Beka Auto A/S レビュヌ 348

TrustScore 5段階評䟡の5

4.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5 Stjerner til Thomas Sibbesen. Han var klar, tydelig og meget effektiv i telefonen mht. At fÃ¥ lavet en slutseddel, sÃ¥ vi kunne fÃ¥ indregistreret bilen til sÞndagens afhentning. Bilen levede fuldt ud... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super god oplevelse. Mikkel er venlig, smilende, imÞdekommende og hjÊlpsom. Han lytter til vores behov af bil .🙏 Vi glÊder os rigtigt meget til at hente vores bil d. 1.4.26 🙏😁 Ros og kÊmpe anbe... もっず芋る

䌁業が回答したした

Ich kann nur positives berichten, schon die erste nette Kontaktaufnahme gab mir das GefÃŒhl hier richtig zu sein. Alles was die Reparatur betraf wurde vorher ausfÃŒhrlich besprochen und schnell reparier... もっず芋る

God oplevelse hos BekaAuto. Det var Anders, der hjalp mig, og han var imÞdekommende og tog sig tid til at forstÃ¥ mine bilbehov. Ud fra de behov var han dygtig til at finde den rette bil. Undervejs i p... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

Vi sÊlger nyere brugte biler i vores moderne bilhus i SÞnderborg. Vi er en erfaren og pålidelig bilforhandler med fokus på kvalitet og service. Vores mål er at levere den bedste kundeoplevelse ved kÞb eller leasing af din nÊste bil. Vores dedikerede team af professionelle medarbejdere står altid klar til, at hjÊlpe dig med at finde den perfekte bil til netop dine behov.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

348件のレビュヌ

Sehr guter Service

Ich kann nur positives berichten, schon die erste nette Kontaktaufnahme gab mir das GefÌhl hier richtig zu sein. Alles was die Reparatur betraf wurde vorher ausfÌhrlich besprochen und schnell repariert. Preis-Leistung zu absolut fairen Preisen. Wenn ich mal wieder eine Werkstatt benötige, dann bestimmt wieder hier.

2023幎1月10日
自発的なレビュヌ

Fremragende rådgivning og service

Fremragende, rådgivning og service i forbindelse med skift af bil, nu for 2. gang ud af 2 mulige! KÞrer gerne fra Kolding til SÞnderborg for både bilhandel og -service, når man får så god og trovÊrdig behandling. Tak!

2022幎12月15日

Meget imÞdekommende og kompetent

Meget imÞdekommende, kompetent og hurtig respons på alle spÞrgsmål vedr. kÞbet af min nye bil.
God pris, god handel og god vejledning ifht. brug af el-bil samt at finde frem til den rette opladningslÞsning i hjemmet
Kan kun varmt anbefale BEKA auto og specielt Casper Bergmann Damgaard

2022幎12月21日

Ny bil på gården.

Det er selvsagt vigtig at der er biler til salg der passer til de Þnsker vi havde for et kÞb. Vigtig var det også at BEKA Auto havde tid og tålmodighed; det er jo ikke noget man nÞdvendigvis lige tager beslutning om ved fÞrst kik, eller den nÊst eller den nÊste.
Hilsen SÞren

2022幎11月21日

Hurtig og tilfredsstillende service

Vi var ude at kigge lidt på biler om sÞndagen den 30 oktober og valgte at prÞve både Ford Mustang Mach E og Tesla model 3. Vi fik en god en god og forklarende fremvisning af begge biler.

Efter at have kÞrt i begge biler, valgte Casper at foreslå om vi ikke ville prÞve model Y fordi han ud fra vores Þnske og behov synes det ville vÊre den model der matchede os mest.

Vi blev efter prÞveturen forelsket i vores nu nye bil - tesla model Y. Som vi allerede efter få dage kunne hente hos Beka-auto.
Vi er blevet informeret og guider godt på vej af Casper hele vejen igennem kÞbsprocessen og salget af vores gamle bil.

Så har kun positive ting at sige om den professionel og gode kÞbsoplevelse hos Beka-auto og Casper :)

2022幎10月31日

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse - Beka Auto er et sted hvor man fÞler sig velkommen. Afleveringen af bilen, var en sÞndag hvor butikken blev åbnet 30 minutter fÞr for at der var godt tid til det.

2022幎10月30日

Chokerende vÊrdiforringelse efter 4 1/2 mÃ¥ned

KÞbte en bil for 4 1/2 måned siden til 280000 - har brug for omsÊtning til mindre bil, men vÊrdien er reduceret med 60000 kr efter at have kÞrt 10000 km. Der er pludselig flere ulemper ved bilen, som bestemt ikke var aktuelle ved kÞbet. Hmm, prisen jeg gav for 4 1/2 måned siden, må have vÊret for hÞj.

2022幎9月12日
自発的なレビュヌ
Beka Auto A/S ロゎ

Beka Auto A/S からの回答

KÊre Kaj,

Vi er kede af at du har valgt og skrive en dårlig anmeldelse.
Det er desvÊrre ikke altid, vi kan indfri kundens forventninger omkring bytteprisen.
Vi håber du har fået et andet godt bud på din bil.

Beka-Auto A/S

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。