We hebben ons nieuwe huis volledig door Behangservice Nederland laten stucen, verven en behangen. Het eindresultaat is geweldig geworden. Stuk voor stuk goede vaklui. Ondanks dat we soms elkaars taal... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Luis en zijn team hebben prachtig werk afgeleverd in ons huis (renovlies, sauzen, luxe behang). Ze reageren snel en professioneel. Extra waardering ook omdat ze zonder moeite nog een keer terugkomen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vooraf hebben we goed contact gehad met Diana. Zij reageerde duidelijk en snel. De uitvoering verliep niet helemaal zoals gepland, maar door goed contact met Luis is de planning gehaald. Het behang- e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hele fijne duidelijke communicatie vooraf per e-mail. Flexibele partij die ook de werkzaamheden eerder konden uitvoeren toen we eerder dan verwacht de sleutel van ons huis ontvingen. De uitvoerder op... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Expert in het aanbrengen en sauzen van behangsoorten zoals: renovlies, glasvlies, glasvezel en patroon.
ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Onzettende vakkundige mannen, harde werkers, leveren wat ze beloven, denken mee en zijn erg flexibel, supervriendelijk, leveren niet minder dan een perfect resultaat. Wij zouden jullie aan iedereen aanraden. We zijn superblij met het algehele resultaat en geven jullie echt een 10+.
Prettige ervaring met deze mannen
Contact en communicatie verloopt perfect
Een aanrader voor iedereen
Heren bedankt ziet er helemaal geweldig uit.
Echt geweldig goed geregeld zeg!
Nice

Behangservice Nederland ããã®åç
Met onze straat hebben wij 32 appartementen laten doen op IJburg Amsterdam via onze makelaar. Iedereen van ons was mega blij met het eindresultaat. We zijn benieuwd naar de videoÂŽs en om ons zelf terug te zien op beeld haha. Toppertjes zijn jullie!

Behangservice Nederland ããã®åç
Kwantieteit/kwaliteit service.perfect werk geleverd.een aanrader.mocht het weer nodig zijn benader ik uiteraard jullie weer.thanks m.v.g. .

Behangservice Nederland ããã®åç
Echt een aanrader!!! Geloof me je bent aan het goede adresðª
Bedankt mannen!!!

Behangservice Nederland ããã®åç
Heb vele bedrijven onderzocht voordat ik een keuze maakte
Bij deze club zit je aan het juiste adres
Het is dat ik niet meer sterren kan geven anders had ik dat gedaan.
Goede bezig mannen !
Johan

Prima werk geleverd
Waren heel snel.
Aardige jongens
Van te voren wel vermelden als het via een bouwdepot betaald moet worden, dat ging bij ons even mis. Uiteindelijk wel netjes opgelost

Behangservice Nederland ããã®åç
Geloof aub al die lovende reviews niet. Ze werken idd snel, maar dat is te zien aan het resultaat. Rechte stukken prima, maar bij hoeken en ramen zie je dat het het geen vakmensen zijn. Overal lijm op de kozijnen. Dus mijn advies: ga op zoek naar professionals

Behangservice Nederland ããã®åç
Ik heb uren de filmpjes zitten kijken op youtube en daarop heb ik mijn besluit genomen. Bij ons hebben ze het geweldig gedaan en wij zijn dan ook dik tevreden. Ook wij hebben een review gegeven met ons gezicht erop.

Behangservice Nederland ããã®åç
Visite vanavond die aanschouwend in mijn nieuwe appartement vol lof waren hoe de wanden ervoor staan. Man was zelf professional als schilder zijn leven lang en had alleen maar lof v.w.b. hoe strak de wanden zijn uitgevoerd. Vandaar ook mijn review "Luis Henriques" bedankt voor Top uitvoering v.d. opdracht. Zal zeker Behangservice Ned. in mijn omgeving aanraden.

Behangservice Nederland ããã®åç
Ben net opgebeld door ze met de mededeling dat ze me voor smaad zouden vervolgen omdat ik hier op trustpilot een negatieve review gegeven heb. Dat dreigen met advocaten doen ze aan de lopende band. Je krijgt een telefoon onder je snuffert geduwd om onder druk een review te geven voor op hun website maar op hun website kun je niet zelf een review achterlaten. Ze zijn zeer dwingend.
Niet mee in zee gaan. Ego's tot en met.
Nogmaals : Ze schrijven zelf die goede reviews.
De mensen die voor ze schilderen worden volgens mij onderbetaald. Jonge Heren van behangservice nederland Deze review hier schrijf ik omdat je me achterna belt. En luister jonge heren van de behangservice ik schrijf expres volgens mij zodat het geen smaad is. Want ik mag in dit land mijn vermoedens kenbaar maken. Als je nog een keer belt of iets doet schrijf ik nog een review

Behangservice Nederland ããã®åç
Met 5 man stonden ze voor de deur en het leek wel een wervelwind. Ik wist niet goed wat ik er van moest denken of verwachten. Maar toen ik ze bezig zal was ik wel onder de indruk. Het is gewoon een geolied team. Na 2 dagen hebben zij 375 m2 geschuurd, behangen en geschilderd. Met verbazing heb ik ernaar gekeken. De kwaliteit was ook nog eens boven verwachting. Wat een mooie partij. Eerlijk is eerlijk.

Behangservice Nederland ããã®åç
Hoefde me nergens druk over te maken .
Alles top ! Muren mooi en vriendelijk. Een aanrader
Prima bedrijf, poosje geleden slaapkamers laten behangen.
Zelf beschadiging gemaakt en na een belletje werd het als service gefixt!
Aanrader
Wat een toppers!
Werken snel en nauwkeurig
Wij zijn zeer tevreden
We waren al blij met de service telefonisch, maar toch even afwachten wie er daadwerkelijk komt. Ons hele huis is prachtig & naadloos behangen door Daan. We waren heel blij dat hij bij ons was ingedeeld, we hadden geen betere behanger kunnen treffen. Fris resultaat ondanks uitdagende hoogtes.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã