd, goede prijs. Heel tevreden.
Zawsze tak samo czyli Åwietnie i szybko
Vlotte levering
Banden met nogthans uitzonderlijke maat werden binnen de twee werkdagen geleverd.
Niet geleverd op afgesprokenâŠ
Niet geleverd op afgesproken levertermijn

Correcte leverancier
Deze leverancier behandelt de klant naar behoren. Geen probleem om één band te bestellen en gratis levering te verkrijgen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã