Z przyjemnoÅciÄ wystawiam bardzo pozytywnÄ opiniÄ o sklepie internetowym Beliani. ZamówiÅam juÅŒ wiele ozdób Åciennych oraz komplet wypoczynkowy i jestem zachwycona kaÅŒdym z tych produktów. Wszystkie... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super firma pod kaÅŒdym wzglÄdem. DoskonaÅy kontakt z klientem, bÅyskawiczna wysyÅka zakupionego towaru. Ponadto olbrzymi asortymement towaru w bardzo dobrych cenach i jakoÅci. Bardzo wszystkim polecam... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- å®¶å ·åº
- å¯å®€å®¶å ·åº
- ç §æå°éåº
- ãªãã³ã°ã«ãŒã çšå®¶å ·ã®åº
- ãªãã£ã¹å®¶å ·åº
- ã¢ãŠããã¢å®¶å ·åº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Beliani jest producentem nowoczesnych mebli w atrakcyjnych cenach dla wszystkich. Beliani to darmowa dostawa i zwroty, 365 dni prawa do zwrotu, zniÅŒki do -70%, moÅŒliwoÅÄ pÅatnoÅci ratalnej oraz ponad milion zadowolonych klientów. Odwiedź nas na www.beliani.pl i doÅÄ cz do grona naszych klientów juÅŒ dziÅ.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Dwa miesiÄ ce oczekiwania na mebel, to jakiÅ ÅŒart
W marcu kupowaÅem w beliani ÅóŌko i regaÅ. ÅóŌko dostÄpne byÅo od rÄki, przy regale byÅa informacja ÅŒe dostÄpny bÄdzie od 2.04. Do tego uÅŒyÅem kodu cashback24pl który polega na tym ÅŒe do 30 dni po otrzymaniu zamówienia otrzymam voucher na 500zl przy kolejnych zakupach za 1500. I co? I tyle widziaÅem mój regaÅ i voucher. Vouchera nie mogÄ otrzymaÄ bo nie dostaÅem regaÅu. RegaÅu nie mogÄ dostaÄ bo 4 razy przesuwana jest data dostawy. Obecnie jest to 19.04 wiÄc przesuniÄcie o ponad 2tygodnie o którym zostaÅem poinformowany juÅŒ po zakupie i opÅaceniu zamówienia! To jest niesamowite, jak bardzo firma w reklamach stawia na "5000 mebli dostÄpne od rÄki" a w rzeczywistoÅci nic w tym sklepie nie dziaÅa jak naleÅŒy. Zdecydowanie nie polecam nikomu
Åwietne meble
Åwietne meble , super przesyÅka zabezpieczona . To moje nie pierwsze i na pewno nie ostatnie zamówienie entym sklepie . Polecam , produkty sÄ piÄkne i ponadczasowe
To juÅŒ moje 3 zamówienie i kolejny razâŠ
To juÅŒ moje 3 zamówienie i kolejny raz jestem bardzo zadowolona z zakupu, meble sÄ solidne i piÄkne! Serdecznie polecam!
Super firma pod kaÅŒdym wzglÄdem
Bardzo Åadne krzesÅa
Bardzo Åadne krzesÅa, dobrze wykonane, Åatwy montaÅŒ, w rozsÄ dnej cenie. DziÄkuje.
Szybka dostawa i Åwietne produkty!
Zakupy na Beliani to sama przyjemnoÅÄ
Zakupy na Beliani to sama przyjemnoÅÄ. Zakupione krzesÅa sÄ bardzo Åadne, poÅŒÄ dne, estetyczne wykonane. Jestem bardzo zadowolona i polecam serdecznie:)
Z przyjemnoÅciÄ wystawiam bardzoâŠ
Z przyjemnoÅciÄ
wystawiam bardzo pozytywnÄ
opiniÄ o sklepie internetowym Beliani. ZamówiÅam juÅŒ wiele ozdób Åciennych oraz komplet wypoczynkowy i jestem zachwycona kaÅŒdym z tych produktów. Wszystkie przedmioty sÄ
starannie wykonane, estetyczne, cechuje je oryginalnoÅÄ i niepowtarzalnoÅÄ. JakoÅÄ przerosÅa moje oczekiwania, a dziÄki nim moje wnÄtrze nabraÅo wyjÄ
tkowego charakteru. proces zamówienia przebiegÅ sprawnie, a dostawa byÅa szybka i bezproblemowa.
