Jeg giver med glÊde 5 stjerner for tilfredshed. Nemt at handle og pÃ¥ alle mÃ¥der en god service. Uden beregning fik jeg tilbudt indpakning som gave. Jeg modtog en pÊn indpakket gave, som jeg med gl... ãã£ãšèŠã
Fantastisk oplevelse. Bestilte de smukkeste Þreringe pÃ¥ hjemmesiden, som blev leveret allerede 2 dage efter. De blev leveret pakket meget smukt ind i gavepapir uden jeg havde bedt om det. Vedlagt va... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Utrolig flotte smykker. I mit tilfÊlde Þreringe, som var pakket ind, sÃ¥ de ikke ridser hinanden. Meget hjÊlpsom da jeg ringede og skulle sendte det ene par Þreringe retur. Og sÊrligt med et lille... ãã£ãšèŠã
Jeg gik ind og bestilte en julegave til min hustru på nettet og der kom omgående besked med tak for ordren . Alt gik super og ganske få dage senere kunne jeg hente den i pakkeshoppen
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Elegant Dansk smykkedesign inspireret af naturen. Alle smykkerne er håndlavede med Þje for detaljerne og produceret i hÞj kvalitet i Êdelmetal.
Triumfbuen 32, 3400, HillerÞd, ãã³ããŒã¯
- +45 2929 8248
- kundeservice@berg-blume.com
- www.berg-blume.com
Nem og hurtigt.
Nem og hurtigt.
Jeg blev positivt overrasket over gaven var pakket ind.
Utrolig flotte smykker
Utrolig flotte smykker. I mit tilfÊlde Þreringe, som var pakket ind, så de ikke ridser hinanden.
Meget hjÊlpsom da jeg ringede og skulle sendte det ene par Þreringe retur.
Og sÊrligt med et lille håndskrevet kort i pakken.
Sammenlagt stor pil op.
Vh.
Katrine
Nemt og vare kom til tiden
Her er Venlig hjÊlpsom og hurtigâŠ
Her er Venlig hjÊlpsom og hurtig betjening ð
Super smukke Þreringe & hurtig leveringâŠ
Super smukke Þreringe & hurtig levering ðð
Fik det jeg skulle have super hurtigtâŠ
Fik det jeg skulle have super hurtigt med meget fin service tak
God service!!
FÞrste, men bestemt ikke sidste gang jeg har kÞbt ved Berg Blume Jewellery. Rigtigt god service og sÞdt personale!
Hurtigt levering og rigtigt sÞd gaveindpakning.
Hurtig levering
Enkel og hurtig bestilling pÃ¥âŠ
Enkel og hurtig bestilling på hjemmesiden og hurtig levering.
Fine smykker ð
Fine smykker ð. Hurtig levering ð. Fin indpakning med slÞjfe men uden tape, sÃ¥ man let kan Ã¥bne den, se varen og pakke den ind igen. BetÊnksomt nÃ¥r den skal bruges som gave ð.
Super hurtig levering
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Bestilte de smukkeste Þreringe på hjemmesiden, som blev leveret allerede 2 dage efter. De blev leveret pakket meget smukt ind i gavepapir uden jeg havde bedt om det. Vedlagt var en håndskrevet personlig hilsen. Det er virkelig service over al forventning. Kan varmt anbefales.
Mvh Helene

Berg Blume Jewellery ããã®åç
Hurtigt svar pÃ¥ bestilling og mulighedâŠ
Hurtigt svar på bestilling og mulighed for at hente varen selv op til jul. Smukt produkt.

Berg Blume Jewellery ããã®åç
Meget fine Þreringe og god service
Meget fine Þreringe og god service. Klar anbefaling herfra.