Behangservice Nederland レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

We hebben ons nieuwe huis volledig door Behangservice Nederland laten stucen, verven en behangen. Het eindresultaat is geweldig geworden. Stuk voor stuk goede vaklui. Ondanks dat we soms elkaars taal... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Luis en zijn team hebben prachtig werk afgeleverd in ons huis (renovlies, sauzen, luxe behang). Ze reageren snel en professioneel. Extra waardering ook omdat ze zonder moeite nog een keer terugkomen... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vooraf hebben we goed contact gehad met Diana. Zij reageerde duidelijk en snel. De uitvoering verliep niet helemaal zoals gepland, maar door goed contact met Luis is de planning gehaald. Het behang- e... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hele fijne duidelijke communicatie vooraf per e-mail. Flexibele partij die ook de werkzaamheden eerder konden uitvoeren toen we eerder dan verwacht de sleutel van ons huis ontvingen. De uitvoerder op... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Expert in het aanbrengen en sauzen van behangsoorten zoals: renovlies, glasvlies, glasvezel en patroon.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 56ä»¶

レビュヌを曞く

Super service en kwaliteit

Christopher heeft namens behangservice Nederland snel en mooi werk geleverd. Last minute hebben ze renovlies behang aangebracht en geschilderd in ons nieuwe huis. Super tevreden met de service en het resultaat!

2022幎9月22日

Behangservice Nederland からの回答

Bedankt voor uw review heer Gerrtisen! Het was een mooie behangklus en de video staat nu online op ons Youtube kanaal.

Groeten, Team Behangservice Nederland

Goed werk

Ondanks de drukte hebben jullie een mooi stukje werk opgeleverd!!

2022幎7月19日

Behangservice Nederland からの回答

Bedankt voor dit compliment!

Het is inderdaad gigantisch druk maar toch blijven wij voor kwaliteit staan.

We willen u bedanken voor de klus.

Mocht u ons in de toekomst ooit nog is nodig hebben dan horen wij het graag.

Groeten van het team.

5぀星のうち5の評䟡

Erg blij met het opgeleverde werk

Erg blij met het opgeleverde werk ! Super strak en netjes. De communicatie is vanaf het eerste mailtje snel en adequaat geweest, ook erg fijn. Ook het meedenken in de planning
.. meer dan geweldig ! Dank jullie wel !

2022幎7月19日

Behangservice Nederland からの回答

Bedankt voor de klus en de review. Wij waarderen dit enorm. M.v.g. Behangservice Nederland.

Kwaliteit en service

De kwaliteit en service heb ik als zeer positief ervaren. Binnen één dag zat al het behang erop (164m2) en de dag erna alle verf. En super strak! Iedereen die bij ons binnenkomt vraagt of we het hebben laten stucen. Je moet echt heel goed kijken wil je de naden zien, maar vrijwel onzichtbaar.

Eén wand hadden we niet laten doen omdat we hier iets anders mee wilden. Echter, na een week nadenken wilden we deze toch met het behang laten doen, en omdat de behangers toch nog terug moesten komen om een vergeten stukje te doen, hebben ze deze wand kosteloos meegepakt. Heel fijn :)!!!

Tips of verbeterpunten heb ik ook. Meet als klant van tevoren goed het aantal vierkante meters op. Hier is bij ons aan het begin namelijk een rekenfout gemaakt. Deze fout is uiteindelijk wel erkend en er is daardoor ook iets van de prijs afgegaan. Dat was netjes :)

Daarnaast zou ik het wel zo netjes vinden om peuken, drinkblikjes, afval in het vervolg gewoon mee te nemen of in ieder geval in gesloten zakken neer te zetten.

Vriendelijke groet,

Ruby

2022幎7月15日

Behangservice Nederland からの回答

Hallo Ruby, bedankt voor de positieve review.

De verbeterpunten die u aangeeft zijn zeker terecht.

Ik ga het met de jongens zeker opnemen.

Veel plezier in de nieuwe woning!

Groeten,

Geert
Eigenaar
Behangservice NL

Video review van deze gewaardeerde klant: https://www.youtube.com/watch?v=GOuH4wwaaHg

Heel tevreden

Heel tevreden over het behang en schilderwerk. Absoluut een aanrader!

2022幎7月5日

Behangservice Nederland からの回答

Bedankt voor de positieve feedback. Mocht u ons nodig hebben dan horen wij dit weer graag. Groeten, Dave Behangservice Nederland

5぀星のうち4の評䟡

Charles

Leveren goed werk!

2022幎7月5日

Behangservice Nederland からの回答

Bedankt Charles! Bedankt voor de klussen elke keer. We waarderen het dat je steeds aan ons denkt. Groeten GJ Behangservice Nederland

Super strak,

Super strak,
Onze wanden zijn behangen met Renovlies,gekit en geschilderd in 9016
Onze wanden zijn nu super strak en mooi
Jongens werken hard en zijn heel vriendelijk
230 m2 in 3 dagen
.echt professioneel
Zeker een aanrader!!!!!!!!

Behangservice Nederland からの回答

Bedankt Kadi! Luis was zelf ook onder de indruk hoe mooi de woning was geworden. Het filmpje ziet er erg goed uit. Bedankt voor de opdracht. Mocht u ons ooit weer eens nodig hebben dan staan we wederom voor u klaar. Groeten, Sander en Luis + Team

Top service Top bedrijf

Top service! ons behang moest van keuken naar vide op 1 hoog door behangen worden. hebben ze zeer vakundig gedaan

Behangservice Nederland からの回答

Bedankt Peter voor de goede beoordeling. Ook kleine klusjes waarderen wij! Bedankt en misschien tot snel. Groeten, Geert van Behangservice NL

5぀星のうち5の評䟡

Ontzettend blij met het resultaat

Ontzettend blij met het resultaat! Super aardige mannen en leveren echt prachtige kwaliteit! Echt een aanrader.

Behangservice Nederland からの回答

Hey Maartje! Prachtige woningen hebben jij en Argi. De jongens vonden het erg gezellig en werkte graag bij jullie. Mochten jullie over een tijdje alles weer willen laten schilderen dan staan we graag voor jullie klaar. Groeten, Geert Behangservice Nederland

Top Service.

Top Service.. vakmanschap ! Ontzettend tevreden ! Zou ze zeker aanraden in mijn vriendenkring..

Behangservice Nederland からの回答

Sabine wat een mooie review! We zijn erg blij dat je zo tevreden bent. Groeten, Sander - Behangservice Nederland

Goudeerlijk en goede service

Goudeerlijk en goede service. Nog nooit zulke goede service ontvangen van een behangbedrijf. Snelle actie, goedkoop, dus ik raad ze zeker aan!

Behangservice Nederland からの回答

Chris we waarderen je review enorm. We hebben dan ook erg ons best voor je gedaan. Groeten, Geert van Behangservice Nederland

Ben dik tevreden

Ben dik tevreden , netjes en vriendelijke mensen . Volgende keer zal ik ze zeker weer inhuren.

Behangservice Nederland からの回答

We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent Bianca! Bedankt dat wij uw woning mochten behangen en sauzen.

5぀星のうち5の評䟡

spoedklus snel geholpen, blij!

Voor een spoedklus snel geholpen. Meer dan tevreden met het resultaat. Aanrader voor iedereen

Behangservice Nederland からの回答

Het was een race tegen de klus maar het is ons toch gelukt Nina! Bedankt voor de opdracht. Groeten GJ Behangservice NL

Zeer tevreden

Wij zeer tevreden met de mannen van behangservice Nederland! Raamkanten waren beschadigd dus die moesten gestuukt worden voor een goed eindresultaat. Zolderplaten zijn eerst gespoten met primer en daarna super strak met latex gespoten en de wanden allemaal naadloos behangen met renovlies. Behangservice is zeker aan te raden mocht je je woning in een korte tijd zeer strak willen hebben.

2022幎6月27日

Behangservice Nederland からの回答

Vera we waarderen dit soort reviews altijd heel erg. Bedankt dat wij wederom een woning van jullie mochten doen. Groeten Geert Jan Behangservice Nederland.

Superproffesionele vakmannen! Aanrader!

Superproffesionele vakmannen. Verstaan hun vak goed. Kunnen uitmuntend stucen, behangen en verven. Werken superhard en komen al hun afspraken na. Totaal geen zorgen. Je kan alles uit handen geven aan hen. Zij nemen alles over en zijn de beste vakmannen die we hebben meegemaakt, dus zeker een aanrader!

2022幎4月8日

Buitengewoon mooi!

Buitengewoon mooi!
Na het zien van de werkzaamheden, die uitgevoerd waren bij mijn buren, ben ik in contact getreden met jullie.
Mijn wanden waren in slechte staat opgeleverd door de aannemer. Als kritische koper, hebben jullie mijn bijzonder positief verrast. Luis en zijn team hebben mijn complete woning (180m2) gestuukt, geschuurd, behangen en gesausd. Ik ben erg tevreden over het geleverde werk. Ik kon met al mijn vragen en verzoeken bij ze terecht. Ze zijn hun afspraken nagekomen en met een goede mate van flexibiliteit, die ik nodig had ivm mijn werk. Daarnaast ook een goede prijs kwaliteits verhouding. Al met al ben ik erg content met het geleverde werk en zou ik Luis en zijn team zeker aanraden.

2022幎4月1日

Perfectie is de norm!

Onzettende vakkundige mannen, harde werkers, leveren wat ze beloven, denken mee en zijn erg flexibel, supervriendelijk, leveren niet minder dan een perfect resultaat. Wij zouden jullie aan iedereen aanraden. We zijn superblij met het algehele resultaat en geven jullie echt een 10+.

2022幎3月27日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス