Vi holdte vores bryllup d. 30 maj pÃ¥ BellahÞjgaard. Med bÃ¥de vielse, reception og fest med middag. Vi havde den mest fantastiske dag i vores liv. Hele dagen gik som den skulle og meget mer... ãã£ãšèŠã
Vi holdt vores barns barnedÃ¥b i Charlottesalen. Nadia tog imod vores booking og hjalp os igennem hele forlÞbet mht. valg af menu, drinks, blomster mv. Arrangementet lÞb fantastisk godt. Vi var 23 gÊst... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi havde en brunch ifm. vores 30-Ã¥rs Bryllupsdag (Perlebryllup). Alt fungerede fantastisk godt. En god service, maden og omgivelserne havde skabt rammer for en afslappet og festlig pÃ¥ samme tid dag,... ãã£ãšèŠã
Vi havde et stort bryllup i weekenden, 210 pers. til reception og 93 til middag. ALT gik sublimt, fuldstÊndig fantastisk personale, smilende, dygtige og servicemindet. Maden smagte top og var smukt a... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hold dit nÊste arrangement på BellahÞjgaard, en historisk smuk bygning som byder på masser af stemning og nÊrvÊr. Vores historiske kulisse skaber ikke kun et smukt baggrundsbillede, men en helt unik stemning for enhver lejlighed. Vores elegante sale kan tilpasses til både stÞrre og mindre arrangementer med alt fra 20 til 200 spisende gÊster. Alle lokaler har udgang til egen terrasse med udsigt over KÞbenhavn, udover Havesalen der er omringet af den smukke natur fra parken, og dermed er mere privat og indrammet. OpdÊkningen er klassisk med hvide duge, stofservietter, levende lys og blomsterdekoration efter eget farvevalg.
BellahÞjvej 20, 2700, BrÞnshÞj, ãã³ããŒã¯
- info@bellahoej.dk
- www.bellahoej.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
Fantastisk bryllupsfest
Vi havde fået stedet varmt anbefalet af en veninde, og de levede bestemt op til alle vores forventninger.
Efter 2 rigtig gode mÞder, et hvor der blev lavet kontrakt og et hvor vi aftalte menu, kunne vi ikke andet end fÞle os i rigtig gode hÊnder. Selve aftenen forlÞb fantastisk og alle vores gÊster roste stedet for en fantastisk menu, (der kunne akkommodere os, brudeparret, der begge er vegetarer og flere mÊlkeallergikere) fantastiske vine og tilstedevÊrende personale. Vores arrangement havde 63 gÊster, og alle var meget imponeret.
Vi kunne ikke have forestillet os et bedre bryllup og vi vil bestemt gÞre brug af Restaurant BellahÞj igen.
Fantastisk mad omgivelser til vores sÞn 18 års fÞdselsdag
Super service nok KÞbenhavns bedste selskabsloven med meget prof service og imÞde kommer sine Þnsker flot arbejde til alle de sÞde tjener og 5 stor stjerner her fra
Fantastisk og professionelt...intet mindre!
Fantastisk sted og mindst lige så fantastiske folk bag.
Vi holdte vores bryllup her d. 18/6-16. Det var så professionelt gennemfÞrt, lige fra fÞrste mÞde til sidste gÊst forlod stedet. Lokaler og mad må vÊre blandt det bedste KÞbenhavn har at byde på. De bedste anbefalinger skal lyde herfra.
over al forventning
Vi fejrede Bryllup på restaurant BellahÞj 18/6 2016, og vi var overmåde tilfredse.
Arrangementet blev skrÊddersyet til vores behov, og de var utrolig sÞde til at tage hensyn til sÊrlige Þnsker.
Vores 4 retters menu var vellavet og flot anrettet, og smagte desuden fantastisk. Tjenerne var effektive og servicen upåklagelig.
Selve middagen blev holdt i den smukke renÊssancesal, som med sine store runde borde og flotte lysekroner gav en fantastisk stemning.
På trods af at der var selskab i flere af de andre lokaler, var vi ikke på nogen måde generet af stÞj fra deres musik, selv når dÞrene stod åbne ud mod gården, hvor mange af vores gÊster sad ude og nÞd den varme aftenluft. Vi kan kun på det stÊrkeste anbefale at holde selskab på restaurant BellahÞj.
Et bryllup med alt hvad vi håbede på <3
D.28 maj 2016 blev vi viet, og festen blev afholdt på Restaurant BellahÞj.
Vi havde lÊst nogle anmeldelser herinde, men vores indtryk fra samtalerne med folkene fra stedet gjorde at vi havde ro i maven.
OG man skal huske der for 2 år siden kom nye ejere.
Lad mig sige det sÃ¥dan, at det kan mÊrkes. Det hele kÞrte fuldstÊndigt upÃ¥klageligt, alt var som det skulle vÊre. Tjenerne kÞrte en god dialog med toastmaster, de var opmÊrksomme og jeg er bare SÃ
glad for at vi valgte det sted til at holde vores bryllups fest. Maden var fantastisk, vinen lÊkker og stemningen og lokalerne lige efter bogen.
NÃ¥ede aldrig at opleve stedet
Lavede en aftale med stedet om at mÞdes kl. 16 d. 16-01-2016. Efter at have ventet til 16.05 i snevejr ringede jeg til stedet, som selvfÞlgelig havde glemt alt om aftalen. Det kan ske for en hver. Han fortÊller at han kan vÊre der indenfor 10-15 minutter. Helt fint. Efter at havde ventet 35 minutter må man antage at stedet ikke kan overholde deres aftaler og derfor forventer jeg heller ikke de ville kunne styre et selskab.

