企業が回答しました
Hos Bøilerehauge og Odense Begravelsesforretning møder du erfarne og nærværende bedemænd, der hjælper dig trygt gennem hele forløbet, når du skal arrangere en begravelse eller bisættelse i Odense. Vi ved, at det kan føles overvældende at skulle træffe mange beslutninger midt i sorgen, og derfor er vores vigtigste opgave at skabe ro, overblik og tryghed. Med mange års erfaring og et solidt lokalkendskab til Odense og omegn kan vi tilrettelægge en personlig og værdig afsked – uanset om du ønsker en traditionel begravelse, en enkel bisættelse, en ceremoni uden præst eller en alternativ løsning som askespredning. Stadig flere vælger også bæredygtige løsninger, og vi tilbyder grønne alternativer som miljøvenlige kister fra Green Goodbye. Du er altid velkommen i vores forretning på Heden i Odense, men vi kommer også gerne hjem til dig, hvis det føles mest trygt. Vi er tilgængelige døgnet rundt og hjælper dig med at skabe en smuk og mindeværdig afsked, hvor dine og afdødes ønsker er i centrum.
Heden 6, 5000, Odense, デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Der var en god kemi lige fra start. Når man nu skal beslutte SÅ store ting som en mors sidste rejse, på kort tid, fungerede alt bare. Kæmpe ros til Helle Skovmand. Har aldrig givet en bedemand krammere. Det har jeg nu, og endda nogle stykker.
Empatisk, lyttende, og god til at vejlede.

Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Odense からの回答
Jeg er ked af, at anledningen var, at vi skulle tage afsked med min morfar, men vi kan ikke sætte ord på, hvor taknemmelige vi er for den hjælp og omsorg, vi fik hos Begravelse Danmark – bedemænd Claus og Jan.
Vi vil gerne sige en stor og hjertelig tak for den omsorg, respekt og professionalisme, vi blev mødt med i forbindelse med min morfars begravelse.
Fra første kontakt følte vi os trygge og i de bedste hænder. I tog jer god tid til at lytte til vores ønsker og behov, og I guidede os gennem hele forløbet med stor empati, ro og forståelse i en svær tid.
Selve begravelsen var smuk, værdig og præcis, som vi havde håbet og min morfar havde ønsket. Alt var velorganiseret ned til mindste detalje, og det gav os mulighed for at fokusere på at tage afsked med et menneske, vi holdt meget af.
Vi er dybt taknemmelige for den varme, respekt og omsorg, I viste både vores morfar og hele familien. Det har betydet mere, end ord kan beskrive.
Intet var besværligt, alle ønsker - store som små - blev gennemført og Claus og Jan lod os igennem hele forløbet bruge alt den tid vi havde behov for.
Vi kan på det varmeste anbefale Claus og Jan til andre, der står i den svære situation at skulle tage afsked med en, de elsker.
Tusind tusind tak for at gøre en rigtig svær og sorgfuld periode nemmere.

Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Odense からの回答
Det er første gang vi står og skal bruge en bedemand og hvad gør man så. Vi undersøgte lidt på nettet men blev ikke klogere, så vi tog den første den bedste. og hvor er vi glade for at vi gjorde det. Der mødte vi Jan Christensen og han var med os hele vejen. Vi blev mødt, hørt set og meget mere. Jan er den helt rigtige mand i det job. Og vi kan på det varmeste anbefale Jan og Begravelse Danmark - Din lokale bedemand.

Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Odense からの回答
Vi vil gerne rette en stor og hjertelig tak til Begravelse Danmark for den støtte og hjælp, vi modtog i forbindelse med min mors begravelse.
I en svær og følelsesladet tid blev vi mødt med stor respekt, omsorg og professionalisme. Hele forløbet blev håndteret med ro, overblik og en ægte forståelse for vores situation, hvilket gjorde en stor forskel for os som familie.
Alt blev arrangeret smukt og værdigt, og vi følte os trygge hele vejen igennem processen. Der var altid tid til at lytte til vores ønsker, og vi blev guidet på en måde, der gjorde det hele mere overskueligt.
Vi er dybt taknemmelige for den varme og støtte, vi oplevede, og kan varmt anbefale Begravelse Danmark i Odense med Jan Christiansen og hans kollegaer til andre, der står i en lignende situation.

Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Odense からの回答
Vi takker Jan i Odense for en helt igennem god oplevelse. Kompetent og behagelig.

Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Odense からの回答
Kontaktede firmaet i forbindelse med min brors død. Helle Skovman i Odense klarede det hele på en meget venlig og professionel måde. Både ved den første samtale og i kirken.

Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Odense からの回答
Tusind tak til Claus for hans store hjælp omkring min mors bisættelse. Jeg har oplevet en høj grad af professionalisme, men også en stor menneskelig indsigt og forståelse. Andægtighed når det var påkrævet, og smil og lune når det var det, jeg havde behov for. De allerbedste anbefalinger herfra.

Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Odense からの回答
Bedemand Jan Christensen fra Begravelse Danmark var en rigtig god støtte for os i forbindelse med bisættelsen af vores mor. Han var yderst kompetent, rolig og medfølende. Guidede os godt igennem forløbet og var god til opfølgning. Han var altid klar til at hjælpe når vi havde spørgsmål. Jan var god til at få lidt gjort det uvante og formelle til noget godt for os og trygt. Bedste anbefalinger herfra.

Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Odense からの回答
Jan udviste stor professionalisme, omsorg/støtte og overblik i en svær tid.

Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Odense からの回答
Michael has handled my situation with care and awareness and made my job very easy by knowing how to speak both English and Danish. I recommend them.

Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Odense からの回答
Vi havde en fin oplevelse med Jan i forbindelse med min fars død. Han var rigtig let at snakke med og gjorde en svær situation mere overskuelig. Når vi ringede, var han altid hurtig til at svare og være behjælpelig med svar på vores spørgsmål.

Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Odense からの回答
Vil gerne anbefale bedemand Jan Christensen fra Begravelse Danmark i Odense. En meget behagelig og omsorgsfuld mand at få i røret, da jeg ringede morgenen efter at min kære søster var gået bort. Man føler sig i meget trygge hænder i en svær tid, og Jan var meget professionel, venlig og empatisk i hele forløbet. Desuden meget nem at kommunikere med når man havde spørgsmål - og hvis han var optaget ringede han altid tilbage så hurtigt som muligt. En stor og varm anbefaling herfra til Jan.

Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Odense からの回答
Vi vil gerne have lov at takke bedemand Jan Christensen for den nære og varme håndtering af hele situationen, man som pårørende pludselig står i, når man mister én af sine kære. Jan var simpelthen så omsorgsfuld og tillidsvækkende. Vi følte os vigtige og prioriteret og Jan var dygtig til at få “ting til at ske”. Samtidig er Jan et meget lunt og humoristisk menneske, hvilket er en stor hjælp, og lettelse, når man står midt i sorg og forvirring. Vores aller varmeste anbefalinger går til Jan. Tak Jan, du gjorde en stor forskel for os ❤️

Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Odense からの回答
Jan fra Begravelse Danmark Odense, hjalp os utroligt meget hele vejen ifm min mors bisættelse i påsken. Pga. helligdagene, løb vi ind i nogle udfordringer, bla. at låne et sted for at få en fremvisning og blomsterbutikker bringer ikke kistepynt ud.
Men alt det fixede Jan, hvor han kontaktede kapellet og fik lov til at låne en sidebygning, og Jan skaffede en kontakt til en blomstermand, der ville levere kistepynt på 2. påskedag. Telefonen bliver taget og sms besvaret- han guidede os godt igennem processen, på en meget venlig og respektfuld måde.
Kan kun varmt anbefale Begravelse Danmark Odense.

Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Odense からの回答
Jeg gjorde brug af Jan Christensen fra Begravelse Danmark til min fars bisættelse. Fra første møde følte jeg mig mødt, lyttet til og forstået af Jan, der både var meget professionel og nærværende i sin støtte. Jeg følte mig meget tryg i hele forløbet. Og vigtigst af alt, så gjorde Jan en stor indsats, så vi fik en fin afsked med min far.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。