Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Haderslev レビュー

TrustScore 5段階評価の4

Ribe Landevej 59, 6100 Haderslev, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Hej. Jeg vil gerne fremhæve den venlighed vi følte, da vi skulle organisere min mands bisættelse. Helle Nygaard-Lund, Begravelse Danmark, Haderslev, gav os fin information og var meget behjælpelig.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Stor ros til Bedemand Kåre fra Haderslev. Top professionel og medfølende. Med hele vejen. Dejligt at man også kunne sende SMS til ham som han svarede på.

5つ星のうち5の評価

Vi takker for virkelig god og professionel assistance ved Johannes Hansen død. Takker for hurtig og god behandling hele vejen igennem hele forløbet.

企業情報

1. 葬儀場
  2. 葬儀社

当該企業による記述

Hos Haderslev Begravelsesforretning – en del af Begravelse Danmark – møder du erfarne bedemænd med lokalt kendskab og mere end 50 års erfaring. Vi hjælper dig trygt gennem hele forløbet, når du skal arrangere en begravelse eller bisættelse i Haderslev og det øvrige Sønderjylland, og vi skaber ro og overblik i en svær tid. Du er altid velkommen i vores forretning på Ribe Landevej 59 – eller vi kan komme hjem til dig, hvis det føles mest trygt. Vi lytter til dine ønsker og hjælper med at skabe en afsked, der afspejler både afdødes liv og familiens behov. Som din lokale bedemand i Haderslev tilbyder vi både traditionelle begravelser, personlige bisættelser, askespredning, skovbegravelse og bæredygtige løsninger. Vi har også mange års erfaring med at arrangere ceremonier på tysk i tæt samarbejde med de tyske præster i området. Hos os får du nærvær, respekt og lokalt engagement – kombineret med styrken fra Begravelse Danmarks landsdækkende netværk.

• Ribe Landevej 59, 6100, Haderslev, デンマーク

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 92

レビューを書く

Venlighed

Helle tog billeder af alle blomsterne i kirken og ikke mindst af urnen. Yderligere modtog vi et USB stick med præstens tale og solosangen, det har vi virkelig sat meget stor pris på.
Vi kan kun give Helle Nygaard-Lund vores bedste anbefaling.
Asta

2026年5月22日

Kære Asta

Mange tak for din varme anmeldelse og for de flotte ord om Helle.

Det glæder os meget at høre, at du og din familie oplevede støtte, omsorg og god vejledning i forbindelse med din mands bisættelse.

Og dejligt at kirken kunne være behjælpelige med et usb-stik. Det er desværre ikke en service, som Begravelse Danmark kan tilbyde generelt, men vi er glade for, at det kunne lade sig gøre i jeres tilfælde, og at det har haft stor betydning for jer.

Tak for anbefalingen og for tilliden. Vi sender med glæde dine varme ord videre til Helle.

Profesionelle

Meget profesionelle, respektfuld med plads til personlige ønsker

2026年5月21日

Kære Charlotte

Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for at høre at du har haft en professionel og respektfuld oplevelse.

Tak for at dele.

Begravelse Danmark.

Nærværende og tryg oplevelse

Kåre fra Begravelse Danmark hjalp os i forbindelse med min fars død. Han er virkelig nærværende og god til at forklare, når man står i en presset situation, som man ikke har stået i før. Jeg kan ikke være andet end tilfreds med hans service og måde at være professionel på.

2026年2月19日

Kære Janne

Mange tak for din fine anmeldelse.
Det betyder meget for os at høre, at Kåre har kunnet støtte jer, på en nærværende og tryg måde i en svær situation.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

5つ星のうち5の評価

Vi takker for virkelig god og…

Vi takker for virkelig god og professionel assistance ved Johannes Hansen død.
Takker for hurtig og god behandling hele vejen igennem hele forløbet.

2025年11月29日

Kære Stine

Mange tak for jeres anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at I har oplevet en god og professionel assistance.
Og vi er glade for, at I har følt jer godt hjulpet hele vejen igennem forløbet.

De varmeste hilsner

5つ星のうち5の評価

Super behagelig møde med yderst…

Super behagelig møde med yderst professionel mand

2025年11月19日

Kære Jørgen

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord.
Det glæder os meget at høre, at du har haft et behageligt møde og oplevet en professionel hjælp.

5つ星のうち5の評価

Stor ros til Bedemand Kåre fra…

Stor ros til Bedemand Kåre fra Haderslev. Top professionel og medfølende.
Med hele vejen. Dejligt at man også kunne sende SMS til ham som han svarede på.

2025年10月20日

Kære Susanne

Tusind tak for din anmeldelse og de fine ord om Kåre.
Det glæder os meget at høre, at du har oplevet en tryg og professionel støtte gennem hele forløbet – og at den personlige kontakt har gjort en forskel.

Kåre blev meget glad for at læse din anmeldelse og for at have kunnet være der for dig i en svær tid.

De varmeste hilsner

Trustpilot エクスペリエンス