Zdecydowanie polecam Beliani kaÅŒdemu, kto szuka stylowych i dobrej jakoÅÄ dodatków do wnÄtrz.
Firma Åwietnie traktuje swoichâŠ
Firma Åwietnie traktuje swoich klientów,bardzo szybka wysyÅka
Polecam! ZamówiÅam kanapÄ, krzesÅa oraz ÅóŌko. Wszytsko w idealnym stanie. Szybko i sprawnie. Wszytskie elementy dobrze zabezpieczone. BÄdÄ czÄsto wracaÄ na tÄ stronÄ, maja super szeroki asortyment, moza wyposaÅŒyÄ caly dom jak i pieknie udekorowaÄ wnÄtrze.
KrzesÅa cudne i wygodne
KrzesÅa cudne i wygodne, perfekcyjnie zapakowane, ekspresowa dostawa. Polecamâºïž
firma godna polecenia
Bardzo estetyczne produkty, starannie zapakowane by nic siÄ nie uszkodziÅo podczas wysyÅki, nie znaÅam do tej pory, ale jestem bardzo zadowolona.
Serdecznie polecam sklep,przepiÄknyâŠ
Serdecznie polecam sklep,przepiÄkny dywanik bardzo dobrej jakoÅci i bardzo szybka wysyÅka,naprawdÄ polecam!!!
Uwielbiam markÄ Beliani za iloÅÄâŠ
Uwielbiam markÄ Beliani za iloÅÄ oferowanych produktów, kaÅŒdy znajdzie coÅ dla siebie. Åwietna jakoÅÄ, Åatwy montaÅŒ, szybka wysyÅka. Polecam!
Beliani Åawka ogrodowa przepiÄknaâŠ
Beliani Åawka ogrodowa przepiÄkna ,Wygodna ,dobrze wykonana, to byÅ bardzo dobry wybór polecam!!!!
Doniczki Rewelacja !!!produkt tak superâŠ
Doniczki Rewelacja !!!produkt tak super ÅŒe zamówiÄ jeszcze jeden kolejny komplet ! Bardzo dobrze zapakowany zero uszkodzeÅ jak równieÅŒ dostawa profesjonalna.Dla mnie wszystko tylko i wyÅÄ cznie na Plus
Dobra jakoÅÄ produktów
Produkty sÄ dobrej jakoÅci i nie odstajÄ pod ÅŒadnym wzglÄdem od tych widocznych na zdjÄciach.
Produkt dobrze wykonany
Produkt dobrze wykonany, piÄknie siÄ prezentuje. Szybka wysyÅka, polecam!
Brak realizacji przesyÅki w terminie
Brak realizacji przesyÅki w terminie. Sklep deklaruje daty które sÄ niedotrzymywane. Kanapa miaÅa dojechaÄ 1 Kwietnia, jest 3 Kwietnia i dalej nie ma przesyÅki. Firma kurierska, z którÄ wspóÅpracuje, Ambro Express, jest wyjÄ tkowo opryskliwaâ mówi, ÅŒe ma przesyÅkÄ, ale nie ma kim jej dostarczyÄ i dostarczy, kiedy bÄdzie miaÅa czas na to. ObsÅuga klienta Beliani rozkÅada rÄce, mówi, ÅŒe czas przesyÅki podany na stronie jest orientacyjny (czego oczywiÅcie nie piszÄ ). Skandaliczna obsÅuga na kaÅŒdym poziomie â nie polecam.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