herewith i ask you friendely to stop all emails from you and mordzial. mordzial is not for me and i am a very old man and builder of computers and hacker since the first computer and still... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Winkel Brugge Zilverpand. Twee verkoopsters keuvelen rustig in de winkelrekken, terwijl een rij zich voor de kassa vormt. Eén kassierster wandelt uiteindelijk om nors te bedienen. Haar collega gaat... ãã£ãšèŠã
Onpersoonlijk, traag en slechte communicatie. Twee keer een bestelling geplaats en niets geleverd gekrregen. Geen emails terug en nog geen retourbetaling gekregen terwijl dit met spoed zoi gebeuren (g... ãã£ãšèŠã
Top service. Product niet aanwezig in winkel, maar wel de mogelijkheid om product meteen daar online te bestellen. Volgende werkdag bezorgd zonder extra kosten. Helaas dat PostNl pakket terwijl we nie... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- æ ç»ã¬ã³ã¿ã«åº
- åäŸåãã®ããã¡ãå±
- ã²ãŒã å°éåº
- ã²ãŒãã³ã° ãµãŒãã¹ ãããã€ããŒ
- ããã¡ãå±
- ãããªã²ãŒã åº
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Games en speelgoed online bestellen bij bartsmit.com. Binnen 2 werkdagen thuisbezorgd en veel betaalgemak o.a. via acceptgiro en iDeal.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super slechte service.
Super slechte service.
Leuke aanbieding besteld, i.v.m. werk heb ik de leverdatum op 2 dagen na bestellen gezet. omdat zij een dag van te voren pas alles inpakken was het al uitverkocht en kreeg ik het product niet geleverd.
De klantenservice is ook erg onvriendelijk. Op mijn vraag hoe het mogelijk is dat kennissen die na mij het artikel besteld hebben het wel geleverd hebben gekregen, werd er diep gezucht. Een oplossing zoeken was al helemaal niet aan de orde.
Wat een ballen tent dit.
Wat een ballen tent dit. Bestelling gedaan en ontvangstdag aangegeven opeens niet leverebaar??? Lijkt erop dat de bestelling niet wordt verwerkt voortijdig zodat de stock op is voordat er wordt verwerkt. Heel slecht dit. Bel je op dan krijg je een l.u.l. verhaal over winkelvoorraad bla bla. Koop nooit meer bij BART SMIT
Bestelling incompleet!
Bestelling ontvangen, maar niet compleet wegens niet leverbaar van 1 product (zonder op de hoogte te zijn gesteld). Terwijl op de website het artikel nog voorradig staat zelfs na levering? En ook nog wegens drukte 2 weken moeten wachten tot je je geld retour krijgt! Onaanvaardbaar voor een zo groot bedrijf als Bart Smit B.V.
Fifa 18 besteld maar niet binnen âŠ
Fifa 18 besteld maar niet binnen gekregen!!
did not receive as advertised
did not receive as advertised - no support to speak of - stay away from this web shop - really poor experience
Fifa 18 besteld bij filiaal arena den âŠ
Fifa 18 besteld bij filiaal arena den bosch en kreeg vandaag te horen dat er problemen met de levering waren, daarna leek het opgelost te zijn maar nu moet ik een andere dag weer terugkomen om de cadeaubon op te halen die ik er bij kreeg omdat ie 'niet binnen was gekomen'.
Klantonvriendelijke speelgoedwinkel
Meest klantonvriendelijke winkel die ik ken. De website geeft een fout bij het betalen met hun cadeaukaart.
Helpdesk (duur betaalnummer) kan niet helpen. Ik bestel daarom maar zonder kaart en vraag (met doorgeven van ordernummer) om retour van cadeaukaart bedrag. NEE NEE NEE is de reactie van Bart Smit. Ongelofelijk slechte nasmaak van het kopen van een kindercadeautje.
Helpdesk is erg klantonvriendelijk en luistert niet, kan geen hulp bieden. Lijkt wel of je een standaard script doorlopen. Enige advies van de service: probeer nog maar eens! Ik stuur foutmelding en cadeaubonnummer zoals ze vragen, maar nog steeds onverbiddelijk. Koop nog maar iets nieuws in de winkel. Dit is toch geen oplossing voor een simpel probleem.
Ongelofelijk hoe slecht met een klein probleem (wat door eigen website wordt veroorzaakt) wordt omgegaan.
Fijne webwinkel
Fijne webwinkel, ruime keuze, snelle bezorging en eventueel makkelijk te ruilen in de winkel.
Slechte levering
Bestelling geplaatst 12 dagen voor mijn dochter ze verjaardag. Na 3 dagen kreeg ik een mail dat het pakket verstuurd was. Toen 6 dagen gewacht en toch contact opgenomen dat ik niks ontvangen had. Helaas kreeg ik te horen dat er een fout was gemaakt bij de leverancier. Dus helaas niet het cadeau voor mijn dochter ze verjaardag optijd binnen gekregen gelijk de bestelling maar geannuleerd en zit nu te wachten tot ik mijn geld terug krijg.
Top alles netjes op orde
Top, niks meer aan doen. Levering was netjes op tijd zonder problemen binnen. Zo hoort het ook.
De volgende dag meteen geleverd !!ððð
Zeer snelle levering en top inorde
Zeer snelle levering en top inorde. Fijn voor mijn kleinzoon. Dank
Snel kunnen bestellen
Snel kunnen bestellen. And was de volgende dag om 14:00 bezorgd
Bestelling niet geleverd
Wij hadden iets besteld en zou de volgende dag geleverd worden. 3 dagen later, nog niks. Dus ik wil de klantenservice bellen, na 4 keer bellen en elke keer de voicemail te krijgen na 10 minuten was ik het wel zat. Dus ik stuur een mailtje en ik krijg gewoon te horen: de bestelling was niet op voorraad dus het komt niet, u heeft hier een mail over gehad.(wat ook vreemd was, dat het op de site nog op voorraad stond?) Nou mooi niet, dus ik stuur dat terug en krijg gewoon een reactie met dat het vervelend is maar ze doen er verder niks aan.
Leuk om uit te delen
Prima vliegtuigje voor een klein prijsje
Watertafel Piratenschip
Het cadeau voor mijn kleinzoon bij Bart Smit besteld en het is er binnen een dag.
Keurig aan huis bezorgd! Prima!
Direct de dag erna bezorgt
Direct de dag erna bezorgt, helaas niemand thuis. Volgende dag netjes binnen afgesproken tijd opnieuw aangeboden. Top
netjes en op tijd
Bestelling werd netjes en op tijd bezorgd.
Blij met de prijs van de opblaasbare eenhoorn.
Alles volgens opgaaf verlopen
Alles volgens opgaaf verlopen, product goed verpakt.
Slechte communicatie, foute informatie op de site.
Slechte communicatie, ik heb een bestelling geplaatst voor een Playseat en twee weken later nog steeds geen Playseat maar op de site staat dat ze er twee op voorraad hebben, meerdere malen telefonisch contact gehad maar geen antwoord op de vraag wat de status is van mijn bestelling.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã