レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Buongiorno,sono Donatella e volevo segnalare un ottima cortesia e competenza al sig Davide il cassiere della vostra filiale...faccio i miei complimenti x la disponibilità e x la sua gentilezza nell'... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

BCC terra d'otranto esperienza pessima ...dovevamo trasformare un mutuo aziendale da variabile a fisso ...siamo andati in filiale diverse volte ,concordato il tutto al 2 percento fisso con relativa su... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Sono stata in filiale a San Pellegrino Terme (Bg) e con grande piacere scrivo la recensione positiva per Silvia Michela Pesenti perché mi ha seguita su una mia situazione assicurativa delicata suppo... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Mi spiace fare una recensione negativa, nel tempo la banca Ú peggiorata, spese alte rispetto altri istituti, orari della cassa ridotti, servizio bancomat discutibile, non si riesce a instaurare un rap... もっず芋る

䌁業情報

1. 電化補品店
  2. 電子機噚店
  3. キッチン甚品店
  4. 写真屋
  5. りェルネス センタヌ

圓該䌁業による蚘述

BCC is sinds 1969 de meest vertrouwde elektronica retailer van Nederland. Met ruim 1.300 enthousiaste en gepassioneerde medewerkers streven wij er naar om onze klanten de hoogst mogelijke service te bieden tegen de beste prijs. Met 60 winkels verspreid over Nederland en online via www.bcc.nl.

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Geld afgeschreven, product wordt niet geleverd en geen geld terug.

Printer besteld, dag erna een bericht dat ze hem niet kunnen leveren, maar wel het geld afgeschreven van mijn creditcard.
Product wordt niet geleverd en geen geld terug.
Dat zijn boevenstreken, weten dat je failliet gaat, snel nog even het geld incasseren en vervolgens niet leveren. Werkelijk schandalig.

Antwoord op reactie BCC.
Als klant kom je bij een faillissement helemaal achter in de rij te staan en in de praktijk is er dan geen geld meer over, dus een mail naar de bewindvoerder sturen klinkt leuk, maar is geen oplossing.

Het schandalige is dat er gewoon op de website een artikel besteld kon worden en meteen het geld van de creditcard werd afgeschreven, terwijl er direct daarna een mail kwam dat het product helemaal niet leverbaar bleek te zijn.
Was dan zo eerlijk geweest om de reservering van de creditcard niet te innen zodat het bedrag ook niet afgeschreven werd.
Dit is niets anders dan oplichting, ik voel me hierdoor knap belazerd.

BCC からの回答

Neem aub even contact op met de bewindvoerders via de mail, bewindvoerders@bcc.nl en die gaan het dan verder met je oplossen. Sorry voor het ongemak.

5぀星のうち1の評䟡

Ipad bestelt en niet ontvangen

Ipad bestelt en vervolgens een doos ontvangen met een ander product wat ik niet bestelt heb. BCC geeft aan geen retouren/klachten meer af te handelen dus ben ik 600 euro lichter.

2023幎9月15日

They refuse warranty

The laptop broken (less then 5 months), they refused to accept it under warranty. don't buy anything from them

Hi Alex,

Thanks for your review.

We would gladly help with a solution for your laptop, but are unable to. BCC is currently unable to carry out a number of activities by order of the court. Among other things, we currently cannot help you with a warranty claim. That's why we advise you to contact the manufacturer, to ask them for help.

We're very sorry for the inconvenience.

Kind regards,
Team BCC

5぀星のうち5の評䟡

Toch geleverd, bedankt! BCC personeel we duimen voor jullie

Het was fijn dat de vaatwasser nog geleverd werd in deze moeilijke tijd voor BCC en zijn medewerkers/-sters.
We wensen een ieder veel sterkte voor de toekomst en hopen dat BCC een doorstart kan maken. We zijn altijd een zeer tevreden klant geweest

BCC からの回答

Dank je wel en veel plezier met je nieuwe aankoop.

Prettige communicatie/ fijn bedrijf

De mannen die de order af kwamen leveren waren super vriendelijk en belden netjes van tevoren.

Ik ben super blij met mijn droger en fijn dat ik mijn order ook kon vervroegen. Ik ben sowieso altijd super blij geweest met BCC en jullie service en hoop dat BCC een manier vind om open te blijven. Voor jullie maar ook voor jullie lieve medewerkers.

Groetjes uit Harderwijk en helemaal happy met mijn droger die zelfs nog netjes voor mij is aangesloten

Dank je wel.

5぀星のうち1の評䟡

Zelfs na het mailen naar reviewATbcc.nl

Zelfs na het mailen naar reviewATbcc.nl is mijn probleem niet opgelost. Ik moet al ruim een maand mijn geld terugkrijgen. Schandalig!

2023幎9月19日

Goedemiddag,

Het spijt ons ten zeerste BCC heeft uitstel van betaling (surseance) verkregen. Dat heeft ook invloed op onze dienstverleningen met betrekking tot reparaties en terugbetalingen. Sorry voor het ongemak, wij hopen dat het snel weer anders zal zijn.

Team bcc.

5぀星のうち1の評䟡

Gek dat ze failliet gaan joh

DHL stuurde het pakket (geen idee waarom) zelf retour. BCC verwerkt momenteel (door uitstel van betaling van de rechter) helemaal geen retouren meer. Ik heb nu dus geen product en mijn geld niet terug. Top service, hoop dat jullie definitief stoppen.

2023幎9月19日

Goedemiddag,

Het spijt ons ten zeerste dat het zo gelopen is, BCC heeft uitstel van betaling (surseance) verkregen. Dat heeft ook invloed op onze dienstverleningen met betrekking tot reparaties en terugbetalingen. Sorry voor het ongemak het beste is dat je contact opneemt met de windvoerders. We hopen dat het snel weer anders zal zijn.

Team bcc.

5぀星のうち5の評䟡

Top. She explained me everythingperfectly. ( I do not speak dutch ).

Clerk at BCC West, Indra, was very patient and assertive, explaing all little things.
There was a problem for the delivery, it was supposed to be on tuesday, but they come at thursday. I always been informed about it all.
The two guys of delivery, super: five minutes and everything was solved.

2023幎9月7日

Niets kopen bij BCC

Wasmachine besteld en betaald, deze zou vandaag op 14 September geleverd worden. Is niet gebeurd, kreeg flauwekulverhaal van de klantenservice toen ik belde en hen na 15 minuten in de wacht kon spreken. Werd daar sowieso onbeschoft door toegesproken...BCC kan wegens dreigend faillissement zijn verplichtingen niet nakomen maar je kunt desondanks helaas nog gewoon allerlei artikelen bestellen op de BCCsite. ben je een argeloze klant en bestel en betaal je zit je net als ik in het schip.

BCC からの回答

BCC heeft uitstel van betaling (surseance) verkregen. Wij helpen elke klant zo goed als mogelijk op dit moment.

Mischien geen BCC meer,

Het zou echt jammer zijn als BCC verdwijnt, het is een van de beste elektro warenhuizen in mijn ogen, koop er tegenwoordig na wat slechtere ervaringen elders altijd alles, nooit problemen, of altijd een hele goede oplossing gevonden met BCC, omdat ze zo een goede klantenservice hebben maken ze daarmee waarschijnlijk teveel kosten, mensen als je wat zoekt ga dan naar BCC, paar euro meer mischien maar top service als je later wat problemen hebt, mijn ervaring tenminste,

5぀星のうち1の評䟡

Niks meer kopen. De tent staat onder bewind. Gaan hoe dan ook failliet.

Twee leveringen gestrand bij DHL zegt BCC
Twee nieuwe leveringen waarvan slechts 1 ontvangen.
Ergo drie leveringen niet ontvangen, wel betaald. En nu hebben ze surseance aangevraagd en ben ik al verwezen naar de bewindvoerders. Ok 90 euro armer. Niks meer kopen dus; de levering is niet zeker meer. En dat de retouren wel worden verwerkt (in de krant) is ook niet waar.

5぀星のうち5の評䟡

Wij waren vandaag op zoek gegaan naar

Wij waren vandaag op zoek gegaan naar een koffie bonen machine en een nieuwe smart televisie.
We hadden online al zitten snuffelen wat we ongeveer wilde hebben
dus op naar de media Markt
daar aangekomen hebben we een half uur naar verschillende apparaten gekeken .
We waren al in de rondte te kijken naar een medewerker die ons kon helpen en mss wat informatie kon geven .
Eindelijk iemand gevonden maar die was van de afdeling laptops dus kon ons niet helpen
Maar hij ging zijn collega erbij halen na 15 min nog steeds niemand
Mms dat hij uit een ander filiaal moest komen na 45 min zijn we dan ook maar weg gegaan .
200 meter verderop daar zit een Coolblue winkel
Bij binnenkomst staat er een digitale zuil waar je naam kan in toetsen dan word je omgeroepen als je aan de beurt ben een beetje vreemd want in de hele winkel waren maar 5 klanten aanwezig die allemaal aan het rond kijken waren .
Na 20 minuten nog steeds geen teken van leven van 1 van de medewerkers
Dus zijn we daar ook maar vertrokken
Tegen sluitingstijd kwamen we aan bij BCC .
Bij binnenkomst werden we gelijk begroet door een hele vriendelijke medewerker die zich voorstelde als gunter en vroeg wat hij voor ons kan betekenen
Wij wilde graag een bonen koffie machine en een nieuwe smart televisie.
We kregen een rondleiding langs alle apparaten die aanwezig waren met alle nodige informatie en uitleg die er bij hoorde.
Daarna vroeg hij laten we eens proberen en proeven hoe drinken jullie je koffie ik dacht die maakt een grapje doe mij maar cappuccino en een koffie zwart voor mevrouw zei ik
Geen probleem loopt u maar even mee dan kan ik gelijk laten zien hoe alles werkt .
Stom verbaasd stonden we na enkele minuten met heerlijke koffie in ons hand.
De keuze was snel gemaakt het was inmiddels al sluitingstijd geworden de deuren gingen dicht de rolluiken naar beneden.
Maar Gunter zei u wilde ook nog een nieuwe smart televisie dan gaan we daar ook nog een rondje langs lopen
Ook daar hebben wij een keuze kunnen maken
Wat een service en een klantvriendelijkheid zei ik tegen me vrouw
en omdat hij hoorde dat we pas net 2 weken getrouwd waren kregen we ook nog eens een fikse korting als huwelijks kadootje 🎉
BCC jullie hebben er een vast klant bij dankzij jullie geweldige medewerker Gunter een dikke 10 voor jullie keep up the good work
Met vriendelijke groet
2 zeer tevreden klanten 👍

2023幎9月13日
5぀星のうち1の評䟡

Chauffeur heeft geen moeite gedaan na

Chauffeur heeft geen moeite gedaan na meerdere malen contact met service center geen resultaat gewoon 5 uur zitten wachten terwijl 30 euro extra betaalt voor een tijdslot
Enige oplossing andere x brengen
Via app contact gehad al om 14 uur even reageren
En daarna helemaal niet meer ik bellen ja sorry is te laat
Was stralend weerde chauffeur wou snel klaar en naar huis
Al jaren klant maar nu zijn we klaar
Bestel dus niets via bcc want service is ver te zoeken
En nu zit ik alweer 4 dagen op mijn geld te wachten
7dagen zeggen ze (20 jaar geleden ja)
Tegenwoordig 3min toch als ik iets betaal hebben ze het meteen terug geven duurt 7 dagen miet ik dus wachten totvik een nieuwe kan kopen thx

2023幎9月9日

Beste Rvv,

Het spijt ons dat het mis is gegaan met de levering.
Over de terugbetaling gaan we navraag doen bij onze financiële afdeling en zodra we meer weten zullen we jou hierover een email sturen.

Excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden.
Team BCC

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス