We hebben ons nieuwe huis volledig door Behangservice Nederland laten stucen, verven en behangen. Het eindresultaat is geweldig geworden. Stuk voor stuk goede vaklui. Ondanks dat we soms elkaars taal... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Luis en zijn team hebben prachtig werk afgeleverd in ons huis (renovlies, sauzen, luxe behang). Ze reageren snel en professioneel. Extra waardering ook omdat ze zonder moeite nog een keer terugkomen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hele fijne duidelijke communicatie vooraf per e-mail. Flexibele partij die ook de werkzaamheden eerder konden uitvoeren toen we eerder dan verwacht de sleutel van ons huis ontvingen. De uitvoerder op... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Het contact met Luis was heel makkelijk en hij was altijd goed bereikbaar of belde/appte in altijd snel terug. De schilders werkten snel en nauwkeurig en binnen enkele uren had ik een prachtig glad ge... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Expert in het aanbrengen en sauzen van behangsoorten zoals: renovlies, glasvlies, glasvezel en patroon.
ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Ik ben ontzettend tevreden over Behangservice Nederland! Vanaf het eerste contact werd er duidelijk en vriendelijk gecommuniceerd. De afspraak was snel gemaakt en ze kwamen keurig op tijd. Er is behangen en gesaust. Het behang is strak aangebracht, je ziet geen enkele naad en alles sluit perfect aan. Ook het sausen is super netjes gedaan. Ze werken zorgvuldig, ruimen alles op en laten de ruimte schoon achter.
Er was één naadje dat later een beetje open ging staan; na contact opnemen kwamen ze al de volgende dag langs om het bij te werken. Topservice en absoluut aan te raden!

Behangservice Nederland ããã®åç
Fijne communicatie met het bedrijf. Heel vriendelijk en duidelijk.
De medewerkers werken snel en hard.
Bij ons waren de lijnen van de accentmuur eerst niet strak genoeg, na dit gemeld te hebben werd dit direct opgepakt! Een paar dagen later stonden ze er weer en hebben ze het super bijgewerkt. Ook keken ze toen nog een keer het hele huis na en hebben ze nog wat bijgewerkt (wat ik zelf niet eens gezien had).

Behangservice Nederland ããã®åç
Behangservice heeft het appartement van mijn zoon voorzien van Renovlies en sauswerk. Offerte kwam snel, vragen werden goed beantwoord en de uitvoering was goed. Voorman Luis regelde alles correct en kwaliteit van het werk was uitstekend.

Behangservice Nederland ããã®åç
Contact was snel luisterde goed.
Gaven netjes aan van te voren dat de wanden niet optimaal waren.
Dat wist ik al mijn wens was dan ook zo goed als dat mogelijk was dat hebben ze gedaan prima werk prima prijs goede snelheid
Alles wat ze niet konden behangen hebben ze gelijk geschilderd. Helemaal tevreden.

Behangservice Nederland ããã®åç
Ze hebben mijn gehele woning voorzien van Renovlies Behang en geschilderd. Goed werk geleverd en fijne communicatie met de administratie. De project manager Luis heeft ervoor gezorgd dat alles netjes is opgeleverd.

Behangservice Nederland ããã®åç
Op tijd inschakelen Behangservice kunnen regelen. Ging allemaal eenvoudig en in goed overleg.
Vooraf aan de werkzaamheden goede afstemming en maken van concrete afspraken, zowel telefonisch met kantoor als ter plekke met de projectleider. Contacten verliepen zeer plezierig.
Uitgevoerd werk was vlot en uitstekend uitgevoerd.
Zeer tevreden!

Behangservice Nederland ããã®åç
Goeie communicatie en strak werk afgeleverd door Luis. Erg tevreden!

Behangservice Nederland ããã®åç
We were very satisfied with our collaboration with Behangservice Nederland which helped us this summer to remove wallpaper from our first floor. Communication was great, with both the office and the on site team, and they very kindly helped us in English. The team of three professionals that came to remove the renovation wallpaper (renovlies) was incredible, they worked fast, helped with advice and in about three hours removed all the wallpaper from three bedrooms, leaving the place nice and neat after. We highly recommend them, as they are great professionals that respect all deadlines and communicate clearly all the necessary information.

