Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Frederiksberg レビュー

企業情報

1. 葬儀場
  2. 葬儀社

当該企業による記述

Hos Begravelse Danmark på Frederiksberg møder du erfarne og omsorgsfulde bedemænd, der hjælper dig trygt gennem hele forløbet, når du skal arrangere en begravelse eller bisættelse. Vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig støttet i en sårbar tid, og vi skaber ro og overblik, så du kan fokusere på afskeden. Vores forretning har ligget på Falkoner Allé i mere end 40 år, og vi kender lokalområdet, kirkerne og de samarbejdspartnere, der er vigtige, når en afsked skal tilrettelægges med omhu. Du er altid velkommen til en personlig samtale hos os – eller vi kommer hjem til dig, hvis det føles mest trygt. Som din lokale bedemand på Frederiksberg tilbyder vi både traditionelle begravelser, personlige bisættelser og alternative løsninger som askespredning, skovbegravelse eller en bæredygtig afsked. Vi lytter til dine ønsker og tilpasser forløbet, så det bliver meningsfuldt og værdigt. Hos os får du nærvær, omsorg og lokal forankring – kombineret med styrken fra Begravelse Danmarks landsdækkende netværk.

• Falkoner Alle 16, 2000, Frederiksberg, Frederiksberg C, デンマーク

過去12か月のレビュー数: 92件

レビューを書く

レビューの確認を行います

5つ星のうち5の評価

Jeg mistede min søn samt i sorgen…

Jeg mistede min søn samt i sorgen skulle jeg finde en bedemand.havde ingen erfaring med hvordan jeg skulle takle det.men jan på Falkoner alle er virkelig god,det hele gik så fint stille og roligt .og kisten og kapellet var så fint .så tusind tak for fin behandling.

2026年4月8日

Hej Annelise

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi sender dig vores varmeste tanker.

Det betyder meget for os at høre, at du oplevede en stille og rolig støtte i en meget svær situation. Vi er glade for, at Jan kunne hjælpe dig trygt gennem forløbet, og at både kisten og kapellet blev, som du ønskede det.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive.

5つ星のうち5の評価

Jans personlighed gjorde det til en…

Jans personlighed gjorde det til en særlig tryg handling at bisætte min datter
Tusind tak for jeres måde at håndtere hele processen på. I dyb taknemmelighed

2025年11月12日

Kære Dorthe

Tusind tak for din anmeldelse og dine fine ord om Jan.
Det betyder meget for os at høre, at hans måde at støtte dig på har været med til at skabe tryghed i forbindelse med bisættelsen af din datter.

5つ星のうち5の評価

Meget søde og venlige medarbejdere der…

Meget søde og venlige medarbejdere der også virkede meget proffessionelle.
Jeg var meget tilfreds med behandlingen af hele forløbet

2025年8月27日

Kære Birgit

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har følt dig både trygt og professionelt hjulpet gennem hele forløbet.

Vi har delt dine ord med vores medarbejdere på Frederiksberg, som blev meget glade for at høre, at deres støtte har gjort en positiv forskel for dig i en svær tid.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。