Baptist Arnhem レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Beste en meest enthusiaste service & advies wat ik tot nu toe ben tegen gekomen. Zeker een aanrader. ook een Goede selectie producten

5つ星のうち5の評価

Baptist Arnhem Deze mensen hebben een prachtige winkel mbt houtbewerking. Goede spullen én advies, vriendelijk. Daarnaast denken ze mee. Ik kon door reuma een knop v.d. figuurzaagmachine niet vastdraa... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Another purchase another great experience This is probably the only shop I dare to make a wire transfer instead of using my CC. Bought 4 Bessey clamps (TL 900 or TL 90 depending where you look)... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Veel spullen worden verkocht met onbekende levertijd, inmiddels 1 jaar verstreken en nog steeds geen levering. Ook wordt ik niet op de hoogte gehouden wat ik ook kwalijk vind.

企業情報

1. 工具店
  2. ・
  3. 金物類付属品店
  4. 木工職人

当該企業による記述

Al sinds 1984 is Baptist een begrip in Arnhem en omstreken. Het assortiment kwaliteitsproducten varieert van ijzerwaren tot (houtbewerkings)gereedschappen. Dus is uw huis toe aan een verbouwing of bent u op zoek naar een nieuwe hobby? En bent u daarvoor op zoek naar het beste gereedschap? Onze specialisten delen hun kennis en helpen u graag verder. Bij Baptist vindt u vele producten zoals hand- en elektrische gereedschappen, ijzerwaren, lijmen, persoonlijke bescherming en nog veel meer.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 6件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Top advies, ook per mail

Op een zaterdag gemaild met een vraag over advies over een product, dezelfde dag nog een advies gekregen waardoor ik niet een nieuw onderdeel hoefde te bestellen, en dezelfde dag nog verder kon. Top service, vijf sterren.

2026年8月29日

Houten Kuksa hout besteld

Houten Kuksa hout besteld, vandaag geleverd, snel en goed verpakt. Snel bezorgd door Postnl en voor een beginner hele fijne ervaring, goede communicatie.

2026年6月23日
5つ星のうち3の評価

Review Glubot niet mogelijk

Ik heb nog nooit de vraag gekregen om een product te reviewen. Onlangs kocht ik een Glubot lijmpot en omdat ik niet tevreden ben over de kwaliteit wilde ik een review ingeven. Ik kon dit echter nergens doen.

2026年5月28日
5つ星のうち5の評価

Another purchase another great…

Another purchase another great experience

This is probably the only shop I dare to make a wire transfer instead of using my CC. Bought 4 Bessey clamps (TL 900 or TL 90 depending where you look) and they were delivered perfectly packaged without any issues and even before the money was transferred to them (I know it takes at least 1 day if not the same bank).

Many thanks to Peter and Titus for looking into the questions in my email and your offer.

Best regards!

2025年8月29日
5つ星のうち5の評価

Hier haalt de meubelmaker zijn hart op!

Hier haalt de meubelmaker zijn hart op!
Wat een mooi assortiment aan kwaliteit.
Iedere keer als ik iets zoek, vind ik het bij Baptist. Ze werken ook met verschillende prijsklassen en kan dus iedere keer kiezen hoeveel ik wil besteden aan bijvoorbeeld een precisie haakse hoek.

2025年3月3日

Perfect

Ik ken maar één webshop die even goed is zoals Baptist.
Perfecte service, correctheid, klantgerichtheid en prijs/kwaliteit verhouding.

2024年12月18日
5つ星のうち5の評価

Hele snelle en goede verzending

Hele snelle en goede verzending. Ik had gevraagd of het in een onherkenbare verpakking kon worden verzonden omdat het een cadeau is, het werd in een onherkenbare doos verzonden en in inpakpapier verpakt. Echt top!

2024年10月4日
5つ星のうち5の評価

Excellent pricing and outstanding service. Thanks again!

I purchased a Record extraction unit 3 years ago from Baptist that developed an electrical fault. I took the machine in with the receipt for repair. The guys took care of retrospectively registering the machine for the 5 year manufacturer's guarantee (that I was too lazy to do at the time!) and a week or two later couriered the repaired machine back to me. I would normally say something like 'worth paying a little more for great service' but when I purchased the machine from Baptist originally it was the best price available. Excellent pricing and outstanding service. Thanks again!

2024年9月1日
5つ星のうち3の評価

Het is een mooie zaak.we zijn goed…

Het is een mooie zaak.we zijn goed geholpen. MAAR.
Als een medewerker die in de zaak werkt, en het even ergens niet goed gedaan heeft volgens de bedrijfsleider. Ga je de medewerker niet afzeiken dat hij het niet goed heeft gedaan op een luide toon in de zaak waar iedereen het hoort.
Dan bespreek je dat achter de schermen. Heel gênant en kleinerend voor de medewerker.
Eugène.

2024年8月27日
Baptist Arnhem ロゴ

Baptist Arnhem からの回答

Beste Eugène, dank voor de review en het delen van jouw ervaring. Dit is inderdaad niet acceptabel van mijn collega en niet wenselijk voor zijn collega en onze bezoekers. Ik heb dit inmiddels besproken en we betreuren dit en gaan er opletten om dit anders aan te pakken. Excuses en hopelijk kunnen we u de volgende keer weer goed van dienst zijn. Titus Baptist

Hoogkwalitatief gereedschap en…

Hoogkwalitatief gereedschap en fantastische service. Ik had een stofafzuiging CamVac 36l besteld, maar bij levering tot de vaststelling gekomen dat ik beter toch het grotere model van 55l had besteld. Telefoontje naar Baptist en zonder problemen toestel mogen terugsturen en nieuw besteld. Aankoopbedrag werd zeer snel en volledig terugbetaald.

2023年9月12日

Trustpilot エクスペリエンス