Behangservice Nederland ããã®åç
Wij hadden behang service ingehuurd om ons hele huis te behangen met renovlies en te schilderen. De persoon die naar ons huis kwam om alles door te nemen was Luis. Luis legde mij stap voor stap heel goed en duidelijk uit wat zijn jongens (team) zouden gaan doen. Het team van Luis zijn hele goede vakmannen, werken zeer netjes en hebben echt topwerk afgeleverd! Ze waren binnen no-time klaar! Achteraf bleek dat wij zelf een verf hadden gekocht die van minder kwaliteit bleek te zijn, want het zou een acrylverf bescherming moeten hebben, maar in de praktijk was dat absoluut niet zo. 1 X tegen de muur aan en je had een veeg (vlek). Wij waren hierdoor behoorlijk in de stress, omdat kort daarna de vloer geplaatst zou worden door een andere partij. Luis kwam als een redder in nood!!! Hij dacht met ons mee hoe we dit konden oplossen en dat heeft hij ook gedaan. Wij zijn Luis dan ook erg dankbaar voor zijn professionele werkhouding en expertise, maar vooral zijn hulp. Luis mocht je dit toevallig lezen je bent een topper! Ik zou behang service dan ook zeker aanraden. Van ons krijgen behang service en Luis met zijn team een dikke 10.

Behangservice Nederland ããã®åç
Ontzettend prettig contact met Diana, die altijd te bereiken is voor vragen en heel fijn meedenkt. Ook Luis stond op verzoek direct voor ons klaar, een goede voorinschatting te maken en onze woning te controleren. Hele fijne en vriendelijke afspraak. De mannen hebben daarna keihard gewerkt en het is echt prachtig geworden! Hele goede prijs/kwaliteit verhouding!

Behangservice Nederland ããã®åç
Naar aanleiding het vakwerk wat bij mijn zoon was geleverd heb ik Behangservice Nederland gevraagd mijn appartement te behangen en te verven. Ook de plafonds werden gewit.
Louis en zijn medewerkers hebben keurig werk geleverd en alles netjes opgeruimd.
Met trots laat ik aan menigeen het resultaat zien en iedereen is ervan onder de indruk.

Behangservice Nederland ããã®åç
Fantastische service voor een goede prijs. Ik heb met Louis korte, duidelijke afspraken gemaakt en het afgeleverde werk voor deze prijs is echt fantastisch. In mijn nieuwe appartement zit er in mijn woonruimte een klein stukje muur (nog geen 2cm breed) tussen de deur naar de woonkeuken en de keuken zelf. Dit is geweldig geverfd in de mijn gekozen kleur (niet standaard wit). Het is ook naar afspraak tijdig afgeleverd.

Behangservice Nederland ããã®åç
Recent hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van Behangservice Nederland voor het aanbrengen van renovlies behang en het schilderen van alle kamers in een kleur naar keuze. We zijn erg tevreden over het hele proces.
We hebben eerder zaken gedaan met dit bedrijf en dat was ook goed bevallen.
De communicatie vooraf verliep duidelijk en professioneel. Tijdens het werk bleek dat de vakmensen zelf geen Nederlands spraken, maar in het Engels konden we prima overleggen. Dit was ook duidelijk van te voren gecommuniceerd met ons.
Voor ons geen probleem.
Lulian en zijn collega hebben ontzettend hard gewerkt en hebben alles in slechts twee lange werkdagen afgemaakt, terwijl er oorspronkelijk vier dagen voor gepland stonden. Alles verliep volgens planning, en het eindresultaat mag er zijn!
Zeer strakke wanden, gesausd en al!
Al met al een fijne ervaring met een betrouwbaar bedrijf. Wij zouden Behangservice Nederland zeker aanraden aan anderen!
âïžâïžâïžâïžâïž

Behangservice Nederland ããã®åç
Wij hebben een nieuwbouwhuis in de provincie Groningen laten behangen en sauzen door deze toppers en met alle onzekerheden rondom oplevering tegenwoordig was de flexibiliteit van behangservice nederland erg prettig, waar we bang waren zo kort van te voren en rondom de zomer geen schilder/behanger meer te vinden was het bij behangservice nederland geen enkel probleem om in de gewenste week te behangen en te sauzen . Contact verliep erg prettig / duidelijk via de mail en op alle vragen werd netjes en realistisch antwoord gegeven, prijs was netjes . Van te voren kwam de projectleider Luis netjes alles opmeten en gaf een eerlijk advies om toch ook een gedeelte van de muren van hoekprofielen en pleister te voorzien voor een mooier resultaat , nu we het resultaat hebben gezien zijn we daar heel blij mee. Dag erna stonden er twee toppers die begonnen met het pleisterwerk en behangen / schuren . Zoals aangegeven elders hier spraken deze twee mannen beperkt Engels , echter hebben wij ervaren dat als je duidelijk met de projectleider communiceert en duidelijk in huis aangeeft wat je wil qua kleuren, dat dit geen enkel probleem oplevert en sommige reacties hierover op trustpilot zijn naar onze ervaring dan ook een regelrechte schande : deze toppers hebben in 3 dagen tijd bijna 300m2 gedeeltelijk gepleisterd, behangen en geverfd ; het tempo en tegelijkertijd de kwaliteit (geen naden !) zijn enorm indrukwekkend en wij hebben dan ook niks meer dan respect voor de werkethiek en de geleverde kwaliteit van deze keihard werkende heren, in het contact waren ze verder zeer vriendelijk en eventuele communicatie verliep via de projectleider die prima nederlands / engels spreekt . Eerlijk gezegd waren wij eerst ook wat terughoudend door sommige reacties op trustpilot en zelfs een reddit forum over het bedrijf; echter achteraf kunnen wij concluderen dat dit een top bedrijf is met top professionals die levert wat ze beloven, het resultaat is verbijsterend mooi en strak en wij zijn nog steeds enorm onder de indruk dat het in 3 dagen tijd gepiept is . Al met al : Zou absoluut de muren opnieuw door dit bedrijf laten dien en zou het ook iedereen van harte aanbevelen . Dank behangservice nederland en top team !

Oppassen.
Pas op met deze behangservice. De wettelijk verplichte contactgegevens, zoals KvK nummer, emailadres en telefoonnummer ontbreken op deze website.
Zij doen alsof zij met het bedrijf een belangrijke verkiezing als âbeste behanger 2025â gewonnen hebben, maar die verkiezing bestaat helemaal niet, die hebben zij zelf verzonnen.
Ook zijn er fotoâs op de website geplaatst die afkomstig zijn van websites waar stockfotoâs gedownload kunnen worden en niet van dit âbedrijfâ afkomstig zijn.
KVK kent deze bedrijfs-/handelsnaam uitsluitend onder een bedrijf in Alblasserdam. Die hebben echter een .nl domeinnaam.

Behangservice Nederland ããã®åç
Prima bedrijf, ben echt blij met het resultaat! Eerst is het vinylbehang verwijderd, daarna is er renovatie vlies over de muren gegaan en zijn de muren en de plafonds een keer geverfd. Zo fijn dat er nu gladde strakke muren in mijn nieuwe huurhuis zijn en dat oerlelijke vinylbehang (mijn persoonlijke smaak natuurlijk ;-)) verwijderd is.

Behangservice Nederland ããã®åç
Wat een top team! In no time mân hele woning voorzien van renovlies en super strak geverfd! Oude muren die niet best waren waren geen probleem maar een uitdaging. Hebben ze super goed opgelost! Ik ben ontzettend blij met het resultaat! Bedankt :)

Behangservice Nederland ããã®åç
Doordat iemand was uitgevallen, was ik met spoed opzoek. Na contact met Behangservice Nederland konden ze na 3 dagen al gelijk starten. De prijs die er werd gevraagd all-inn, was zeer wenselijk en schappelijk. Communicatie was zeer prettig! Louis en zijn team werkte netjes en waren duidelijk. Bij het nalopen van het werk ontdekte ik wat kleine puntjes en zelfs deze werden opgelost. Hierdoor zie je dat service hoog in het vaandel staat en de klant bij hun ook echt koning is. Ben je dus op zoek naar professionele behangers die een mooie prijs leveren en uitstekend werk kies dan voor dit bedrijf!

Behangservice Nederland ããã®åç
Het werk was zeer snel gedaan, en ook keurig gedaan. En alles volgens afspraak. Ik heb in de toekomst nog wel wat klussen die ik zeker door hun zal laten uitvoeren.

Behangservice Nederland ããã®åç
Vorige week (10 en 11 juni) hebben jullie mijn nieuwbouwwoning voorzien van renovliesbehang en dit vervolgens gesausd. Ik ben supertevreden met het resultaat! Het is strak op de muur, het ziet er echt uit als stucwerk. Uw medewerkers waren vroeg aan de slag gegaan en op de laatste dag pas om 20.45u vertrokken. Ik zou uw bedrijf voor dit werk zeker aanbevelen!

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã