Prachtig werk geleverd. Mooi afgewerkt en alles netjes achter gelaten. Bedankt Filip, Roel en collega. Echt heel tevreden, vriendelijk en behulpzaam. Raad iedereen aan eens kontakt op te nemen. Marce... もっと見る
企業が回答しました
- Renovatie buitendeuren Keuze Belisol Peer kwam door Philippe hij was ons eerste contact aan huis voor een offerte te maken, omdat Philippe echt mee helpt denken, tips, suggesties geeft naar een... もっと見る
企業が回答しました
Hallo, hier met Jean en Flor uit Meeuwen ! We zijn zeer tevreden met onze ramen en deuren van Belisol Peer. Een goede service na verkoop, echt een aanrader ! We geven 5 sterren !
企業が回答しました
Je kan al meer dan 45 jaar op de expertise van Belisol rekenen. Iedere dag opnieuw plaatsen we ramen en deuren bij 150 gezinnen. Depuis déjà plus que 45 ans, vous pouvez compter sur l’expertise de Belisol. Chaque jour, nous plaçons des châssis et des portes dans 150 foyers.
Markt 27/2, 3990, Peer, ベルギー
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Prachtig werk geleverd. Mooi afgewerkt en alles netjes achter gelaten. Bedankt Filip, Roel en collega. Echt heel tevreden, vriendelijk en behulpzaam. Raad iedereen aan eens kontakt op te nemen. Marcella

Belisol - Ramen en Deuren - Peer からの回答
We hebben wat lang moeten wachten op de start van de werken, maar we hadden ook speciale ramen besteld. De werkmannen waren super, goed op elkaar ingespeeld, deden duidelijk hun werk met plezier, en zongen vrolijk mee met de radio. De afwerking werd zeer precies gedaan, niets was teveel. Nadat alle ramen en deuren waren geplaatst, bleef alleen nog een kleine normale opkuis nodig (stof)en dat was het. We werden ook goed geïnformeerd van de mogelijkheden bij de keuze van kleur en materiaal. Ze kwamen ook naderhand nog eens de aangepaste vliegenramen plaatsen .

Hallo,
hier met Jean en Flor uit Meeuwen !
We zijn zeer tevreden met onze ramen en deuren van Belisol Peer.
Een goede service na verkoop, echt een aanrader !
We geven 5 sterren !

Belisol - Ramen en Deuren - Peer からの回答
Monsieur Geoffrey Baeten a été notre personne de contact pour toute la gestion de notre dossier. Toutes les portes/ fenêtres/stores de notre nouvelle construction ont été commandées chez Belisol via Geoffrey. Il a toujours communiqué avec nous de façon rapide et transparante. Il s'est assuré lui même d'analyser la situation avant placement et en fin d'installation il a proposé un rdv de contrôle. Il a briefé les installateurs et reste régulièrement en contact pour suivre les travaux. Il a géré les problèmes rapidement et pour chaque problème ou question il a proposé une solution efficace. ( Un défaut dans une fenêtre: il l'a faite remplacer directement/des tâches sur l'aluminium: il a demandé à ses équipes d'intervenir/une poignée de porte pas adaptée: il a trouver une autre poignée plus fonctionnelle etc...)De toutes les sociétés qui sont intervenues dans le cadre de la " construction" de notre maison, Belisol est la seule qui a fait preuve d'un niveau de service et de service après vente au TOP!!! Geoffrey de Belisol est le seul a nous avoir bluffé de par son professionnalisme ! Nous sommes 100% satisfait. Dans le marasme de la construction, c'était un vrai soulagement de savoir que Geoffrey suivait notre dossier. On pouvait complètement lui faire confiance. Merci!!!!

- Renovatie buitendeuren
Keuze Belisol Peer kwam door Philippe hij was ons eerste contact aan huis voor een offerte te maken, omdat Philippe echt mee helpt denken, tips, suggesties geeft naar een perfecte oplossing/keuze
- plaatsing en afspraken perfect verlopen
- dienst na verkoop is perfect verlopen

Belisol - Ramen en Deuren - Peer からの回答
Fijn ontvangen door een heel vriendelijke verkoper. Ondanks een klein gebrek zijn we zeer goed geholpen geweest. Wij zijn tevreden klanten

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。