Belisol - Ramen en Deuren - Aalst レビュー 7

3.8

Parklaan 49, 9300 Aalst, BE

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Wij zijn zeer tevreden over de afwerking en kwaliteit van onze ramen en deuren. Onze eerste afspraak met verkoper Niels Horlait was zeer professioneel. Al onze vragen werd op een correcte manier bean... もっと見る

企業情報

1. 窓提供業者
  2. ドア専門店
  3. ドア提供業者
  4. PVC窓提供業者

当該企業による記述

Je kan al meer dan 45 jaar op de expertise van Belisol rekenen. Iedere dag opnieuw plaatsen we ramen en deuren bij 150 gezinnen. Depuis déjà plus que 45 ans, vous pouvez compter sur l’expertise de Belisol. Chaque jour, nous plaçons des châssis et des portes dans 150 foyers.

連絡先

この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Kiezen voor kwaliteit en service

Van bij de eerste contacten met de verkoper tot de finesse van de plaatsing en afwerking; overal had ik een goed gevoel bij. Degelijke informatie en uitleg, goede opmeting met oog voor detail zodat er geen verrassingen opduiken, zeer goede communicatie en opvolging van de administratie, een zeer efficiënte plaatsing. Een bekwaam en betrouwbaar team waar je met een gerust hart de werken kan aan toevertrouwen.

2025年6月20日

Dag Anja,

Wat fijn te horen dat u zo'n goede ervaring had met ons team! We zijn blij dat u tevreden bent over de informatie, communicatie, plaatsing en afwerking. Bedankt voor uw feedback en vertrouwen. Mvg, Belisol Aalst

Ramen vervangen

Het contact met Belisol verloopt zeer vlot en professioneel. De informatie is gericht op onze vragen en volledig, ondersteund door demo materiaal. Prima verkoopdienst. Alle gemaakte afspraken op vlak van administratie, betaling, opmeting en timing worden stipt nageleefd. De plaatsing gebeurde door 2 vakkundige mensen. Het geheel werd perfect geplaatst en alles achteraf mooi afgewerkt (bv. pleisterwerk) en opgeruimd. Dit alles geeft me een geruststellend gevoel, mocht er een 'service na plaatsing' nodig zijn. We lieten vorig jaar al 2 ramen vervangen en ondertekenden net een nieuwe overeenkomst.

2025年5月21日

Belisol - Ramen en Deuren - Aalst からの回答

Dank je wel voor het vertrouwen in onze diensten en deze mooie review. Mvg, Belisol Aalst

5つ星のうち1の評価

Helaas kunnen we deze firma aan niemand…

Helaas kunnen we deze firma aan niemand aanraden.
Bij aanvang ,een verkoper met heel veel blablabla en veel beloften die we achteraf wegens burn-out niet meer konden contacteren. Deze mensen beweren jarenlange ervaring te hebben in deze sector wat eigenlijk een aanfluiting is.
Dit bedrijf gebruikt enkel het natte vinger systeem.
We zullen eens proberen en zien wat het geeft.(fingers crossed),wanneer dit niet het gewenste resultaat geeft maken we u een andere offerte en vervangen we het door iets anders. Volgens mij hebben ze helemaal geen en al zeker niet de nodige of juiste ervaring .
De gebruikte materialen zijn , net als een degelijke oplossing ,ondermaats . Zo veeleisend zijn we niet ,we wensen enkel dat onze voordeur niet lijkt alsof ze dag en nacht openstaat ,zeker niet met het ""super geluidswerend glas " en het super geluid dempend blauwe schuim die er zou moeten inzitten maar wel ontbrak !!!!!!!! Kortom ondermaats , en helemaal zijn prijs onwaardig . Een gewaarschuwd man ...............
Een kleine tip als leek ,aan deze specialisten ,,,problemen los je niet op met een resem e-mails te sturen , hier wordt niemand beter van en lost het probleem niet op. Onze centen waren van goeie kwaliteit ,het zou normaal zijn om van jullie hetzelfde te kunnen beweren. Helaas ,een tweede ster onwaardig

2025年2月12日

Belisol - Ramen en Deuren - Aalst からの回答

Beste Hannelore, wij betreuren deze review ten zeerste. Ondanks dat onze verkoper is uitgevallen, bent u altijd correct geïnformeerd geweest, getuige de 'resem' emails waarnaar u onder andere verwijst. Daarnaast zijn wij bijkomend 2 afwerkingen komen uitvoeren (afstellingen en bijkomend isolatieschuim aangebracht). Technisch hebben wij al het mogelijke gedaan alsook is alles conform geplaatst. Een reeds vroeger bestaand vochtprobleem, wordt helaas niet opgelost door enkel nieuwe ramen te plaatsen. Uiteraard blijven wij ter beschikking voor alle bijkomende inlichtingen. Mvg, Belisol Aalst

Wij zijn zeer tevreden over Belisol Asse

Wij zijn zeer tevreden over de afwerking en kwaliteit van onze ramen en deuren. Onze eerste afspraak met verkoper Niels Horlait was zeer professioneel. Al onze vragen werd op een correcte manier beantwoord.
Zeker een aanrader. Met dank aan het volledige team.

2025年1月31日

Belisol - Ramen en Deuren - Aalst からの回答

Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met de afwerking en kwaliteit van uw ramen en deuren. We zijn blij dat u een positieve ervaring heeft gehad met Niels en dat al uw vragen beantwoord werden. We zijn trots op ons team en waarderen uw positieve feedback. Mvg, Belisol Aalst

5つ星のうち5の評価

Mijn huis is veel meer waard en nu perfect geïsoleerd.

Belisol is bij mij 3 nieuwe ramen en een nieuwe voordeur komen plaatsen. Mijn huis dateert van 1880 dus moest alles correct, uitgemeten en heel precies zijn. Die belgische vakmensen van Belisol hebben dat perfect gedaan. ik ben heel tevreden, het is niet alleen veel mooier maar op gebied van isolatie is het ook een wereld van verschil.

2024年9月19日

Belisol - Ramen en Deuren - Aalst からの回答

Fijn dat u tevreden bent met de plaatsing van uw nieuwe ramen en voordeur. Het is fantastisch om te horen dat de vakmensen van Belisol de uitdagingen van uw historische woning met succes hebben aangepakt. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en we zijn verheugd dat u tevreden bent met het resultaat. Mvg, Belisol Aalst

5つ星のうち1の評価

Slechte ramen

Je denkt dat je safe zit bij een bekende firma. Think again ! Mensen die iets meer veeleisend zijn, kies voor een andere firma.
Ik heb een raam laten veranderen zodat dit minder geluid zou doorlaten en open kon. Het kan open maar aan het geluid is niks veranderd. Terwijl ik dit specifiek gevraagd heb. De verkoper beweert nu dat er op voorhand verwittigd is dat het geen verschil zou uitmaken. Waarom zou ik dan überhaupt men raam laten veranderen? Gewoon een verkeerde analyse die ze willen afschrijven. Alles is betaald dus voor hen is er niks aan de hand want je moet immers alles op voorhand betalen. Je moet bij deze firma blijkbaar al kenner zijn want valse hulp krijg je er echter gratis bij. De buitenafwerking is ook niet om trots op te zijn.

2024年8月22日

Belisol - Ramen en Deuren - Aalst からの回答

Beste heer Christiaens, wij hebben hierover reeds uitvoerig contact over gehad. U werd vooraf correct geïnformeerd over de geluidsreductie van het glas dat bij u werd geïnstalleerd. De plaatsing gebeurde perfect en conform. U heeft echter uw verwachtingen achteraf bijgesteld inzake de geluidsdemping. Dit zal zoals afgesproken worden vastgesteld door een externe expertise. Uiteraard blijven wij ter beschikking voor alle verdere informatie. Mvg, Belisol Aalst

Snelle levering en goede plaatsing,

Snelle levering en goede plaatsing,
Beter service als dit wordt het niet.
Bedankt belisol.

2024年7月24日

Belisol - Ramen en Deuren - Aalst からの回答

Dank je wel Mike, fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Mvg, Belisol Aalst

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。