BellahÞjgaard レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi holdte vores bryllup d. 30 maj pÃ¥ BellahÞjgaard. Med bÃ¥de vielse, reception og fest med middag. Vi havde den mest fantastiske dag i vores liv. Hele dagen gik som den skulle og meget mer... もっず芋る

Vi holdt vores barns barnedÃ¥b i Charlottesalen. Nadia tog imod vores booking og hjalp os igennem hele forlÞbet mht. valg af menu, drinks, blomster mv. Arrangementet lÞb fantastisk godt. Vi var 23 gÊst... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi havde en brunch ifm. vores 30-Ã¥rs Bryllupsdag (Perlebryllup). Alt fungerede fantastisk godt. En god service, maden og omgivelserne havde skabt rammer for en afslappet og festlig pÃ¥ samme tid dag,... もっず芋る

Vi havde et stort bryllup i weekenden, 210 pers. til reception og 93 til middag. ALT gik sublimt, fuldstÊndig fantastisk personale, smilende, dygtige og servicemindet. Maden smagte top og var smukt a... もっず芋る

䌁業情報

1. 宎䌚堎
  2. 仕出し業者
  3. 䌚議宀レンタル サヌビス
  4. むベント管理䌚瀟
  5. レストラン

圓該䌁業による蚘述

Hold dit nÊste arrangement på BellahÞjgaard, en historisk smuk bygning som byder på masser af stemning og nÊrvÊr. Vores historiske kulisse skaber ikke kun et smukt baggrundsbillede, men en helt unik stemning for enhver lejlighed. Vores elegante sale kan tilpasses til både stÞrre og mindre arrangementer med alt fra 20 til 200 spisende gÊster. Alle lokaler har udgang til egen terrasse med udsigt over KÞbenhavn, udover Havesalen der er omringet af den smukke natur fra parken, og dermed er mere privat og indrammet. OpdÊkningen er klassisk med hvide duge, stofservietter, levende lys og blomsterdekoration efter eget farvevalg.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 13ä»¶

レビュヌを曞く

God oplevelse - Dining Week

Vi var til dining week i en af deres store sale. Rigtigt pÊne omgivelser.
Maden var lÊkker - med 5 serveringer passede mÊngden perfekt og der var ingen af retterne, som faldt igennem - kunne sagtens have spist en stor portion af det hele. :)

2025幎2月8日
自発的なレビュヌ

TAK for en fantastisk dag hvor vores

TAK for en fantastisk dag hvor vores Diamantbryllup blev holdt på BellahÞjgård. En aften som vi ikke glemmer. Alt var perfekt stor tak til personalet sÞde og god betjening. En sÊrlig tak til Nadia som sÞrgede for en fuldendt aften. Stor anbefaling fra os

L.G

2024幎11月14日

BellahÞjgaard er toppen!

Ligefra vi bookede lokale Charlottesalen og til vores Guldbryllupsfest var godt overstået, har vi kun mÞdt et meget professionelt personale!
Vi og vores gÊster havde en helt fantastisk aften!
Vi takker for en dejlig middag og vine!
Alle var yderst tilfredse og der var kun rosende ord! Dejligt personale der sÞrgede for, at vi bare kunne slappe af og nyde vores fest!
STOR TAK til alle og de bedste anbefalinger fra vores gÊster og os! Vi kommer gerne igen!

2024幎12月7日

Firma julefrokost

Vi havde en rigtig hyggelig firma julefrokost, så hyggelig et sted at holde fest.
God oplevelse igennem hele forlÞbet fra planlÊgning til selve festen, hvor alt har kunne lade sig gÞre.
Alle har efterfÞlgende vÊret meget glade for en rigtig sjov og hyggelig aften! Så vi kommer igen 2025! :-)

2024幎11月29日
自発的なレビュヌ

Alt gik som vi håbede på

Vi havde en helt igennem fantastisk fÞdselsdagsfest på BellahÞjgaard - Personalet var sÞde og gjorde alt for at give os en god oplevelse, og maden var virkelig dejlig.
Vi har efterfÞlgende også modtaget stor ros for mad og lokation fra vores gÊster

2024幎11月2日

Fantastisk 5 retters menu i fÊnomenale

Fantastisk 5 retters menu i fÊnomenale stuer. Personalet super dygtige og flinke skynd jer at bestille bord,det er alle pengene vÊrd.

