We hebben ons nieuwe huis volledig door Behangservice Nederland laten stucen, verven en behangen. Het eindresultaat is geweldig geworden. Stuk voor stuk goede vaklui. Ondanks dat we soms elkaars taal... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Luis en zijn team hebben prachtig werk afgeleverd in ons huis (renovlies, sauzen, luxe behang). Ze reageren snel en professioneel. Extra waardering ook omdat ze zonder moeite nog een keer terugkomen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vooraf hebben we goed contact gehad met Diana. Zij reageerde duidelijk en snel. De uitvoering verliep niet helemaal zoals gepland, maar door goed contact met Luis is de planning gehaald. Het behang- e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hele fijne duidelijke communicatie vooraf per e-mail. Flexibele partij die ook de werkzaamheden eerder konden uitvoeren toen we eerder dan verwacht de sleutel van ons huis ontvingen. De uitvoerder op... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Expert in het aanbrengen en sauzen van behangsoorten zoals: renovlies, glasvlies, glasvezel en patroon.
ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
We waren al blij met de service telefonisch, maar toch even afwachten wie er daadwerkelijk komt. Ons hele huis is prachtig & naadloos behangen door Daan. We waren heel blij dat hij bij ons was ingedeeld, we hadden geen betere behanger kunnen treffen. Fris resultaat ondanks uitdagende hoogtes.
Super blij mooi werk , aardige nette jongens !! Echt een aanrader
Personeel is heel vriendelijk en de service is super. We komen hier zeker weer terug.
Ondanks het uitlopen van de bouw bij mij thuis waren deze mensen zeer flexibel. Dag voordat ze zouden komen liep alles anders. Contact opgenomen met de desbetreffende en het was geen probleem om het te verzetten. Verder keurig werk geleverd. Chapeau
na een uitgebreid gesprek over de moeilijke en lelijke wanden die er waren een zeer goed advies gekregen. wast resulteerde in prachtig behangen wanden en superstrak. kan weer genieten van mijn woning. Jongens harstikke bedankt voor jullie vakmanschap!!
Wij zijn uitstekend geholpen. Goed advies en ze hebben kwaliteit geleverd. Ik raad hen zeker aan.
Geweldig gedaan ! Woon kamer en 3 slaapkamers in twee dagen gedaan. Alles vlak en strak. Hele leuke en vriendelijke gasten. Vak werk echt een aanrader.
225 m2 schuren behangen en sausen in 2 dagen heel netjes en strak eindresultaat.
Een echte aanrader!!!!!
Erg vriendelijk en keurige medewerkers
Super behangservicenederland!!
Precies al onze wensen opgenomen en het super uitgevoerd! Alles netjes tip top in orde, mooi afgewerkt en zeer vriendelijke klussers. Voor onze volgende klus gaan we zeker weer voor jullie vakmanschap!
Spoedklus 450 m2 behangen in 2 dagen. Bravo
Zowel de service en nazorg was prima, vriendelijk personeel,
Het is heel erg opgeknapt en zo netjes!
Bedankt voor het toonbaar maken van omaâs huis.
Bij de volgende klus staan jullie bovenaan!
Heel professioneel bedrijf! Goede tips en adviezen. Alles is weer netjes!
Zeer tevreden over de kwaliteit en de deskundigheid. Het zijn hartstikke leuke mensen die hard werken voor een hele mooie prijs. Alles is netjes verlopen en opgeruimd aan het einde van de dag. Dus kan niet anders zeggen dan 5 sterren zeer verdiend!!
Super tevreden over het resultaat en vriendelijke mensen.
Ben zelf best wel handig maar hier kan ik niet aan tippen strak, netjes en vlot, daarna de boel netjes opgeruimd. Een aanbeveling.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã