企業が回答しました
Danny is een goede vakman. Heeft zijn werk zeer goed gedaan. Vriendelijke en aangenae persoon. Geeft de klant de beste oplossing bij problemen. Heel hard bedankt voor het goede resultaat!
企業が回答しました
Adviseur Jef gaf ons een duidelijke uitleg en was bereid om met details aan de slag te gaan. Een eerlijke mening die ons overtuigd heeft om te kopen. We kijken uit naar de uiteindelijke plaatsing.
企業が回答しました
Je kan al meer dan 45 jaar op de expertise van Belisol rekenen. Iedere dag opnieuw plaatsen we ramen en deuren bij 150 gezinnen. Depuis déjà plus que 45 ans, vous pouvez compter sur l’expertise de Belisol. Chaque jour, nous plaçons des châssis et des portes dans 150 foyers.
Winkelom 81, 2440, Geel, ベルギー
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Zeer vriendelijk en heel erg veel uitleg gekregen door Jef in het kantoor van Geel.
Vakbekwame plaatsers die ook nog eens zeer aangenaam in de omgang waren. Geen enkele vraag was teveel.

Belisol - Ramen en Deuren - Geel からの回答
ploeg regi prachtig werk geleverd en snelle, goede service.
Top werk

Belisol - Ramen en Deuren - Geel からの回答
We hadden een afspraak met adviseur Jef Van Den Eynde (tel.: 0475 79 22 82) die vol passie uitleg heeft gegeven en waar geen enkele vraag of aanpassing enige moeite is. Geeft heel goede uitleg en is van alle nieuwigheden op de hoogte. Zeer aangenaam gesprek en zeer vlot geregeld.De beslissing was hierdoor dan ook snel gemaakt tot aankoop. Een echte aanrader in vakmanschap en vaste waarde in België.

Belisol - Ramen en Deuren - Geel からの回答
Weer top werk geleverd, nette afwerking en super vriendelijke mensen.

Belisol - Ramen en Deuren - Geel からの回答
Verkoper Jan Verachtert (0495/57.02.45) is zeer vriendelijk en behulpzaam. Maakt een duidelijke offerte.

Belisol - Ramen en Deuren - Geel からの回答
Heel content van de plaatsing onder leiding van Brahim. Nadien werd alles netjes en vakkundig gepleisterd door Danny. Alles binnen afgesproken tijd.

Professionele, vriendelijke plaatsers
Team Kenny for the win!
Zeer degelijk materiaal
Heel blij met de nieuwe ramen en deur

Goede samenwerking met team Kenny
Bij volgende bestelling hopelijk het zelfde team weer

Belisol - Ramen en Deuren - Geel からの回答
Plakker Danny heeft super werk geleverd. Denkt mee met de klant om de beste oplossing te vinden

Belisol - Ramen en Deuren - Geel からの回答
Tijdens ons bezoek zijn wij door Jan Verachtert (0495570245) zeer goed geholpen geweest. Hij had aandacht voor wat wij voor ogen hadden, maar wist op meerdere punten betere en functionelere mogelijkheden te bieden. We hebben zeer duidelijke info gekregen, hij was heel behulpzaam in het zoeken naar de beste oplossing voor ons, waar we nu enorm dankbaar voor zijn en dat aan een zeer scherpe prijs !!!
Wij kijken enorm uit naar de plaatsing!

Belisol - Ramen en Deuren - Geel からの回答
Zeer tevreden van een vriendelijke, behulpzame, snelle én gedetailleerde service. Op een paar uur een nieuwe afgewerkte buitendeur. Bedankt!!

Belisol - Ramen en Deuren - Geel からの回答
We zijn tijdens ons bezoek goed geholpen door Jan Verachtert (0495570245).
We hebben een hele goede uitleg gekregen over de mogelijkheden voor onze ramen en deuren en hij dacht mee in oplossingen. We kijken uit naar de plaatsing.

Belisol - Ramen en Deuren - Geel からの回答
Danny de plakker heeft heel proper werk afgeleverd!

Belisol - Ramen en Deuren - Geel からの回答
Zeer vriendelijk, voldoende informatie.
Komt zeer betrouwbaar over
Jef van den eynde