2024幎10月17日

KÊre Jens- Peter,
Mange tak for dine flotte ord. Vi er rigtige glade for at hÞre, at I nÞd jeres aften under Dining Week.
Vi håber på at se jer igen i uge 7.

Dining Week -Skuffende

Dining Week:
Kom for at se bygningen og ikke spise stedet. Man kan helt klart godt mÊrke, at dette sted ikke er en restaurant -eller et sted, som ved, hvordan en restaurant opereres. Maden var simpelt selskabsmad som bliver serveret til barnedåb, konfirmation og kantine/catering lign. ordning. Maden kunne godt minde om en pose fra FÞtex/Meny aftensmad pose for 2 -med dessert til. Betjeningen var ligeledes; unge mennesker, indkaldt blot for at sÞrge for at maden bliver servereret.
De 700 kr for mad for 2 samt 400 kr for vin dvs. 1.100 kr. for 2 pers. ville jeg helst undgå at lÊgge her hvis jeg fik et valg, og bestille sushi take away i stedet.

2024幎10月16日

BellahÞjgaard からの回答

Hej M. Dahl, Vi er meget kede af at hÞre, at din oplevelse under Dining Week ikke levede op til dine forventninger.
Generelt modtager vi positive tilbagemeldinger og ros for både vores mad og service under dette event, og vi bestrÊber os altid på at skabe gode oplevelser for alle vores gÊster. Det er dog svÊrt at imÞdekomme alles individuelle prÊferencer, og vi er naturligvis Êrgerlige over, at du ikke fandt oplevelsen tilfredsstillende. Andre gÊster har samme dag og igennem ugen givet os meget positive vurderinger på Dining Weeks platform, samt her og på google.
Vores menu var tilgÊngelig og beskrevet ved booking, så vores gÊster kunne få et indblik i konceptet, inden de kÞbte deres billetter og valgte et besÞg hos os.
Vi er som du selv nÊvner primÊrt er et selskabsvenue og tilbyder ikke a la carte til hverdag, og grundet generel Þget travlhed på gården haft behov for at udvide teamet med nye ansigter, vi beklager, hvis det har kunnet mÊrkes.
Vi sÊtter pris på din feedback og vi vil tage dine kommentarer til efterretning i vores arbejde med at forbedre oplevelserne for vores gÊster under Dining Week.
BellahÞjggard.

Vi kommer gerne igen!

Vi holdt studenterfest på BellahÞj Gaard, og jeg kan kun give stedet mine allervarmeste anbefalinger. Maden var virkelig lÊkker, personalet, var sÞde, imÞdekommende og professionelle - og gik lige det lille stykke ekstra for at skabe en god fest for os.

Kommunikationen har vÊret god hele vejen igennem, og de har virkelig styr på hvad de laver - Nadia var en stjerne!

2024幎9月14日

KÊre Kunde,
Det er vi så glade for at hÞre, I skal vÊre mere end velkommen en anden god gang.

Verdensklasse oplevelse

GennemfÞrt, verdensklasse, vores aller vildeste anbefaling fra vores bryllup d 24.08.24 i både Havesalen til reception samt middag og fest i renÊssance salen. Fra aller fÞrste dag, var service, mad og alt hvad man bogstaveligt talt kunne tÊnke sig til UG. Der er ikke en finger at sÊtte på hverken personalet eller mad eller lokaler. Alt var gennemfÞrt. De er samarbejdsvillige fra start til slut, nemme at komme i kontakt med, glade og åbne mennesker, som kun Þnsker vi får den bedste oplevelse. Og som bonus er det jo samtidig smukke smukke omgivelser.
Kunne jeg give 10 stjerner havde jeg gjort det. Endnu engang tak for alt :)
Vi ses snart igen

2024幎8月24日

KÊre Mette,
Vi er så glade for, at jeres bryllup forlÞb som Þnsket.
Det har vÊret en sand fornÞjelse.
Vi Þnsker jer det bedste.
Mvh BellahÞjgaard.

