Bedemand H.J. Madsen レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Min mor forlod os meget pludseligt, og det var fÞrste gang, vi skulle stÃ¥ for en begravelse. Vi anede ikke, hvor vi skulle begynde eller hvordan man arrangerer den slags. Vi brugte Google og... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mads fra Bedemand H.J. Madsen har vÊret enestÃ¥ende, da min mand og vores bÞrns far dÞde. PÃ¥ en rolig, empatisk og vidende mÃ¥de hjalp han os igennem de fÞrste uger. Han guidede os opmÊrksomt gennem pro... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

H.J. Madsen var en stor hjÊlp i processen, alt foregik professionelt og i dyb medforstÃ¥else med familien. Vi fik svar pÃ¥ alt og Bedemand Mads virkede rolig og forstÃ¥ende under hele forlÞbet. Vi vil ik... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi brugte Bedemand H.J. Madsen i forbindelse med min morfars dÞd, og vi oplevede en utrolig professionel og samtidig meget personlig behandling. Der var styr pÃ¥ alle processer fra start til slut,... もっず芋る

䌁業情報

1. 葬儀瀟

圓該䌁業による蚘述

Bedemand H.J. Madsen er jeres lokale bedemand i Aarhus og omegn. Vi hjÊlper og rådgiver jer igennem hele processen og står til rådighed 24 timer i dÞgnet. Vi ved, at et dÞdsfalds ofte medfÞrer mange spÞrgsmål og overvejelser, og vi har i mere end 100 år vÊret en solid stÞtte med vejledning og assistance ved dÞdsfald, bisÊttelse og begravelser. Vi vÊgter tillid, tryghed og god service som vores kernevÊrdier. Vi er lokalt placeret med 5 kontorer fordelt i hhv. Aarhus Nord, Aarhus V, Aarhus C, Viby og HÞjbjerg, men hjÊlper tillige med dÞdsfald i hele landet. I er altid velkommen til at kontakte os for eventuelle spÞrgsmål, også hvis I Þnsker hjÊlp til at få udfyldt "Min sidste vilje". Ring på 86 12 28 66

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

VÊrdig, venlig og professionel

Fra 1. Øjeblik, fÞlte vi os trygge. (Min datter og mig).
Vi blev modtaget med professionel vÊrdighed og venlighed.
Efter meget kort tid, fÞlte vi os rolige. Bedemanden lovede, at hjÊlpe med det han kunne. Og det gjorde han, og vi kunne komme videre med andre opgaver.

2025幎2月21日

Stor ros og anbefaling til H.J Madsen

Vi har haft en utrolig professionel og omsorgsfuld oplevelse hos Bedemand H.J. Madsen. Fra fÞrste kontakt fÞlte vi os trygge og i gode hÊnder. Hele forlÞbet blev håndteret med stor respekt, empati og vÊrdighed.

Bedemand H.J. Madsen var lydhÞr over for vores Þnsker og sÞrgede for, at alt blev arrangeret prÊcis, som vi Þnskede det. Kommunikationen var klar, og vi blev guidet gennem hele processen med stor tålmodighed og forståelse.

Mvh SÞren S

2025幎1月11日

Bedemanden var fantastisk

Bedemanden var fantastisk, fÞlte virkelig han kunne og ville hjÊlpe os.
Han var venlig Êrlig trofast opmÊrksom
Kom med gode ideer som vi kunne bruge. Tusind TAK Tommy.

2025幎2月19日

Endnu engang tak

Jeg vil til hver en tid anbefale H.J. Madsen (Peter Kongo) til andre, som skal tage afsked med en af deres kÊre.
Peter Kongo, som jeg har valgt til min familie bedemand, har igen prÊsteret, at vÊre omkring på en meget empatisk og indlevende måde.
Peter formår, at vÊre nÊrvÊrende og kan med sin rolige og meget sympatiske tilgang få en til, at finde tryghed og ro i alt det praktiske som er forbundet med et dÞdsfald.
Tak 🙏🏻

2024幎11月12日