herewith i ask you friendely to stop all emails from you and mordzial. mordzial is not for me and i am a very old man and builder of computers and hacker since the first computer and still... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Winkel Brugge Zilverpand. Twee verkoopsters keuvelen rustig in de winkelrekken, terwijl een rij zich voor de kassa vormt. Eén kassierster wandelt uiteindelijk om nors te bedienen. Haar collega gaat... ãã£ãšèŠã
Onpersoonlijk, traag en slechte communicatie. Twee keer een bestelling geplaats en niets geleverd gekrregen. Geen emails terug en nog geen retourbetaling gekregen terwijl dit met spoed zoi gebeuren (g... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- æ ç»ã¬ã³ã¿ã«åº
- åäŸåãã®ããã¡ãå±
- ã²ãŒã å°éåº
- ã²ãŒãã³ã° ãµãŒãã¹ ãããã€ããŒ
- ããã¡ãå±
- ãããªã²ãŒã åº
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Games en speelgoed online bestellen bij bartsmit.com. Binnen 2 werkdagen thuisbezorgd en veel betaalgemak o.a. via acceptgiro en iDeal.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Netjes, wel even laten repareren
Snel behandeld, vriendelijk geholpen. Alleen is er een probleem met de linker joy-con
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet âŠ
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen, dus voor nu een slechte beoordeling.
S'avonds besteld en de volgende dag âŠ
S'avonds besteld en de volgende dag keurig afgeleverd. Keurig verpakt. Voldoet 100% aan de verwachting
Bestelling werd mooi op tijd geleverd âŠ
Bestelling werd mooi op tijd geleverd netjes met track en trace te volgen helaas was 1 product defect maareacties dit kon ik zelf verhelpen
Ze doen wat ze beloven
Ze doen wat ze beloven. Om 22.30 uur besteld en de volgende dag afgeleverd. Aanrader!
Netjes
Zeer snelle levering. Plaatsen van een bestelling en betaling loopt heel soepel.
Had 2 spellen besteld
Had 2 spellen besteld
De 1 kwam maandag
De ander dinsdag
Beetje jammer 2 dagen wachten op de postbode
Stuur het gewoon in 1x
Snelle levering, goede communicatie via e-mail.
Netjes verpakt.
Makkelijk en snel mijn product âŠ
Makkelijk en snel mijn product ontvangen.
fijn om zaken mee te doen,100% âŠ
fijn om zaken mee te doen,100% betrouwbaar
fantastische aanbieding van de ps 4 âŠ
fantastische aanbieding van de ps 4 voor maar 189 euro,en de volgende dag bezorgd!!!! klasse BARTJE
Snelle levering. Goed ingepakt voor transport
Altijd op voorraad
Ik zeg gewoon DOEN !
Bestellen is eenvoudig, duidelijk en snel.
Je besteld iets, je krijgt direct een bevestigingsmail en kort daarna wederom een mail dat de order verstuurd is.
Voordeel is ook dat het per Post.nl wordt verstuurd. Als je de app gebruikt weet je vrij nauwkeurig wanneer de bestelling wordt afgeleverd. Mijn ervaring met andere bezorgers is helaas niet zo positief.
Het ging snel en gemakkelijk
Ging prima
Ging prima, ook goede service van postnl. Cadeautjes voor me broertje..zal hij blij mee zijn.
Product niet leverbaar terwijl website anders vermeld. Langzame service
Op de website stond dat het product naar mijn keuze op voorraad was, en daarom de volgende dag geleverd zou worden. Ik kreeg echter 4 dagen daarna pas een e-mail dat het product niet meer geleverd kon worden... Zet dan niet op je website dat het product op voorraad is, of stuur op z'n minst direct een mailtje dat het product niet beschikbaar is.
De levering was snel en het was precies âŠ
De levering was snel en het was precies wat ik ervan verwachtte.
Makkelijk besteld en vlot geleverd
Makkelijk besteld en vlot geleverd. Dat is fijn :)
Top service
Top service. Product niet aanwezig in winkel, maar wel de mogelijkheid om product meteen daar online te bestellen. Volgende werkdag bezorgd zonder extra kosten. Helaas dat PostNl pakket terwijl we niet thuis waren onbeheerd zomaar achterliet bij de voordeur (kans op diefstal en beschadiging). Bart Smit treft hierbij uiteraard geen blaam.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã