レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Buongiorno,sono Donatella e volevo segnalare un ottima cortesia e competenza al sig Davide il cassiere della vostra filiale...faccio i miei complimenti x la disponibilità e x la sua gentilezza nell'... もっと見る

5つ星のうち1の評価

BCC terra d'otranto esperienza pessima ...dovevamo trasformare un mutuo aziendale da variabile a fisso ...siamo andati in filiale diverse volte ,concordato il tutto al 2 percento fisso con relativa su... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Sono stata in filiale a San Pellegrino Terme (Bg) e con grande piacere scrivo la recensione positiva per Silvia Michela Pesenti perché mi ha seguita su una mia situazione assicurativa delicata suppo... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Mi spiace fare una recensione negativa, nel tempo la banca è peggiorata, spese alte rispetto altri istituti, orari della cassa ridotti, servizio bancomat discutibile, non si riesce a instaurare un rap... もっと見る

企業情報

1. 電化製品店
  2. 電子機器店
  3. キッチン用品店
  4. 写真屋
  5. ウェルネス センター

当該企業による記述

BCC is sinds 1969 de meest vertrouwde elektronica retailer van Nederland. Met ruim 1.300 enthousiaste en gepassioneerde medewerkers streven wij er naar om onze klanten de hoogst mogelijke service te bieden tegen de beste prijs. Met 60 winkels verspreid over Nederland en online via www.bcc.nl.

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Waardeloze service en valse beloftes. Uiteindelijk geld gestort na lange tijd.…

Na meerdere malen contact te hebben gezocht NOG STEEDS HET AANKOOPBEDRAG NIET op mijn rekening gestort. Meerdere beloftes gedaan dat ik het aankoopbedrag echt op mijn rekening gestort nog steeds niet. Op maandag 21 augustus een mail gekregen dat het aankoopbedrag van het product binnen 5 werkdagen zou worden gestort op het bij ons bekende rekening nummer. Op 25 augustus was er een "storing" waardoor het terugstorten langer zou duren. Weer contact gezocht en opeens duurt het terugstorten 10 dagen. Op de website staat vermeld dat . We storten het bedrag inclusief transportkosten binnen 7 werkdagen na herroeping terug. Nog steeds geen geld gestort op mijn rekeningnummer. Ik vrees nog steeds dat ik naar mijn geld kan fluiten. BCC high prices very LOW service. Nog geen 1 ster waard.

2023年8月21日

Beste L,

Dit gaat duidelijk niet goed, excuses voor het ongemak.

Zou je een mail met meer informatie kunnen sturen naar reviews@bcc.nl.
Zo kunnen we uitgebreider zoeken wat er hier niet goed gaat.
We horen graag van je.

Nogmaals excuses voor het ongemak.

5つ星のうち1の評価

Drie weken geleden de laptop van mijn…

Drie weken geleden de laptop van mijn zoon aangeboden bij bcc toetsenbord deed het niet meer. bij aanschaf all risk verzekering afgesloten ivm dat hij de laptop mee naar school moet.
Kreeg bericht terug schade wordt niet vergoed kosten 351 euro. Ik heb de verzekering gebeld en deze hadden geen melding van bcc ontvangen. bcc opnieuw gebeld. kreeg een vaag verhaal over dat het vreemd was. verder niks geen sorry of wat dan ook. En geen laptop voor school nu.

2023年9月5日

Beste Richard Wijngaarde,

Bedankt voor jouw review.
Wanneer je bij ons een All Risk verzekering afsluit, moet je natuurlijk ook worden geholpen door ons op het moment dat je van de verzekering gebruik wil maken.

Excuses dat dit nog niet goed is gedaan.

Naar aanleiding van jouw review hebben we de vraag doorgezet naar de reparatie afdeling zodat dit kan worden opgepakt.

Nogmaals excuses voor het ongemak.

Klantenservice bcc niet capabel

Een artikel besteld dhl zou bezorgen de eerste maal gaven ze aan dat we niet thuis waren terwijl we dat wel waren. Nieuwe datum gepland toen kregen we het bericht bezorgt en getekend . Niets ontvangen en getekend. Bcc gebeld , die medewerker zou een onderzoek starten maar trok heel duidelijk mijn verhaal in twijfel terwijl tracking bewijst dat je niet in 1 minuten van sorteer centrum naar klant kunt gaan. Hij nam het niet serieus . Bcc kan niets doen aan dhl maar wel aan hun service. Niets ontvangen en bcc neemt klant niet serieus. Hij suggereerde zelfs dat als ik niet kon bewijzen het niet tehebben ontvangen ik toch moest betalen

Ik ga hier geen order nr geven heb vandaag nogmaals gebeld maar via de app is duidelijk gemaakt dat jullie de klant niet geloven en geen haast hebben om op een normale manier met de klant tot een oplossing te komen. Ik elk bericht schrijven jullie welk recht jullie hebben om te onderzoeken. Een dhl bezorger tekend zelf , zet het pakket op afgeleverd en de klant heeft niet maar moet wel erg veel moeite doen om gelooft te worden . Ieder persoon kan in de tracking zien dat het nooit geleverd kan zijn maar liever verschuilen jullie je achter wat je recht is ipv de klant helpen door bv met dhl te bellen. Dit is mij. Laatste maal dat ik bij bcc koop want als er is mis gaat ook sl is het een produkt van honderden euros interesseerd bcc dit niet want ze staan in hun recht. Er is niets geleverd en er is niets getekend beeijs hrt andersom maar, schandalig
Follow up. Onderstaand is de wet:
Als u online een product koopt, dan wordt dit juridisch gekwalificeerd als een koop op afstand. Een belangrijk recht dat u hierbij heeft, is de wettelijke bedenktijd. Als u spijt heeft van uw online aankoop, kunt u die binnen 14 dagen na levering en zonder opgaaf van reden opgedaan maken. Dit geldt ook voor bestellingen die kwijt zijn, niet geleverd worden of beschadigd aankomen. Lees hier meer over de wettelijke bedenktijd.

Dus bij deze zeg ik de koop overkomst op ik kan dit zonder opgaaf van redenen

Op 6 sept een mail gestuurd om de koop te annuleren en bcc blijft weigeren om de klant serieus te nemen en naar de dhl data te kijken ze blijven zeggen dat het pakket is bezorgt en er is getekend door mij( was niet eens thuis en gps data van mijn telefoons bewijzen dat). Ik ga nooit meer iets kopen bij bcc .

Wederom trekt bcc mijn oprechtheid in twijfel als ze de tracking nakijken snapt iedereen die kan lezen dat hier iets vreemds gebeurd . Toch geeft bcc keer op keer aan aan de klant te twijfelen en weigerd om dit echt serieus op te pakken, de bewijzen zijn er . Een telefoontje naar dhl had duidelijkheid verschaft
Zie hieronder het nieuw antwoord van bcc
Als DHL aangeeft dat ze het pakket bij je hebben bezorgd hebben we geen reden om aan te nemen dat dit niet waar is. Als jij aangeeft dat het pakket niet bij je is bezorgd hebben we echter ook geen reden om aan te nemen dat dit niet waar is. Het kan logischerwijs niet allebei waar zijn, vandaar dat alleen onderzoek deze situatie op kan helderen. Een DHL onderzoek kan alleen opgestart worden door de verzender, dus als wij dat zijn moeten wij dat onderzoek opstarten.

Ps onderzoek is al opgestart maar hoor er niets over terug.
nogmaals contact gehad met bcc, klacht ingediend maar op klacht geen antwoord en bcc neemt niet de moeite om zelf naar de tracking te kijken en te snappen wat er staat. want die tracking is erg duidelijk en de handtekening is vervalst, gezet door de bezorger.Maar ze gaan hier niet eens op in.
Je wordt hier hopeloos van dat je niet serieus genomen wordt.
Dus met mijn ervaring met bcc slecht, nog geen product ontvangen en als je reclameert wordt eerder de bezorger/bcc gelooft als de klant.
je zou je toch klant moeten voelen als je iets koopt bij een winkel en niet niets geleverd krijgen en dan door die winkel in twijfel wordt getrokken of je wel eerlijk bent.
7 sept.
een laatste poging gedaan bij de klantenservice, de medewerker praat continu krijgt als klant geen mogelijkheid om jou verhaal te vertellen, ik moest in 3 zinnen vertellen wat ik wilde vertellen anders stopte hij het gesprek.Totaal niet luisteren, maar alleen zeggen dat ze hier niets aan konden doen en geen invloed op hadden. hij weigerde dus om de klant te helpen, daar was de klantenservice niet bereid toe.
dus zit er niets anders op dan de zaak neer te leggen bij de rechtsbijstand.
Bcc bied excuses asn eea is meerdere malen gezegd en ook op schrift excuses zijn hiervoor niet voldoende bcc gaat er al vanuit dat je sls klant liegt want dat zeggen ze in feite en weigeren naar de data) tracking) te kijken .12 september krijg ik een mail dat de order niet is bezorgd en ik geen verplichting meer heb, maar de 23 ste nog niet gemeld bij riverty. Ook de 25 ste nog ellende ik heb zwart op wit bewijs maar zelfs nu geen ondersyeuning

2023年9月4日

Beste Corne van den Burg,

Om uit te zoeken wat er met het pakket is gebeurd en om dit te kunnen afhandelen, moeten we eerst onderzoek doen bij DHL.

Aan de telefoon kan er niet zomaar gezegd worden dat iets wel of niet waar is.
Wanneer dit wel is gedaan, bieden we daarvoor onze excuses aan, want dat is niet de bedoeling.

Wanneer er meer bekend is over het DHL onderzoek, word je daarvan per mail op de hoogte gesteld.

--------------------------------
Beste Corne van den Burg,

Bedankt voor jouw review.

We willen graag nakijken/ onderzoeken wat er met het pakket is gebeurd.
Kun je in een aanvulling op deze review het ordernummer doorgeven?

Excuses voor het ongemak dat je momenteel ondervindt.

5つ星のうち5の評価

Nu voor de derde keer hulp moeten…

Nu voor de derde keer hulp moeten vragen voor mijn HP printer, die een software probleem leek te hebben. Ik kwam er zelf niet meer uit. Ongelooflijk goede support gekregen van Jeffrey en collega van BCC Maxis Muiden. Ik ben ongelooflijk blij met de tijd die genomen is en het doorzettingsvermogen de storing uiteindelijk op te lossen. Super BCC en nogmaals bedankt!!!! Ik koop alle electronica voortaan uitsluitend bij BCC!

2023年9月4日
5つ星のうち1の評価

Zeer slechte ervaring met online bestelling

Na een product online te hebben besteld en daarbij vermeld dat ik het product in de winkel zou kunnen ophalen binnen een uur Direct een e-mail ter bevestiging maar na een uur geen enkele reactie dan maar de winkel bellen na 35 min de wachtstand te hebben gestaan werd ik doorgestuurd naar de klantenservice ook met een wachttijd van 52 min na uw medewerker te hebben gesproken kreeg ik te horen dat het product klaar lag in de winkel. Dit hele verhaal in de winkel te hebben verteld werd ik door uw medewerker zeer correct geholpen Dit is niet de eerste keer een aantal maande geleden had ik dit probleem ook met mijn Senseo koffiezet apparaat. Jammer voor BCC misschien een idee om eens te kijken om daar wat aan te ddoen

BCC からの回答

Beste Jan, dankjewel voor het delen van je ervaring. Het klopt dat we beloven binnen een uur (tijdens openingstijden) je terugkoppeling te geven dat het product opgehaald kan worden. Goed dat je hebt gebeld voordat je naar de winkel bent gegaan. We zullen je feedback meenemen ter verbetering van onze servicebelofte.

BCC WEG ERMEE!

Wat een waardeloos klantonvriendelijk bedrijf. Ik had een robotstofzuiger online besteld en betaald, wordt ik de volgende dag door een medewerker gebeld met de mededeling dat het een showmodel betreft en of ik deze dan wel wil ontvangen. Aangegeven dat ik geen showmodel wil, de bestelling werd meteen geannuleerd en volgens de BCC medewerker aan de telefoon zal ik zo goed als meteen mijn geld terug gestort krijgen. Dan ontvang ik de annulering per mail en hierin staat dat ik mijn geld binnen 7 werkdagen teruggestort zal krijgen. Een paar dagen later via de app contact opgenomen dat ik voor deze misleidende aankoop mijn geld sneller teruggestort wil hebben. Meteen terugstorten was niet mogelijk ivm processen... blablabla en dat het binnen 10 werkdagen teruggestort zou zijn?!? Nu 10 werkdagen later nog geen eurocent op mijn rekening gezien en de app reageert weer dat ze hun uiterste best doen en of ik nog geduld heb... blablabla?!?
BCC mijn geduld is nu toch echt op.
Mijn advies: Doe geen online aankopen bij BCC!

BCC からの回答

Beste Nelleke, dankjewel voor het delen van je ervaring. Spijtig dat het zo'n teleurstelling voor je is geweest. Inderdaad is er tijdens het controleren van je bestelling gebleken dat we geen nieuw model meer op voorraad hadden. Vandaar we je een aanbieding hebben gedaan. In overleg met jou is je bestelling geannuleerd en de terugbetaling onderweg. Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Slechte ervaring

Mijn ervaring met dit bedrijf loopt niet stroef kan ik je vertellen, je zult lang op je geld moeten wachten indien je geld moet krijgen van ze. Rond 20 augustus online een bestelling geplaatst voor het afhalen van de bestelde gasfornuis in de Winkel, wat volgens de site binnen drie dagen de gasfornuis af te halen is. Ik heb geen mail geen telefoon niks ontvangen/gekregen, moest zelf actie ondernemen zelf de klantenservice bellen, zelf de BCC winkel in Muiden bellen, kort samen gevat het is nu twee weken verder geen terugstorting, alleen maar mails gestuurd en als antwoord dat ik geduld en begrip moet hebben voor het keten. Heb meerdere malen de klantenservice gebeld, nou zal het je eens zeggen, Bende . Niemand kan je helpen omdat het naar de financiële afdeling is overgedragen en hun zijn telefonisch niet bereikbaar blijkbaar volgens de klantenservice. Veel gedoe ik heb online betaald met iDeal, maar kunnen mij rekeningnummer nergens terug vinden, na dat ik zelf weer eens ben gaan bellen !!

2023年8月21日

BCC からの回答

Beste Daniel. Onze excuses voor het ongemak. Er is inderdaad een achterstand ontstaan bij onze Financiële afdeling waar mijn collega's hard aan werken. Laat het gerust weten als je nog vragen hebt.

Slechte ervaring

Als eerste geef je aan op een maandag de droger te laten bezorgen. En komen ze op vrijdag. Speciaal deze dat niet gekozen ivm een huwelijksvoltrekking. Daarna kan je het ook niet wijzigen.

Daarna komen ze afleveren, dan nemen ze de verpakking niet mee! Dat is toch gewoon de wet? Ondanks dat een beetje service is ook wel gewenst.
Kortom 👎

BCC からの回答

Beste Lourens, het is vreemd gelopen. Je kunt altijd een aflevermoment kiezen, dus ik wil graag de communicatie bekijken. We nemen de verpakking mee als je voor onze bezorgservice kiest. Bij gratis levering laten we het apparaat in de verpakking. De wet schrijft dit niet voor. Als je je ordernummer doorgeeft, kijk ik met je mee. Excuses voor het ongemak.

ZWARE OPLICHTERIJ!!!!

Op vrijdag 24 maart heb ik mijn Samsung s23 netjes retour gestuurd. Natuurlijk heb ik ook netjes het retourformulier aangevraagd etc. pakketje is netjes op vrijdag 31 maart bij hun aangekomen. na vele malen contact opgenomen te hebben is mij verteld dat het pakketje er fysiek niet is en ik aangifte moet doen bij de politie. na aangifte gedaan te hebben werd er weer een onderzoek gestart en wordt er gezegd dat het verzonden gewicht niet overeenkomt met het pakketje?? wat natuurlijk complete bulIshit is want ik heb DHL zelf gesproken en die zeggen dat het gewicht wel klopt en het geen lege doos is wat ik heb verzonden. dit is heel kinderachtig van BCC dat ze niet terugbetalen.. dit is hun fout maar ze proberen allerlei dingen te verzinnen vorige keer ook een review geplaatst zou naar gekeken worden maar daar is natuurlijk niks van gekomen.

ik wil dat bcc hier nu iets aan gaat doen en mijn geld gewoon terugbetaald ik ben hier helemaal klaar mee onprofessioneel bedrijf echt walgelijk ik raad iedereen de mediamarkt aan of de coolblue want bcc is 10 keer niks

2023年8月31日

BCC からの回答

We hebben er geen enkele baat bij om je expres niet te helpen. Als wij je product niet ontvangen kunnen we je retour niet verwerken. Wij vragen je dit op te lossen met de vervoerder vanwege jij de verzender bent. Desnoods via een aangifte.

Andersom, als wij een pakket versturen lossen wij het voor je op. In dit geval kunnen wij dat niet doen voor je. Het spijt ons dat je dit is overkomen.

5つ星のうち1の評価

Ik heb het product 3 weken geleden…

Ik heb het product 3 weken geleden geretourneerd en heb nog steeds mijn geld niet terug. klantenservice antwoordt dat ze het niet weten en moeten wachten. Grap !

2023年8月9日

BCC からの回答

Hoi Barbara, spijtig dat je zo lang moet wachten. We wachten op je IBAN. Als je die wil doorgeven aan reviews@bcc.nl helpen we je snel verder.

5つ星のうち1の評価

Na het defect van de tv van mijn…

Na het defect van de tv van mijn schoonvader op 29 juli nog steeds geen oplossing van bcc velen malen contact gezocht met de helpdesk van bcc beloven elke keer dat er contact opgenomen wordt met ons helaas bcc zwijgt in alle talen ook inde winkel weten ze het niet hoe zij het op moeten lossen

2023年7月29日

BCC からの回答

Beste Teun, erg vervelend dat je zolang geduld moet hebben. Dit is zeker niet de servicebelofte die wij willen waarmaken. Ik verwacht dat je uiterlijk dinsdag een oplossing hebt. Excuses voor het ongemak.

Nooit meer bij BCC

Nooit meer bij BCC. Tv defect gemeld ging fout bij invoeren na een dag nog geen bevestigingsmail en na 4 dagen heen en weer bellen zelf de Samsung gebeld. Ik zag een verkeerd sn staan in de bevestigingsmail van de medewerker van bcc, hij zei dat is niet erg. Maar Samsung nam daarom de reparatie niet in behandeling. Dus na 5 dagen zelf recht gezet bij Samsung. Ik vind dat dit goed hoort te gaan en BCC die service hoort te verlenen. 145 min telefoon en een hoop stress. Nou bedankt BCC
Opdrachtnummer: CCL58108019

2023年8月23日

Beste Hans,

Bedankt voor jouw review.

Het is natuurlijk erg slordig dat er een verkeerd serienummer is doorgegeven. Het is een apparaat specifiek nummer, dus wel degelijk belangrijk bij de aanmelding van de reparatie.
Onze excuses dat dit niet goed is gegaan.

We willen dit ook graag intern bespreken. Zou je in een aanvulling op deze review het ordernummer en of casenummer kunnen doorgeven?

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。