BellahÞjgaard ããã®åç
Barnedåb
Det er anden gang vi nu har holdt fest på restaurant BellahÞj. FÞrst bryllup og for nyligt barnedåb. Som altid er der styr på det. Super lÊkker brunch og sÞde og gode personale. Omgivelserne er så dejlige. Alt i alt er stedet bare helt fantastisk.
Fremragende
Mortensaften pÃ¥ Restaurent BellahÞj , 3 dejlige retter, dejlig vin og behagelige tjenere. Og med de omgivelser midt i KÞbenhavn, bliver det ikke bedre. Tak for madð
Verdensklasse
Vi holdt vores bryllup på BellahÞj og det levede op til alle forventninger. Op til brylluppet var der god kommunikation i forbindelse med planlÊgningen. Maden og vinen var helt i top. Betjeningen var fantastisk. Hyggelig stemning. Vi fik helt sikkert rigtig meget for pengene.
Bryllup
Vi havde et fantastisk bryllup på Restaurant BellahÞj. Maden og rammerne levede fuldt ud op til forventningerne. Personalet var sÞde og hjÊlpsomme og overholdt alle forudgående aftaler. Herudover var de gode til at hjÊlpe med DJ og band. Alt i alt en super aften.
SkÞn konfirmation på Restaurant BellahÞj
Vores sÞns konfirmationsfest den 2. maj var super vellykket. Smukke lokaler, god betjening og dejlig mad (oksemÞrbraden kunne tygges med Þjenvipperne). Vi vender tilbage nÊste år når vores datter skal konfirmeres.
En fantastisk fest
D.27-9-14 fejrede min mor sin 80 års fÞdselsdag på Resturant BellahÞj med 85 gÊster, og alle var enige om at det var den mest fantastiske fest vi havde vÊret med til. Borderne var smukt dÊkkede, maden var fantastisk og personalet var smilende, imÞdekommende og i så rigelige mÊngder at serveringende til de mange gÊster gik flydende, dette gjalt både mad og drikke. Til kaffen var der hjemmelavet chokolade og lÊkre trÞffelkugler, og festens mest krÊsne goumet erklÊrede at natmaden, som bestod af franske oste og italienske pÞlser, var det bedste han nogensinde havde fået. Jeg er så glad for at min mor fik så vellykket et fest, og hun har erklÊret at vi kommer igen når hun fylder 85.
Deltog som gÊst til et fantastisk bryllup på Resturant BellahÞj
Deltog som gÊst til et fantastisk bryllup Vi har netop vÊret med til et fantastik bryllup på BellahÞj. vi ikke en finger at sÊtte på noget som helst. Der var helt styr på det hele og vi kunne bare alle og brude parret slappe af og nyde dagen. Kan kun anbefale andre at holde deres bryllup eller fest på bellahÞj 10 minuter fra centrum af kÞbenhavn og man fÞler at man er på landet !
et meget smuk sted
Simon M
5 Stjernet mad og service!
Restaurant BellahÞj serverede en perfekt middag under vanskelige forhold i vores eget hus for nogle topledere i dansk detailhandel. Restaurant BellahÞj udviste perfekt timing, den sÞdeste service og perfekt tempereret mad selvom de stod i et lille amatÞrkÞkken midt imellem gÊsterne. En af vores amerikanske gÊster roste hans veganer menu som en af den bedste han havde smagt. Jeg vil give min varmeste anbefaling til dem der har behov for et top professionelt team.
Alt for mange gÊster til hvad kÞkkenet kunne klare
Jeg kan ikke anbefale dette sted. Var der som gÊst i lÞrdags og de havde tydeligvis alt for mange selskaber på én gang til hvad kÞkkenet kunne bÊre:
- Skovduen til mellemretten var ikke gennemstegt, men blodig
- KÞdet til hovedretten var sejt som sålelÊder eller også var det skåret forkert?
- Sovsen kom fÞrst ind på bordet, da vi var mere end halvvejs gennem hovedretten og perlelÞgene var rå.
- Forret og dessert var dog udmÊrket
- Vi ventede generelt for lÊnge på retterne og serveringspersonalet var karrige med komme rundt med vinen der ellers var ad libitum..
- De lÞb også tÞr for bestik og vi måtte vente på, at de havde vasket det op (hvor svÊrt er det lige at tage i IKEA og kÞbe 100 stykker bestik ekstra?)
SÃ¥ alt i alt nogle mindre acceptable oplevelser til et ellers dejligt bryllup.
Smålighed fra Restaurant BellahÞj
En konfirmation med gÊster langvejs fra og et vÊrtspar med nok at tÊnke på blev forstyrret af smålighed fra BellahÞjs side. Der blev kun serveret et glas vin til hovedretten, og de "hjemmelavede chokolader til kaffen" bestod i 12 stykker chokolade 24 små stykker sandkage (petit four) til 41 gÊster. Efter serveringen blev rykket, kom der ekstra 6 stykker chokolade, men det var stadig svÊrt at dele. Til 998 kr pr. kuvert skulle man have forventet bedre servering. Kontrakten var ellers underskrevet, og der var forudbetalt som foreskrevet. Maden var rigtig god, men omstÊndighederne gÞr, at BellahÞj ikke kan anbefales.