Av oklar anledning (dÃ¥ köp inte gick igenom) resulterade mitt köp i dubbel order med nÃ¥gra minuters mellanrum. Företaget vill inte stÃ¥ för returfrakt utan vill att jag ska leda i bevis att inga intern... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vad skönt att lÀsa att fler har samma problem som jag, sÃ¥ man inte kÀnner sig helt korkad. Men jag fick precis som en annan kund dubbel ordrar. En vet jag att jag bestÀllt, den andra inte. Jag fick in... ãã£ãšèŠã
JÀttenöjd. Jag hade sjÀlv rÃ¥kat fylla i fel telefonnummer pÃ¥ bestÀllningen. Kundservice pÃ¥ Baresso valde att skicka tillbaka produkterna till mig och stÃ¥ för den extra fraktkostnaden vilket verkligen... ãã£ãšèŠã
Mitt paket blev skickat till fel adress men efter kontakt med speditören och Baressos kundtjÀnst sÃ¥ löste det sig. Jag fick jÀttebra bemötande och bra hjÀlp! Fel kan det ju bli men hur man löser det... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Baresso har ett stort utbud av produkter inom skönhet, smink, hÀlsa och hårvård. Vi har produkter både för mÀn och kvinnor.
é£çµ¡å
ã¹ãŠã§ãŒãã³
- www.baressoshop.se
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Giriga och suspekt bemötande
Vad skönt att lÀsa att fler har samma problem som jag, så man inte kÀnner sig helt korkad. Men jag fick precis som en annan kund dubbel ordrar. En vet jag att jag bestÀllt, den andra inte. Jag fick inget bekrÀftelsemejl förutom ett mejl som kom två dagar senare att min order var på vÀg - alltså den order jag såg gick igenom via deras hemsida. Företaget vill inte stå för returfrakt trots att jag mejlat dem det enda bevis jag har fått från dem nÀmligen det mejl dÀr de bekrÀftar det köp jag faktiskt gjorde. NÀr jag mejlar dem två gånger om att visa mig köpdatum på de två tillfÀllen de hÀnvisar till får jag till slut ingen svar. Go figures. Blir inte fler köp hÀr i framtiden.
ALDRIG mer baressoshop.se
ALDRIG mer baressoshop.se! SÀmsta nÃ¥nsin o vÀgra hjÀlpa mig utan hÀnvisa DIREKT till att det var för frisörer för att det tydligen bara Àr de som kan anvÀnda sÃ¥nt, trots att jag hade bilder pÃ¥ produkterna som ej gÃ¥r att anvÀnda - ja men absolut men tror vem som helst kan se att det saknas rÀtt pigment i dem (ögonbrynsfÀrg)! Jag bestÀllde svart o tvÃ¥ nyanser av brun ögonbrynsfÀrg, o ja de ksk aktiveras nÀr man lÀgger till aktivatorn tÀnkte jag men nÀ (o dÃ¥ ska jag tillÀgga att jag köpte en annan fÀrg fr ett annat företag fr samma kollektion o den sÃ¥g man INNAN man tillsatte aktivatorn att det var FYLLT m pigment!). DESSUTOM sÃ¥ efter en h eller tvÃ¥ sÃ¥ sÃ¥g jag i soptunnan som jag slÀngt min blandning att ena hade blivit trÀsk-grön! Tur att jag inte hade det kvar pÃ¥ ögonbrynen för dÃ¥ hade det inte varit roligt! SÃMSTA FÃRETAGET MED SÃMSTA KUNDSERVICEN - BestÀll fr dessa pÃ¥ egen risk
Varning- dåligt kundbemötande
Av oklar anledning (då köp inte gick igenom) resulterade mitt köp i dubbel order med några minuters mellanrum. Företaget vill inte stå för returfrakt utan vill att jag ska leda i bevis att inga internettjÀnster fallerat hos mig, dåligt kundbemötande! Det hade varit så enkelt för dem att hantera Àrendet på ett sÀtt som Àndå skaparen bra kundupplevelse. Dåligt och nÀrigt!
Gjorde en retur och gick sÃ¥ smort ochâŠ
Gjorde en retur och gick så smort och enkelt!
VÀldigt fint bemötande av personalenâŠ
VÀldigt fint bemötande av personalen och vÀldigt bra pris på produkter. Rekommenderar starkt!
Oacceptabel kundservice â svarar inte och tar inget ansvar
Mycket dålig upplevelse.
Jag bestÀllde en hÃ¥rklippningsmaskin som visade sig vara av mycket lÃ¥g kvalitet â den vibrerar kraftigt, blir snabbt överhettad, Àr tung och klipper dÃ¥ligt.
Det största problemet Àr dock kundservicen. Jag har kontaktat företaget två gånger via e-post för att returnera produkten, men har inte fått något svar alls.
Att ignorera kunder på detta sÀtt Àr helt oacceptabelt och oprofessionellt.
Enligt lag har jag rÀtt att returnera varan (ångerrÀtt), men företaget verkar inte bry sig.
Jag rekommenderar starkt att undvika detta företag.
Alltid så himla tillmötesgående
Alltid så himla tillmötesgående! Man kÀnner sig alltid vÀlkommen nÀr man hÀmtar ut paket! Duktiga på produkterna!
Tack! ð
Bra kundtjÀnst!
Mitt paket blev skickat till fel adress men efter kontakt med speditören och Baressos kundtjÀnst så löste det sig. Jag fick jÀttebra bemötande och bra hjÀlp! Fel kan det ju bli men hur man löser det Àr det som rÀknas! Fem stjÀrnor!
Enkelt och snabbt att handla.
Enkelt och snabbt att handla.
Leveransen var snabb.
Two great experiences â would order again
I was initially very hesitant to order from this shop because of the ratings. My first experience with them was actually indirect â I ordered a product from CDON, and to my surprise it was Baressoshop who shipped it. The package arrived within just a couple of days and everything was in perfect condition.
Because that experience went so well, I decided to order directly from their website the next time. The process was just as smooth, with the added bonus of slightly lower prices. My order arrived within 2â3 days, exactly as expected.
Overall, Iâm very happy with my experiences and hope this review helps others feel more confident ordering from them.
FruktansvÀrt otrevlig kundtjÀnst viaâŠ
FruktansvÀrt otrevlig kundtjÀnst via mail, rent av personangrepp nÀr man stÀller en fråga. Skulle ALDRIG rekommendera någon att handla via denna sida.
Super bad customer service andâŠ
Super bad customer service and communication. Ordered two products that never received a message that I received it. Once I complained they told me that I never took the product and that the package is now on the way back to their warehouse. This they will charge me 250 SEK for NOT picking up the parcel when in reality I never got a message except that the package was send out. In the end I used Amazon to get two products that I have been waiting now since beginning of January.
Bra erfarenheter
Har handlat hÃ¥rprodukter av Baresso flera gÃ¥nger och varit nöjd varje gÃ¥ng. Ãr förvÃ¥nad över det dÃ¥liga betyg mÃ¥nga gett. ð€
Baressoshop otroligt oseriösa!!
Var bortrest över julhelgen och kunde inte hÀmta vara IBox för 287kr, leverans 21-28/12, 2025, Baresso hade stÀngt, skickade mail och försökte ringa. Varan gick i retur mÃ¥ndag 29/12, samma dag som deras kundtjÀnst Àntligen svarade och jag kunnat hÀmta varan. Men det hjÀlpte inte, Baressoshop skickade faktura pÃ¥ 250kr i returavgift, svarade âatt man ska inte bestÀlla varor nÀr man reser bortâ.Visa mindre
VARNING â ïž FÃR företaget
VARNING â ïž FÃR företaget
BestÀllde varor som jag betalde med Swish vid köpet. VÀntade i två veckor på paketet som aldrig kom. Vid kontakt med kundtjÀnst sÀger de att de skickat mail med avisering och att jag hÀmtat ut paketet. Trots att jag upprepat att jag varken fått avisering eller hÀmtat ut paketet har företaget inte varit tillmötesgående, inte heller kan de visa det mail de påstår sig ha skickat. Så jag har betalt 500 kr för ingenting.
Stort utbud
Stort utbud. Bra priser. Snabb och spårbar leverans.
LÃ¥ng leveranstid
BestÀllde varor 4/1, idag 12/1 har jag Ànnu inte fått medd från Baresso om att varan Àr packad eller skickad.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