2.5

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Jag hade en väldigt dålig upplevelse…

Jag hade en väldigt dålig upplevelse från början till slut. Personen var sen och under hela besöket pratade han konstant i telefon, vilket gjorde att jag kände mig helt ignorerad som kund. Vid flera tillfällen höjde han rösten vilket var både obehagligt och oprofessionellt.
Jag fick ingen information alls om hur lång tid behandlingen skulle ta eller vad som skulle göras, och det fanns ingen känsla av service, jag erbjöds varken kaffe eller te eller något annat som man normalt kan förvänta sig.
Resultatet av färgningen blev ok, och färg hamnade på både mitt ansikte och min hals. Till slut kände jag mig så missnöjd och obekväm att jag valde att avbryta behandlingen mitt i processen.
Jag har aldrig i mitt liv varit med om ett så här dåligt bemötande.

2026年4月10日

Nöjd kund

Jag är en mycket nöjd kund, kommer att handla mer från by Jacobs, rimliga priser, snabb leverans, rekommendera stark 😍😍😍😍😍

2025年11月4日
5つ星のうち1の評価

Otydlig prissättning och oprofessionellt bemötande

Jag hittade en produkt via Google Shopping där inget rabatterat pris visades. När jag gick in på sajten och lade till flera produkter i varukorgen, samt registrerade mig som medlem för att få rabatt, fanns ingen tydlig information om att produkterna var nedsatta. Det enda pris som visades var ett "rekommenderat pris", vilket i e-handelsbranschen inte är samma sak som ordinarie pris.

När jag kontaktade företaget för att påpeka den bristande transparensen, skickade jag bilder och en tydlig förklaring. Svaret jag fick var både oprofessionellt och otrevligt. Att bemöta kunder på det här sättet är långt ifrån acceptabelt. Jag rekommenderar starkt att man handlar någon annanstans, där både prissättning och kundservice tas på allvar.

2025年2月17日
5つ星のうち1の評価

Ingen hjälp vid reklamation av felaktig…

Ingen hjälp vid reklamation av felaktig vara. 1/3 fattas i en kerastaseflaska som kostar 300kr😢Rekommenderas verkligen inte🥵köp där de har en trevligare och bättre kundmottagare och som vill ha återkommande kunder. Dyr julklapp då jag behöver köpa en ny flaska😩 ( jag erbjöd mig att skicka tillbaka flaskan, men det godtogs inte)👎👎

2024年12月12日

Prisvärt och snabbt

Andra gången jag handlar mina hårprodukter på By Jacobs. Går alltid snabbt att hämta produkterna, trevlig personal i butiken, och så bra priser🙏🏼

2024年10月28日

Imponerande

Imponerande! Det gick snabbt som tusan att få varorna, trevlig orderbekräftelse och mycket billigare än där jag handlat förut ❤️. Det kommer att bli fler gånger för mig.

2024年9月4日
5つ星のうち1の評価

Troligen fått gammal produkt som luktar som gammal parfym

Jag beställde ett kerastaseschampo för 400kr och när jag använde produkten första gången fyra veckor senare luktade den gammal parfym. Jag mailade och påtalade att jag fått en gammal produkt, och fick till svar att de inte tar emot reklamationer efter 14 dgr samt om produkten är använd samt att de inte har en ”nöjd kund garanti”. Jag kommer inte beställa härifrån någon mer gång och kan inte rekommendera att beställa från detta företag.

2024年4月9日
5つ星のうち1の評価

Dålig service vid trasig förpackning/leverans.

Om saker går sönder i leveransen är det en god idé att kompensera köparen - även om varan är på kampanj. Mitt dåliga betyg får ni för att ni motiverar att mitt köp redan var på kampanj och att ni därför inte kunde kompensera att produkten delvis läckt ut i emballaget och att pumparna var trasiga till flaskorna pga bristfälligt packad förpackning.
Att inte heller erbjuda en snabb ersättning/reklamation är också ett sätt ni hade kunnat hantera ärendet snyggare genom att göra - men istället skulle ni skicka nya pumpar.
Och nu när pumparna ni skickade som ersättning har kommit så passade de inte ens flaskorna.
Nej, hoppas kompensationen ni utelämnar/den dåligt skötta servicen är värt det, kommer inte rekommendera er eller handla något mer.

2023年12月7日

Suveränt!

Det finns så många företag som der ok ut men visar sig opålitliga eller till och med bluff. Så innan jag beställde gick jag in här på Trustpilot och såg två positiva omdömen och gav det en chans. Paketet skickades samma dag och kom fram två dagar senare, med en extra liten present utöver det jag köpt, samt en rabattkod. Jättebra priser, rekommenderas varmt!

2023年10月17日
5つ星のうち4の評価

Mycket snabb och smidig leverans.

Hade aldrig hört talas om företaget, men fick sökträff når jag googlade på hårvårdsprodukter jag ville jämföra priserna på.

Jag är positivt överraskad!

2023年10月11日
5つ星のうち5の評価

Beställde mitt favorit schampoo och…

Beställde mitt favorit schampoo och balsam från denna hemsidan för super bra pris. Leveransen dröjde något pga röda dagar, men fick återkoppling på Mail vart mitt paket var samt dom ringde upp mig och informerade hur det gick med mitt paket. Man märker att dom värnar om sina kunder och ger grym service. Kommer absolut beställa härifrån fler gånger 🌟🌟

2023年4月25日

レビューの対象になっている企業の方へ