Vi holdt vores barns barnedåb i Charlottesalen - fantastisk arrangement!

Vi holdt vores barns barnedåb i Charlottesalen. Nadia tog imod vores booking og hjalp os igennem hele forlÞbet mht. valg af menu, drinks, blomster mv. Arrangementet lÞb fantastisk godt. Vi var 23 gÊster og havde en fantastisk dag! Alt spillede 100 procent :-) Vi giver derfor vores varmeste og bedste anbefalinger til Nadia og BellahÞjgaard og resten af teamet. Vi kommer med sikkerhed tilbage igen, når vi skal holde en ny familiefest :-)

2024幎8月10日

KÊre kunde,
Mange tak for din flotte anbefaling den sÊtte vi stor pris på.
I skal vÊre mere end velkomne en anden god gang.

SkÞn dåbsfest i Charlottesalen

Vi var heldige at kunne booke den smukke Charlottesal på BellahÞjgaard til et bruncharrangement i forbindelse med vores datters barnedåb. Vi giver gerne vores bedste anbefalinger. Nadia sÞrgede for at få os glat igennem hele forlÞbet og bÞd ind med masser af erfaring og gode forslag under planlÊgningen, så vi fÞlte os i trygge hÊnder. På dagen var der dÊkket fint op, og vi fik masser af komplimenter for både de smukke lokaler, den fantastiske udsigt og ikke mindst den lÊkre mad, som der var heldigvis også var rigeligt af - så alt var prÊcis som vi havde håbet, og vi vil helt sikkert også gerne holde vores nÊste fest på BellahÞjgaard - og flere af vores gÊster har også forespurgt på det praktiske, så stÞrre kompliment kan man vel nÊsten ikke få for et godt arrangement.

2024幎6月1日

KÊre Katrine,
Vi er rigtige glade for at hÞre, at I har fÞlt jer trygge igennem hele forlÞbet og fik det dåbsarrangement som I Þnskede.
Vi håber at vi får lov til, at tage imod jer igen en anden god gang.

Fantastisk!

Fantastisk!
Vi holdt konfirmation i Riddersalen på BellahÞjgaard i maj måned 2024. Og ikke nok med virkelig lÊkker mad og vine, ekstremt sÞdt og hjÊlpsomt personale. Så blev vi hjulpet og vejledt, med udgangspunkt i de Þnsker vi havde, hele vejen igennem planlÊgningen optil konfirmationen. Stort tak til Nadia og alle de skÞnne medarbejdere på BellahÞjgaard. Jeg vil klart anbefaler BellahÞjgaard til andre, som Þnsker en uforglemmelig fest. Og så er det virkelig smukke lokaler. Det er helt klart ikke sidste gang vi holder fest på BellahÞjgaard.

2024幎5月4日

KÊre Karina,
Mange tak for de flotte ord! Vi er så glade for at hÞre, at I havde en uforglemmelig konfirmationsfest.
I skal vÊre mere end velkommen en anden god gang.

Perfekt oplevelse

Vi har for 2. gang holdt konfirmationsfest på BellahÞjgaard i Riddersalen for ca. 80 personer, og har kun gode anbefalinger.
Vi har mÞdt stor fleksibilitet og professionalisme i forbindelse med vores sÊrÞnsker og planlÊgning - også stor venlighed ved Êndring af bordplan pga. afbud et par gange i dagene fÞr.
Lokalerne er smukke, bordene var flot dÊkkede og vores datter blev mÞdt af fint velkomstskilt. Maden og drikke var perfekt og personalet var meget fleksible under arrangementet, hvor der var mange indslag, som skulle passes ind med maden.

Der er gode parkeringsforhold og en stor trÊterrasse, som vi kunne bruge i det gode vejr - også til de mange bÞrn og barnevogne.

2024幎4月27日
自発的なレビュヌ

BellahÞjgaard er simpelthen en perle

BellahÞjgaard er simpelthen en perle for enhver begivenhed! Vi holdt vores sÞns 1 års fÞdselsdag der, og det var en uforglemmelig oplevelse. Brunchen var udsÞgt, med en bred vifte af lÊkre retter, der tilfredsstillede både bÞrn og voksne. Stemningen var hyggelig og indbydende, og personalet var utroligt venlige og imÞdekommende. Servicen var i top, og de sÞrgede virkelig for, at alt gik glat. Vi kunne ikke have bedt om en bedre oplevelse, og vi vil helt sikkert vende tilbage. Fem stjerner hele vejen rundt!

2024幎2月24日

BellahÞjgaard からの回答

Hej Helin, Mange tak for din anmeldelse -den sÊtter vi stor pris på. Vi er rigtige glade for at hÞre, at I havde en skÞn fejring af jeres sÞn heroppe på gården. Vi håber på at se jer igen i fremtiden. Mvh BellahÞjgaard

Diningweek hos BellahÞjgaard.

Havde booket madbillet i forbindelse med diningweek hvor charmerende BellahÞjgaard havde lavet en aftenservering med en 5 retters menu. Retterne var omhyggeligt og utrolig pÊnt anrettet, sÞde og venlige tjenere og smagsnuancerne var helt i top. En varm anbefaling herfra!

2024幎2月17日

Hej M,
Mange tak for dine flotte ord. Vi er glade for at du nÞd Dining Week, som vi elsker at vÊre en del af de her to gange om året.
Vi håber på at se dig igen i uge 42. Det vil glÊde os at byde dig velkommen endnu en gang.
Mvh BellahÞjgaard

Det var den koldeste fest .

Som gÊst til en fÞdselsdagsfest oplevede vi.
Allerede ved velkomst drinks blev der imellem gÊsterne som ankom under vejs konstateret at der var ret koldt i det forgemak som vi stod i og det var
IKKE FROST VEJR UDE men 3-6 gr

det trak igennem bygningen og fra vinduerne, alle hÃ¥bede at ved middagen, som blev serveret i et tilstÞdende lokale, ville der vÊre varmere
 men NEJ der var meget koldt , radatoerne var kolde eller lunkne.
Og her trak det også fra vinduer og dÞre.
Der var flere der måtte sidde med tÞrklÊder, trÞjer og pels hele aften.
selv Herrerne som var i habitter små frÞs.
Det var synd for vores vÊrtspar som ville gÞre alt det bedste for os.
Og sidst på aften blev der serveret suppe og hvis så den havde vÊret varm .. men nej tall var iskolde så suppen blev lunken, hvis den idet hele taget havde vÊret varm ..og iÞvrigt smagte den ikke af kartoffelsuppe !
Men det er en anden sag.

2024幎2月10日

Hej KÞbenhavn,
Jeg er meget ked af, at lÊse om din oplevelse i forbindelse med den fest du deltog i den pågÊldende dag.
Vi forsÞgte ihÊrdigt at ordne problemet på aften uden megen held. Da vi fik en VVS'er ud, fandt han et akut brud på vores varmeanlÊg der desvÊrre resulterede i mangel på varme i huset, hvorfor at vores forsÞg på at lÞse dette på aften ikke havde hjulpet. Det er meget beklageligt og jeg er meget kede af, at det påvirkede den fest du deltog i.
Ift. kartoffelsuppen har vi serveret den til nÊsten 800 gÊster ifbm. Dining Week i den samme uge og det er fÞrste gang jeg hÞrer kritik omkring denne, jeg er naturligvis ked af, at den i faldt i din smag. Jeg tager al din kritik med videre og Þnsker dig en dejlig dag.

Stor tilfredshed med dåbsfest

Vi holdte dåbsfest her januar, i Havesalen, og var meget tilfredse. God kommunikation forinden via mail og personligt mÞde. Derudover var der ros for maden og de fine lokaler af gÊsterne. Personalet var også meget venlige og hjÊlpsomme og gjorde det let for os at slappe af og nyde dagen.

2024幎1月20日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。