We hebben ons nieuwe huis volledig door Behangservice Nederland laten stucen, verven en behangen. Het eindresultaat is geweldig geworden. Stuk voor stuk goede vaklui. Ondanks dat we soms elkaars taal... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Luis en zijn team hebben prachtig werk afgeleverd in ons huis (renovlies, sauzen, luxe behang). Ze reageren snel en professioneel. Extra waardering ook omdat ze zonder moeite nog een keer terugkomen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vooraf hebben we goed contact gehad met Diana. Zij reageerde duidelijk en snel. De uitvoering verliep niet helemaal zoals gepland, maar door goed contact met Luis is de planning gehaald. Het behang- e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hele fijne duidelijke communicatie vooraf per e-mail. Flexibele partij die ook de werkzaamheden eerder konden uitvoeren toen we eerder dan verwacht de sleutel van ons huis ontvingen. De uitvoerder op... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Expert in het aanbrengen en sauzen van behangsoorten zoals: renovlies, glasvlies, glasvezel en patroon.
ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Christopher heeft namens behangservice Nederland snel en mooi werk geleverd. Last minute hebben ze renovlies behang aangebracht en geschilderd in ons nieuwe huis. Super tevreden met de service en het resultaat!

Behangservice Nederland ããã®åç
Netjes werk geleverd en konden snel starten
Blij mee.

Behangservice Nederland ããã®åç
Ondanks de drukte hebben jullie een mooi stukje werk opgeleverd!!

Behangservice Nederland ããã®åç
Erg blij met het opgeleverde werk ! Super strak en netjes. De communicatie is vanaf het eerste mailtje snel en adequaat geweest, ook erg fijn. Ook het meedenken in de planning âŠ.. meer dan geweldig ! Dank jullie wel !

Behangservice Nederland ããã®åç
De kwaliteit en service heb ik als zeer positief ervaren. Binnen één dag zat al het behang erop (164m2) en de dag erna alle verf. En super strak! Iedereen die bij ons binnenkomt vraagt of we het hebben laten stucen. Je moet echt heel goed kijken wil je de naden zien, maar vrijwel onzichtbaar.
Eén wand hadden we niet laten doen omdat we hier iets anders mee wilden. Echter, na een week nadenken wilden we deze toch met het behang laten doen, en omdat de behangers toch nog terug moesten komen om een vergeten stukje te doen, hebben ze deze wand kosteloos meegepakt. Heel fijn :)!!!
Tips of verbeterpunten heb ik ook. Meet als klant van tevoren goed het aantal vierkante meters op. Hier is bij ons aan het begin namelijk een rekenfout gemaakt. Deze fout is uiteindelijk wel erkend en er is daardoor ook iets van de prijs afgegaan. Dat was netjes :)
Daarnaast zou ik het wel zo netjes vinden om peuken, drinkblikjes, afval in het vervolg gewoon mee te nemen of in ieder geval in gesloten zakken neer te zetten.
Vriendelijke groet,
Ruby

Behangservice Nederland ããã®åç
Heel tevreden over het behang en schilderwerk. Absoluut een aanrader!

Super strak,
Onze wanden zijn behangen met Renovlies,gekit en geschilderd in 9016
Onze wanden zijn nu super strak en mooi
Jongens werken hard en zijn heel vriendelijk
230 m2 in 3 dagenâŠ.echt professioneel
Zeker een aanrader!!!!!!!!

Behangservice Nederland ããã®åç
Top service! ons behang moest van keuken naar vide op 1 hoog door behangen worden. hebben ze zeer vakundig gedaan

Behangservice Nederland ããã®åç
Ontzettend blij met het resultaat! Super aardige mannen en leveren echt prachtige kwaliteit! Echt een aanrader.

Behangservice Nederland ããã®åç
Top Service.. vakmanschap ! Ontzettend tevreden ! Zou ze zeker aanraden in mijn vriendenkring..

Behangservice Nederland ããã®åç
Goudeerlijk en goede service. Nog nooit zulke goede service ontvangen van een behangbedrijf. Snelle actie, goedkoop, dus ik raad ze zeker aan!

Behangservice Nederland ããã®åç
Ben dik tevreden , netjes en vriendelijke mensen . Volgende keer zal ik ze zeker weer inhuren.

Behangservice Nederland ããã®åç
Voor een spoedklus snel geholpen. Meer dan tevreden met het resultaat. Aanrader voor iedereen

Behangservice Nederland ããã®åç
Wij zeer tevreden met de mannen van behangservice Nederland! Raamkanten waren beschadigd dus die moesten gestuukt worden voor een goed eindresultaat. Zolderplaten zijn eerst gespoten met primer en daarna super strak met latex gespoten en de wanden allemaal naadloos behangen met renovlies. Behangservice is zeker aan te raden mocht je je woning in een korte tijd zeer strak willen hebben.

Behangservice Nederland ããã®åç
Superproffesionele vakmannen. Verstaan hun vak goed. Kunnen uitmuntend stucen, behangen en verven. Werken superhard en komen al hun afspraken na. Totaal geen zorgen. Je kan alles uit handen geven aan hen. Zij nemen alles over en zijn de beste vakmannen die we hebben meegemaakt, dus zeker een aanrader!
Buitengewoon mooi!
Na het zien van de werkzaamheden, die uitgevoerd waren bij mijn buren, ben ik in contact getreden met jullie.
Mijn wanden waren in slechte staat opgeleverd door de aannemer. Als kritische koper, hebben jullie mijn bijzonder positief verrast. Luis en zijn team hebben mijn complete woning (180m2) gestuukt, geschuurd, behangen en gesausd. Ik ben erg tevreden over het geleverde werk. Ik kon met al mijn vragen en verzoeken bij ze terecht. Ze zijn hun afspraken nagekomen en met een goede mate van flexibiliteit, die ik nodig had ivm mijn werk. Daarnaast ook een goede prijs kwaliteits verhouding. Al met al ben ik erg content met het geleverde werk en zou ik Luis en zijn team zeker aanraden.
Onzettende vakkundige mannen, harde werkers, leveren wat ze beloven, denken mee en zijn erg flexibel, supervriendelijk, leveren niet minder dan een perfect resultaat. Wij zouden jullie aan iedereen aanraden. We zijn superblij met het algehele resultaat en geven jullie echt een 10+.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã