Luis en zijn team hebben prachtig werk afgeleverd in ons huis (renovlies, sauzen, luxe behang). Ze reageren snel en professioneel. Extra waardering ook omdat ze zonder moeite nog een keer terugkomen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hele fijne duidelijke communicatie vooraf per e-mail. Flexibele partij die ook de werkzaamheden eerder konden uitvoeren toen we eerder dan verwacht de sleutel van ons huis ontvingen. De uitvoerder op... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Het contact met Luis was heel makkelijk en hij was altijd goed bereikbaar of belde/appte in altijd snel terug. De schilders werkten snel en nauwkeurig en binnen enkele uren had ik een prachtig glad ge... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
We hebben met veel plezier de diensten van behangservice NL afgenomen. We waren tevreden, want: - heldere communicatie, met zowel kantoor als Luis en team - buitengewoon snel; casco eengezin... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Expert in het aanbrengen en sauzen van behangsoorten zoals: renovlies, glasvlies, glasvezel en patroon.
ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Communicatie verliep heel vlot vanaf eerste contact tot oplevering. Heel goed meedenken in het werk en altijd bereikbaar voor vragen. Resultaat is zoals verwacht helemaal Top! ððœ

Behangservice Nederland ããã®åç
Strak en professioneel werk!
We hebben een woning uit de jaren 60, en de wanden waren in slechte staat na het verwijderen van oud behang. Luis en zijn team hebben eerst alles netjes gestuct, daarna renovlies behang aangebracht en geschilderd. Ook hebben ze prachtig Arte behang gemonteerd. De communicatie verliep soepel en het eindresultaat mag er echt zijn. Bedankt Luis en team!

Behangservice Nederland ããã®åç
We hadden een mooi, donkerblauw vliesbehangetje gekocht, maar dit behang bleek zeer gevoelig te zijn voor de kleinste behangfouten. Zoals lijmvlekken die niet meer konden worden verwijderd en zichtbare naden tussen de banen, die pas na een dag tevoorschijn kwamen.
Toen we hier na vier banen achter kwamen, hebben we besloten om alles er weer af te halen en een professionele behanger in te schakelen. We benaderden Behangservice Nederland en zij stuurden Luis en zijn maatje. Zij bleken een goed, snel en zeer ervaren team te zijn, dat netjes werkt.
Luis herkende meteen de problemen die dit behang met zich meebrengt en heeft de klus ontzettend mooi geklaard. Het behang zit er fantastisch strak op. En geen vlek of naad te bekennen. Dank!

Behangservice Nederland ããã®åç
Wij hebben ons trappenhuis + aangrenzende zoldermuur laten behangen met renovlies en laten sauzen. Professionele vaklui, werken netjes en in een hoog tempo. Goede en duidelijke communicatie! Tijdens het verhuizen is helaas toch een muurtje geraakt, maar kregen gelijk het aanbod om wat verf op te halen zodat we het kunnen aanstippen. Heel fijn dat ze zo meedenken!
We zijn erg tevreden over het werk!

Behangservice Nederland ããã®åç
Ze zijn bij mij thuis geweest en hebben ongelooflijk mooi behang geplaatst bij mij.
Mijn woning is van 1950 dus de muren waren afschuwelijk!! Oud, kapot en erg lelijk.
Ze hebben dit eerst vakkundig gerepareerd en heel mooi glad gemaakt.
Daarna hebben ze erg mooi behang geplaatst. Naadloos! En heel strak.
Ik heb totaal een nieuwe woonkamer!
Was zo verbluffend mooi dat ik gewoon op de bank een uur naar kon kijken van bewondering.
Ik heb wandpanelen patroon als behang maar iedereen van mijn vrienden en familie dachten dat het echte wandpanelen waren.
Ze gingen zelfs voelen aan de muur omdat ze niet konden geloven dat het behang was.
Zo mooi was het.
Ze zijn erg professioneel en werken ook in een goed tempo. Je kan duidelijk zien dat het niet alleen hun vak is maar ze hebben er ook echt passie voor.
Een perfectionist kan ik Luis noemen! Bedankt Luis en het hele team!
Ik zou iedereen Behang Service Nederland aanraden!!!!!! Je krijgt echt geen spijt!!!

Behangservice Nederland ããã®åç
Prachtig resultaat! Fijne communicatie met Luis De muren zien er nu prachtig uit en wat is er hard gewerkt door ze allemaal!

Behangservice Nederland ããã®åç
Wij zijn ontzettend tevreden met het resultaat! De wanden zijn prachtig gestuukt, voorzien van renovlies, netjes gekit en strak gesausd. Alles verliep soepel, op tijd en met ongelofelijk oog voor detail. Betrouwbaar team die echt vakwerk leverd. Onze woning ziet er weer fantastisch uit - een echte aanrader!
Het zijn echte renovlies specialisten! Super bedrijf

Behangservice Nederland ããã®åç
Wat een leuk en goed team is dit! Wij zijn erg onder de indruk van de binnendienst en de vakmannen. Ze zijn altijd bereikbaar, betaalbaar en leveren ook nog eens goed werk. Aanrader dus!

Behangservice Nederland ããã®åç
De heren hebben netjes gewerkt. Het was het een pittige klus om het behang te verwijderen. Ze hebben alles netjes in zakken gedaan. Nog een laaste check samen met ons gedaan. Waren zeer tevreden.

Behangservice Nederland ããã®åç
Heel tevreden met behangservice Nederland. Kai heeft ons huis in 3 dagen voorzien van renovlies en geschilderd. Echt een topper.
Voor ons was het een spoed klus geworden, wat door behang service Nederland direct is opgepakt. De communicatie verliep heel prettig. Wij hebben prachtige strakke wanden.

Behangservice Nederland ããã®åç
Top service duidelijke afspraken en transparantie. Prachtig resultaat

Behangservice Nederland ããã®åç
De muren zijn super strak en dat in 2 dagen! (170m2) Ongelooflijk snel en de jongens hebben kwaliteit geleverd, geen rand te bekennen en lijkt net stuc werk.

Behangservice Nederland ããã®åç
Via internet bij deze website uitgekomen.
Tekeningen gedeeld en offerte opgevraagd. Goed geadviseerd door de aannemer over wat we het beste konden doen.
Zijn heel flexibel en kon zonder enige moeite en kosten de uitvoerdatum veranderen.
Dagen van behangen + schilderen waren fijn. Goede communicatie en achteraf ook nog contact met het team of ik tevreden was.
Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!

Behangservice Nederland ããã®åç
Binnen 3 dagen alles in de Renovlies & geverfd !
Snel & betrouwbaar, Romeo is een topper !

Behangservice Nederland ããã®åç
Muren een mooie RAL 9010 kleur gekregen en goed geholpen door Luis en zijn collega's

Behangservice Nederland ããã®åç
Bij ons moest de wand eerst worden gestuct voor er kon worden behangen. Het stucwerk heeft Behangservice Nederland ook verzorgd. Ook is er bij ons door hen een trap geschilderd. Al het werk is keurig verzorgd en wij zijn zeer blij met het resultaat.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã