BelysningsDesign.se レビュヌ

3,382
TrustScore 5段階評䟡の1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

KÀnns som ett vÀldigt oseriöst företag.. BestÀllde en lampa som tyvÀrr var för stor sÃ¥ ville returnera den och har dÀrför försökt fÃ¥ tag i kundtjÀnst för att se om paketet har kommit tillbaka sÃ¥ att m... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Har bestÀllt en lampa för 1 mÃ¥nad sedan. Kontaktat kundtjÀnst för information och deras email adress funkar inte. Ringer man kundtjÀnst blir man ombed att skriva mejl till support. Jag tror inte att j... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

BestÀllde 14 fönsterlampor 2022, fyra var krossade vid leverans. Mailat flera gånger men inte fått något svar. Har nu gett upp (juni 2023)

5぀星のうち1の評䟡

Varning för oseriöst företag! BestÀllde och betalade tvÃ¥ lampor för 6 veckor sen,19 juli, fortfarande varken lampor eller ens besked om varför det dröjer. TvÃ¥ gÃ¥nger har jag mejlat företaget, 1/8 &... もっず芋る

䌁業情報

1. 照明専門店

BelysningsDesign.se に぀いお

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Belysning och Lampor till fantastiska priser. Handla med kort, faktura eller delbetalning. Vi erbjuder hela 30 dagars öppet köp och fri frakt. Det ska vara enkelt att handla lampor och belysning online. Varmt vÀlkommen till vår vÀrld - en vÀrld av belysning. Vi har ett av Sveriges största utbud av designlampor från vÀlkÀnda varumÀrken och formgivare. Utöver ett brett sortiment erbjuder vi snabba leveranser, god kundservice och generösa villkor. Besök gÀrna våra populÀraste kategorier nedan.
Taklampor

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Helnöjd

Fin kvalitet på varorna, snabb leverans och trevligt bemötande från kundtjÀnst. VÀldigt nöjd!

2018幎11月24日
5぀星のうち2の評䟡

Visade sig flera dagar efter lagd

Visade sig flera dagar efter lagd bestÀllning att allt vi köpt var slut i sortimentet.

2018幎11月14日

BelysningsDesign.se からの回答

Hejsan. Vi Àr hemskt ledsnat för detta. TyvÀrr stÃ¥r vi i en högsÀsong med enormt tryck just nu sÃ¥ vÃ¥ra saldon Àndras hastigt och i bland i samma stund som ordern lÀggs, speciellt drabbat Àr julartiklar. Men trots detta skall det sjÀlvklart vara tydligt och stÀmma för vÃ¥ra kunder sÃ¥ man kÀnner sig sÀker i sina köp, ber om ursÀkt för att rutinen brustit nÀr det gÀller din order. Återkom gÀrna till vÃ¥r kundtjÀnst via mail eller telefon sÃ¥ löser vi nÃ¥gon form av kompensation som plÃ¥ster pÃ¥ sÃ¥ren! Önskar en trevlig dag / Belysningsdesign

uselt!

uselt!! Lång leveranstid eftersom lampan skickas från England flera dagar efter bestÀllning, vilket betyder för lång leveranstid för mig. Jag måste returnera den och det kan inte belysningsdesign lösa utan en massa krångel för mig. Aldrig mera belysningsdesign tyvÀrr.

2018幎11月12日

Hejsan.
Beklagar att du fått så tråkig upplevelse från oss. Vi jobbar med en del olika leverantörer och lagerstÀllen, ett exempel Àr England dÀr paketet skickas direkt ut till våra kunder. Detta kan ta några dagar extra vilket framgår på produktsidan för att slippa missnöje i efterhand. Om du missat detta beklagar vi och vi skall se till att göra informationen mer tydlig i framtiden. NÀr ett paket redan Àr skickat har vi tyvÀrr svår att stoppa transporten vilket innebÀr man måste ta emot det för att sen göra en retur som ett vanligt ångerköp. Hör av dig till oss via mail eller telefon så hjÀlper vi dig med en gratis returetikett och ser till att du blir återbetald så fort som möjligt.
Önskar dig en hÀrlig dag / Belysningsdesign

5぀星のうち3の評䟡

Snabb leverans men tyvÀrr en trasig

Snabb leverans men tyvÀrr en trasig vara.. Hoppas på att få byta

2018幎11月11日

Hejsan.
Vad tråkigt att höra, sjÀlvklart hjÀlper vi dig med en reklamation så att du har en hel och fin vara.
Kontakta vår kundtjÀnst via mail eller telefon så hjÀlper dom dig med detta.
Ha det fint! / Belysningsdesign

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス