Personalet var ualmindelig hjælpsomme i en ulykkelig og presset situation. Alt foregik på en behagelig og professionel måde. Der blev fulgt op efter bisættelsen, som var meget stemningsfuld.
企業が回答しました
Den varmeste anbefaling af Nastasia Tami Jensen! 🫶 Vi stod i den ulykkelige situation at vi mistede både min mors mand og vores far med 9 dages mellemrum. Nastasia greb os med det samme, lige da v... もっと見る
企業が回答しました
Hos Wismanns Begravelsesforretning i Roskilde, en del af Begravelse Danmark, møder du erfarne og nærværende bedemænd, der hjælper dig trygt gennem en svær tid. Vi ved, hvor meget det betyder at føle sig støttet, når man mister en af sine nærmeste, og derfor tager vi os altid tid til at lytte og skabe ro midt i det svære. Vi har mange års erfaring med at arrangere både begravelser og bisættelser i Roskilde og omegn. Med et indgående lokalkendskab til byens kirker, kapeller og traditioner hjælper vi dig med at skabe en afsked, der afspejler både dine ønsker og den afdødes liv. Uanset om du ønsker en traditionel højtidelighed, en mere enkel bisættelse uden ceremoni, en askespredning eller en bæredygtig løsning, sørger vi for, at alt bliver planlagt med respekt og omtanke. Du er altid velkommen i vores forretning på Jernbanegade 30A – eller vi kan komme hjem til dig, hvis det føles mere trygt. Vi er her døgnet rundt og støtter dig hele vejen med omsorg og overblik.
Jernbanegade 30, 4000, Roskilde, デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Der blev fulgt op efter bisættelsen, som var meget stemningsfuld.

Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Roskilde からの回答
Vi har kun ros til jer i forbindelse med min mands død og begravelse. I har været så søde og hjulpet os rigtig godt igennem hele processen. Det er Nastasia T. Jensen der har hjulpet os . Tusind tak for alt. En meget tilfreds kunde. Birte Jørgensen

Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Roskilde からの回答
Sober og reel, meget fin behandling af Henrik Brinels, som var med på "linjen" de sidste timer, inden det blev aktuelt, trods weekend, hvor han ikke havde vagt, men gode kollegaer, der tog over. Alt i alt en god oplevelse trods omstændighederne.

Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Roskilde からの回答
Vi havde Nastasia som sørgede for vores mors bisættelse, hun var virkelig dygtig og sød, og alt gik som det skulle. Altid til at få fat i hvis der var spørgsmål. Min varmeste anbefaling og 5 store ❤️❤️❤️❤️❤️ til Nastasia

Den varmeste anbefaling af Nastasia Tami Jensen! 🫶
Vi stod i den ulykkelige situation at vi mistede både min mors mand og vores far med 9 dages mellemrum. Nastasia greb os med det samme, lige da vi havde brug for det. Hun har hele vejen været professionel men også menneskelig og omsorgsfuld. Hun gav os al den tid vi havde brug for, til at finde de rigtige ord, finde ting som var vigtige for os kom med i kisten, plads til at græde og ikke mindst viste hun en interesse for hvem de var som mennesker. Det har været et meget tryg og godt samarbejde med god dialog, nogle gange dagligt. Nastasia har stået klar med rådgivning og vejledning.
Af hjertet TAK for al din hjælp Nastasia ❤️

Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Roskilde からの回答
5 velfortjente stjerner og tak til Nastasia Tami Jensen i Roskilde afdelingen for en meget professionel håndtering af min mors bisættelse d. 03.12.2024. Vi følte os i MEGET gode hænder igennem hele forløbet og oplevede at blive mødt med en stor empati. Den største anbefaling herfra!

Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Roskilde からの回答
Jeg fik rigtig god hjælp af Nastasia, også i den særlige situation, hvor min mor ikke var medlem af folkekirken, og der skulle koordineres med en ceremonimester udefra. Hun var med til at give vores mor en smuk afsked og var sød og omsorgsfuld og god til at hjælpe os med det praktiske.
To grunde til at jeg ikke giver fem stjerner:
Det tog 16 timer, før der var hul igennem til Roskilde-kontoret, fra jeg ringede til Begravelse Danmark. Det var nogle utrygge timer, fordi vi vidste, at stuen på hospice skulle gøres klar til de næste.
Min mor ønskede askespredning. Her kunne det være godt, hvis det også kunne ske gennem Begravelse Danmark i stedet for, at vi skulle have fat i et andet firma.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。