レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Enda möjligheten att returnera Àr att skicka den oöppnade kartongen frÃ¥n posten/ Insta eller vem som Àr transportör. Det framgÃ¥r inte ens att paketet kommer frÃ¥n Bellenoor. NÀr du vÀl skurit sönder t... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Brukar saknas grejer i ordern, skickas fel grejer och sedan Àr servicen ganska dÃ¥lig nÀr man behöver nÃ¥ dem om nÃ¥got. Men nÀr man vÀl fÃ¥r rÀtt grejer sÃ¥ Àr det superbra grejer, snabb leverans oftast o... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Hej! Min tjej jobbar med fransar och bestÀllde hem en Frans lampa frÃ¥n bellestore kosta ungefÀr 3700kr. BestÀllde den 5 juli gick igenom 7 och det Àr i skrivande stund 15 juli och inte fÃ¥tt nÃ¥got mai... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Tog mig 11 vardagar (om man rÀknar bort helgen) att fÃ¥ mina produkter, nÀr det stod pÃ¥ sidan att jag skulle fÃ¥ de inom 6 dagar ... förlorat tre kunder pÃ¥ grund av sena varor. DÀremot Àr kundtjÀnsten o... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 健康・矎容補品店

圓該䌁業による蚘述

Skönhetsprodukter på nÀtet! Vi har ett brett och högkvalitativt sortiment av produkter för ögonfransförlÀngning, Lashlift, kosmetisk tatuering, bb glow, tandblekning, microneedling och spaytan. Kontakta oss för mer information.

1.9

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

Defekt vara, måste Àndå betala

Reklamerade en defekt vara. Fick tillbaka pengar för varan men inte för frakten... Trodde de gjort en miss, kontaktade dem, men inte, det Àr deras policy att kund får betala för frakten Àven då varan Àr trasig och reklamerats. Kommer inte att handla dÀr igen.

2021幎3月30日

Rekommenderar ej

Rekommenderar ej. BestÀllde shorts som inte var sanna i storlek eller fÀrg, dom sa att dom råkat lÀgga ut fel bild på hemsidan. Men dom går att få tag på vilket alltid Àr skönt

2021幎3月12日

Bellestore からの回答

Hej. Vad jag förstått har du returnerat dessa shorts då vi uppmÀrksammade att fabriken skickat oss ett par mörkare shorts Àn de på bilden som vi skulle ha. Storlek dock rÀtt det Àr den storleken du köpt sen kan storlekar skilja från olika mÀrken. Det som var tokigt hÀr var fÀrgen som Àr missvisande vilket Àr fel. Så din bedömning Àr lite orÀttvis eftersom du ska ge betyg på körupplevelsen och du har snabbt fått hjÀlp och inget har varit problem.

Rekommenderar inte !

Rekommenderar inte !! Ni kan inte prova klÀder hÀrifrån bestÀllade två byxor skickade det i originalförpackningen bara för dem var öppnade accepterade dem inte returen

2020幎8月6日

Hej
Tack för ditt omdöme.
Byxorna du skickade tillbaka låg i en kartong men inte i sin original förpackning. För att kunna lÀmna tillbaka ska produkten skickas tillbaka precis som den var nÀr man fick produkten dvs i sin original förpackning. Byxorna levereras i varsin påse som öppnas och stÀngs med zip.
Vi har skickat bilder till dig på detta och sparar alltid emballage och varor vi får från kund i retur om något inte stÀmmer. Och original förpackning saknas för de byxor du returnerat till oss.

Man får prova klÀder och returnera men man måste returnera produkten i sin originalförpackning. Om man inte gör det kan vi tyvÀrr inte godkÀnna returen.

5぀星のうち5の評䟡

Allt på ett stÀlle!

Alltid utmÀrkt bemötande och snabba leveranser 👌🏌 Stort utbud av kvalitets produkter, smidigt att kunna handla allt pÃ¥ ett och samma stÀlle.

2020幎6月29日
5぀星のうち4の評䟡

Funkade bra

Funkade bra. ÖnskemÃ¥l om fler olika produkter för fransförlÀngning

2020幎6月26日

Bellestore からの回答

Hej. Tack för ditt omdöme. Vi har många produkter för fransförlÀngning, vilken saknar du?

5぀星のうち1の評䟡

I vÀntan på min redan betald order

Jag vÀntar fortfarande på min bestÀllning. Den Àr redan betald. Två svarta hårband
Missnöjd kund,
Marité Herrera

2020幎6月25日

Hej.
Din order med Hårband Àr bestÀlld 20/6 kl 18:46, vi har skickat den till dig igår. Eftersom vi inte arbetar på helgen så hanteras ordern tidigare nÀstkommande vardag. Vi hoppas att du fått dina Hårband idag med postnord.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。