Min mor forlod os meget pludseligt, og det var fÞrste gang, vi skulle stÃ¥ for en begravelse. Vi anede ikke, hvor vi skulle begynde eller hvordan man arrangerer den slags. Vi brugte Google og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mads fra Bedemand H.J. Madsen har vÊret enestÃ¥ende, da min mand og vores bÞrns far dÞde. PÃ¥ en rolig, empatisk og vidende mÃ¥de hjalp han os igennem de fÞrste uger. Han guidede os opmÊrksomt gennem pro... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
H.J. Madsen var en stor hjÊlp i processen, alt foregik professionelt og i dyb medforstÃ¥else med familien. Vi fik svar pÃ¥ alt og Bedemand Mads virkede rolig og forstÃ¥ende under hele forlÞbet. Vi vil ik... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi brugte Bedemand H.J. Madsen i forbindelse med min morfars dÞd, og vi oplevede en utrolig professionel og samtidig meget personlig behandling. Der var styr pÃ¥ alle processer fra start til slut,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bedemand H.J. Madsen er jeres lokale bedemand i Aarhus og omegn. Vi hjÊlper og rådgiver jer igennem hele processen og står til rådighed 24 timer i dÞgnet. Vi ved, at et dÞdsfalds ofte medfÞrer mange spÞrgsmål og overvejelser, og vi har i mere end 100 år vÊret en solid stÞtte med vejledning og assistance ved dÞdsfald, bisÊttelse og begravelser. Vi vÊgter tillid, tryghed og god service som vores kernevÊrdier. Vi er lokalt placeret med 5 kontorer fordelt i hhv. Aarhus Nord, Aarhus V, Aarhus C, Viby og HÞjbjerg, men hjÊlper tillige med dÞdsfald i hele landet. I er altid velkommen til at kontakte os for eventuelle spÞrgsmål, også hvis I Þnsker hjÊlp til at få udfyldt "Min sidste vilje". Ring på 86 12 28 66
JÊgergÃ¥rdsgade 17-19, 8000, Aarhus C, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Rigtig rar og tryk oplevelse i sådan en sårbar situation.
HJ Madsen reagerede Þjeblikkeligt på mit Þnske om mÞde efter min kones dÞd den 8. januar 2025.
Alt nÞdvendigt blev lagt i hÊnderne på bedemanden og begravelsen forlÞb som Þnsket uden nogen som helst problemer.
Det var en professionel behandling, der havde vÊret hele vejen rundt om hvad der skulle ske. Det hjalp mig til at få arangeret en bisÊttelse som jeg Þnskede. Alt gik nemt og gnidningslÞst, både papirarbejde og selve den kirkelige handling.
I en svÊr tid var det virkelig dejligt at fÞle at bedemanden var der for os. Jim sÞrgede for alt det praktiske og tog godt hånd om os hele vejen.
Fra min far blev hentet i hjemmet, over den lÞbende dialog frem mod bisÊttelsen og til selve bisÊttelsen har vi oplevet en indfÞlende, personlig og professionel partner i HJ Madsen.
1000 tak for en god oplevelse!
Bedemand HJ. Madsen har vÊret vores families bedemand i flere generationer nu. Og det er der en grund til. Hver gang vi har vÊret i den ulykkelige situation, at vi har haft brug for en bedemand, har vi ringet til HJ. Madsen. Og hver gang har de med diskret vÊrdighed og samtidig nÊrvÊrende og personligt, guided os igennem hele den proces det er, at tage afsked med en nÊr pårÞrende. Vi anbefaler Bedemand H.J. Madsen til alle. Det bliver 5 ud af 5 stjerner herfra! Med stor taknemmelighed. Ann Sofie Oxenvad og co.
God, professionel og vel tilrettelagt service. Alt klappede til perfektion.
Min familie har kun oplevet stor empati, forståelse og meget hÞj service på alle niveauer.
Vi har og vil til enhver tid anbefale H.J.Madsen.
Utrolig behagelig bedemand, der tog sig af det hele. Vil give ham mine varmeste anbefalinger
Hurtig, professionel og god hjÊlp i en svÊr tid! De varmeste anbefalinger herfra
I gav en rigtig god service, vi vil helt klart anbefale jer til andre, tusinde tak
Jeg har fÞr haft besÞg af bedemand Madsen. Altid optrÊder de med meget stor empatisk, hjÊlper helt fantastisk når man står i en svÊr situation. Jeg har anbefalet jeres firma til mange og det vil jeg blive ved med. Tusind tak for jeres måde at vÊre på. Mvh. Inge-Merete Hansen
Vi har altid fået en meget professionel hjÊlp og den rigtige vejledning hverken for meget eller for lidt.
Vi har brugt firmaet flere gange og er meget tilfredse.
Oplevelsesen ved besÞget i mit hjem, gennemgangen, råd, vejledning, helt igennem positivt, kan kun varmt anbefale at at bruge dem
Jeg kan give min allerbedste anbefaling til Bedemand H.J. Madsen. Michael Madsen har igennem hele forlÞbet vÊret utrolig professionel, empatisk og givet gode råd. Allerede da jeg ringede den 31/12, tilbÞd Michael at komme samme dag, hvilket siger alt om hans service og engagement.
Jeg har nemt kunnet komme i kontakt med ham igennem hele processen og har haft ro i sindet, fordi jeg vidste, at han tog sig af alle praktiske foranstaltninger.
En uvurderlig stÞtte i en svÊr tid. Stor tak til Michael og Bedemand H.J. Madsen for en tryg og professionel oplevelse.
En mÞde med en omsorgsfuld og empatisk mand. Gav tryghed og ro. HjÊlp i en svÊr situation.
Vi fik en helt fantastisk service fra H. j. Madsen i forbindelse med min mands dÞd og bisÊttelse. Stort tak.