レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Skulle have lavet en "bilkabule" via min forsikring hos bent pedersen i varde. Bulen var ikke at syne hvilket var positivt, men at de vÊlger at smide bilen i vaskehal en dag efter den er blevet om lak... もっず芋る

Meget mere end tilfreds, med oplevelsen af at kÞbe bil hos Bent Pedersen. SÊlger Hans JÞrgen, har gennem hele forlÞbet vÊret en kÊmpe hjÊlp og stÞtte. Corona og afstanden til kÞber skulle ikke stoppe... もっず芋る

Kom idag akut ind pÃ¥ vÊrkstedet, med en elektrisk fejl pÃ¥ min E220. Blev som altid (kÞber jÊvnligt noget pÃ¥ lageret) mÞdt af smilende og imÞdekommende mennesker. De tog min bil ind med det samme,... もっず芋る

Jeg kÞbte fornylig en brugt Mercedes hos Bent Pedersen, jeg har sjÊldent fÞlt mig sÃ¥ tryg nÃ¥r jeg kÞbte en brugt bil som her. God service fra sÃ¥vel Henrik som Bent Pedersen A/S hele vejen igennem, ing... もっず芋る

3.7

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

41件のレビュヌ

Superfin oplevelse hos Bent Pedersen

Superfin oplevelse hos Bent Pedersen I SÞnderborg da vores EQE'er skulle til service, lige fra bestilling af tiden til selve serviceoplevelsen.
Meget kompetente folk, supergod behandling og en virkelig imÞdekommende vÊrkstedschef, der villigt svarede pÃ¥ mine mange spÞrgsmÃ¥l og lyttede til mine lange historier 🙂
Bent Pedersens priser er uovertrufne i forhold til andre mÊrkevÊrksteder, så vi valgte at kÞre fra Odense tul SÞnderborg for eftersynet, og var positivt overraskede.
Vi kommer stensikkert igen, hvis der opstår problemer med bilen igen, eller senest nÊste gang den skal have service.

2026幎3月30日

Sjusk eller snyd 🀔

Jeg bad om en opdatering af GPS pÃ¥min MB e300 - jeg fik en pris og de ville montere det i prisen. Det lykkedes ikke og efter flere klager fandt de ud af de havde bestilt et abonnement og ikke en opdatering. Min bil kunne ikke opdateres men der skulle en ny chip til - den ville ogsÃ¥ montere ub - det lykkedes / men jeg bad om at fÃ¥ penge retur for den fÞrste bestilling oplyste de at da jeg ikke havde kÞbt dem af dem men af MB KÞbenhavn. MÃ¥tte jeg igennem mange problemer fÞr jeg fik pengene retur. 2. Ved et service pÃ¥ samme tid fik jeg oplyst at hÞjre bÊrearm skulle skiftes til en pris af ca 4000kr, De skulle fÞrst have den hjem. Jeg havde lige fÃ¥et bilen synet og jeg henvendte mig for at hÞre om de ikke ville have opdaget den fejl - de oplyste at de altid var opmÊrksomme pÃ¥ bÊrearmen men kunne ikke huske min bil. jeg bestilte en tid i Flensborg hos en stor NB forhandler og bad dem skifte den defekte bÊrearm. Da jeg hentede bilen og ville betale sagde de at de ikke havde skiftet den da den intet fejlede. De havde set pÃ¥ den 2 mand for at vÊre helt sikre- Ingen regning. MB Bent Petersen fastholdt at den skulle skiftes og at Flensborg nok ikke havde sÃ¥ fin vÊrktÞj som de havde. MB Flensborg er mange gange stÞrre en SÞnderborg. 😱 SÃ¥ har jeg bÞvlet lang tid med at fÃ¥ skiftet en blank vinduesliste pÃ¥ hÞjre dÞr som de ikke havde skiftet efter de havde repareret samme dÞr. FÞrst da jeg 4-5 bgang blev vred blev listen skiftet. Jeg har undervejs talt med service chefen i Esbjerg der har ansvaret for SÞnderborg. Hannskulke til SÞnderborg ugen efter og ville kontakte mig. Det er ikke sket.

2025幎10月24日
自発的なレビュヌ

Har kÞbt en ny EQE det viser sig

Har kÞbt en ny EQE det viser sig hurtigt at den har problemer med styresystemet når man er ude og kÞre kan den finde på at blokere bremserne også går bilen ud har vÊret på vÊrksted mange gange med det men de har ikke rigtig troet på mig indtil en af deres egne mekaniker er med ude at kÞre hvor det sker efter en måned tager de på vÊrkstedet og de siger det tager en dag eller to efter to dage siger de at de fÞrst skal hÞre fra Mercedes i Tyskland så nu har bilen stået ude ved dem i otte dage hvor de ikke har gjort noget ved den synes godt nok det er dårlig service når man har kÞbt en bil til 680.000

2025幎9月4日

Service hos Bent Pedersen

God service som altid ved dagens service på vores Mercedes EQV
Jeg er som altid meget tilfreds med den professionelle og venlige betjening, jeg oplever hos jer, det er en fornÞjelse at komme forbi.
Dog vil jeg nÊvne, at jeg savner den lille ekstra service med at fÃ¥ bilen stÞvsuget efter service. Det var en detalje, som gjorde en forskel og gav oplevelsen det sidste lÞft. Jeg hÃ¥ber, det mÃ¥ske bliver en del af servicen igen i fremtiden. 🙂
Derudover vil jeg Êrligt sige, at det har gjort mig rigtig ked af det, at jeg anbefalede min sÞn at kÞbe en Mercedes hos jer og at han kort tid efter har haft en uheldig oplevelse med en regning på 35.000 kr., for så blot en uge senere at opdage, at der mangler kÞlervÊske i bilen, samt problemer med airconditionen. Som mangeårig kunde synes jeg, det er trist at opleve, at standarden desvÊrre virker til at vÊre faldet både i forhold til detaljerne og den tekniske kvalitet.
Jeg håber, I tager det som konstruktiv feedback og ikke som klage for klagens skyld for det kommer af et Þnske om, at I fortsat skal vÊre et sted, man trygt kan anbefale til andre.
Pia Christiansen

2025幎8月25日

Bent Pedersen - Fiat Esbjerg

Super god service fra vi kÞbte bilen for et par år tilbage til nu.
Da vi kÞbte en Fiat fik vi en rigtig god behandling af sÊlger Hans JÞrgen.
Når bilen skulle til service eller dÊkskift har det altid fungeret ubeklageligt. På vÊrkstedet bliver man mÞdt at sÞde og rare kundemodtager og mekaniker.
For et par dage siden fik bilen en bule og dette skulle laves på deres skadecenter. Igen her mega god og effektiv service. Fik en besked da de var klar til at tage imod min bil og fik stillet en låne bil kvit og frit til rådighed.

2025幎2月10日
自発的なレビュヌ

vÊrksted med min a klasse

KÞbte en mercedes a200 i sommeren 2023, havde brugt vognsgaranti på bilen som var 3år bilen havde tegnet en ekstra garanti forsikring.
Jeg får at vide at bilen er ny serviceret af sÊlger for en md siden , Da vi skal på ferie modtager jeg bilen som den nu er med nr plader på, Hvor efter vi kÞre på ferie ,Da vi kommer hjem skal jeg have monteret anhÊnger trÊk og skiftet en forude og have bilen kosmetisk klar gjort. efter af hentning af bilen er trÊkket monteret og fungerer .instrument brÊttet er dog fyldt med gummi stykker fra udskÊring af ruden jeg påtaler dette og bliver ringet op af plade vÊrkfÞren og fik at vide jeg kunne komme ud og få tÞret det af ,bilen skulle til syn som de dog ordnede jf garanti og ub ,2 anden gang jeg var ude var med en knagelyd hvor de mente at det var skiver og klodeser i for var slidt op efter 1600 km og efter et syn hvor efter jeg fik en regning på 5800kr som jeg ik ville betale da jeg mente de måtte have overset noget til syn , efter fik jeg skiftet en sele og tank klap motor på garanti,ud over det var der rattet som var af skallet efter 40000km som mercedes fik godkendt som garanti og efter fÞlgen trak i land med da men kunne for vente en fabriks kontrol hvor den kunne blive afvist, der med ville jeg kunne stå med en ekstra regning på 11000kr plus montering rattet var begyndt at smuldre grundet af måske brug af håndsprit hvilket jeg ik har nogen chance for at bedÞmme, her efter blev jeg ringet op og fik at vide at man ville dÊkke alligevel ,herefter blev jeg ringet op at de ikke dÊkkede den bjarne vÊrkfÞren giver altid god service det skal han have men alle de der hovsa ting er jeg trÊt af,

glÊder mig til at besÞge vÊrksted uden at der er misforståelser

2024幎6月7日

Tillid, Êrlighed og god service. - BP i Varde

Jeg skulle prÞve privatleasing for fÞrste gang, og havde fundet et godt tilbud hos Bent Pedersen i Varde.
Her kom jeg i kontakt med Jesper, som holdte mig i hånden hele vejen igennem forlÞbet.
Jeg satte Jesper en udfordring, da jeg skulle bruge bilen ret hurtigt. Dette blev lÞst med et smil på lÊben, selvom jeg ved at det har medfÞrt diverse sene aftener og overarbejdstimer for Jesper.

Tvivl ikke på Bent Pedersen i Varde, her er ingen smart i en fart forhandlere, men fantastisk service.
Jeg håber jeg kan benytte dem igen i fremtiden

2024幎3月31日

Bent Pedersen- Citroën Esbjerg

Elendig kundeservice!
Rem og remstrammer udskiftet uden foregående aftale. Efter udskiftning er der nu hÞje hyle/pivelyde. En af mekanikerne bekrÊftede lydene, men den ansvarlige bad mig kigge ind igen. Jeg har nu vÊret forbi 2 gange, men der havde man ikke tid til at kigge/lytte da man spiste rundstykker.
Jeg kommer ALDRIG til at anbefale Bent Pedersen til andre, da kundeservice ligger fjernt for dem.
(Det er desvÊrre ikke fÞrste gang jeg oplever denne ringe service her)

2024幎3月20日
自発的なレビュヌ

FuldstÊndig vanvittig god oplevelse i

FuldstÊndig vanvittig god oplevelse i Varde!
Spurgte efter vej til hyndai da min bilnÞgle var lÞbet tÞr for strÞm. Blev mÞdt af en sÊlger som med det samme gerne ville hjÊlpe mig! De ordnede alt! Fiksede batteriet og gik ud til bilen for at vise mig hvordan jeg skulle tÊnde bilen uden strÞm på nÞglen en anden god gang!
Fantastisk service!

2023幎7月5日
自発的なレビュヌ

Én stjerne for rigtig dÃ¥rlig

Én stjerne for rigtig dårlig kundeservice ved salg af ny Mercedes.
Efter at have snakket med Martin om kÞb af ny Mercedes EQE, kÞrte jeg fra Fyn til Esbjerg, for at bese bilen.
EfterfÞlgende sad Martin og jeg lige fÞr lukketidog forhandlede i œ times tid. Jeg fik slutsedlen med hjem til gennemlÊsning, og kÞrte fra Esbjerg ca. 17.40. Martin havde sat et ’SOLGT’ skilt i forruden pÃ¥ bilen.
Dagen efter sendte Martin en mail kl. 14 for at hÞre, ’om jeg havde fÃ¥et sovet pÃ¥ det’. Denne mail sÃ¥ jeg fÞrst efter arbejdstid, og fik fÞrst svaret pÃ¥ den om aftenen.
I mit svar gav jeg atter udtryk for, at jeg fortsat var interesseret i at kÞbe bilen.
Uden at hÞre yderligere fra Martin lÃ¥ der nÊste formiddag en kort mail hvori Martin skrev: ”Da du ikke svarede i gÃ¥r antog jeg du ikke lÊngere var interesseret og jeg havde en kollega, der stod med en kunde. Og derfor er bilen solgt til anden side.”
Så 1œ dÞgn efter vi har siddet og forhandlet detaljer, og jeg havde udtrykt min interesse for at kÞbe bilen, samt at der var sat et SOLGT-skilt på bilen, havde Bent Pedersen solgt den til en anden kunde, uden at Martin på nogen måde havde forsÞgt at ringe eller skrive til mig om, at de havde en anden kunde til bilen.
Martin oplyste på intet tidspunkt, at der åbenbart var en tidsklausul på under et dÞgn til at få underskrevet slutsedlen.
Da jeg efterfÞlgende klagede til direktÞr Michael Pedersen, fik jeg bl.a. fÞlgende svar: ”Derfor har vi en generel regel om, at biler max kan reserveres i 24 timer fÞr der skal foreligge en underskrevet slutseddel og gÞr der ikke det, er bilen fri til salg af alle sÊlgere igen.” Og det kan jo vÊre fint nok
 men jeg mener de i det mindste kunne have gjort mig bekendt med denne generelle regel – hvilket de ikke gjorde hverken mundtligt eller skriftligt.
SÃ¥ de sÊlger tilsyneladende sÃ¥ mange nye Mercedes EQE’er, at de efter 24 timer ikke har tid til som minimum at ringe og udbede sig om en endelig beslutning om kÞb eller ej, fordi de har en alternativ kunde.
UsÊdvanlig ringe kundeservice som jeg ikke havde forventet af en autoriseret forhandler af et relativt dyrt mÊrkeprodukt.

2023幎2月22日

Super god service!!!

Super god service!!!
Igår var jeg et smut forbi Bent Pedersen AS, da jeg har kÞbt mig en Mercedes C-Klasse fra 2012, og havde lÊst mig frem til der var noget der hedder Mercedes Me adapter, som kom frem, da min Mercedes stadig var ny, så ville lige forhÞre mig ang produktet ved Jent Pedersen AS, kommer der ud i deres middags pause (UPS havde da ikke tÊnkt over at kigge på klokken), men intet problem der, medarbejderne smed da bare deres madpakke og modtog mig med et smil, og så blev min adapter da bare installeret og guidet af deres teknikker/modtager uden jeg havde bestilt tid, dejligt med så kompetente medarbejdere.
Takker mange gange for jeres utrolig gode service!

Mvh

2022幎3月17日

NÃ¥-holdning til kunder

Ved kÞbet var vi to, der hÞrte, at ved kÞb af vinterdÊk var dÊkskifte inkl i serviceaftale. Det er det så ikke og kan konstatere, at vi fik for dårlig info ved kÞb. Ved dÊkskiftet oplevede jeg en 'nå'-holdning til min kritik og der var meget lidt venlighed og service fx i forhold til kÞb af hjuldÊksler til vore nye vinterdÊk. Serviceaftalen er ikke pengene vÊrd.

2021幎11月25日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