レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Dejlig sommerafslutning for klinikken hos LuLo. Vi havde forudbestilt plads til at lave smykker eller male pÃ¥ keramik efter arbejde. Der blev serveret kolde og varme drikke og lidt sÞdt dertil. Vi ha... もっず芋る

Super fine Þreringe til virkelig god pris. Dog blev pakken sendt et andet sted hen til afhentning end Þnsket.

Modtog desvÊrre et defekt hÃ¥rspÊnde. Men modtager to nye som kompensation - uden ekstra omkostninger og forsendelsesudgifter. Dejligt. Og betyder man kan vÊre tryg ved at bestille fremover, ogsÃ¥ selv... もっず芋る

At man bÃ¥de kan kÞbe smykker- Êgte ferskvandsperler, sÞlv og andre metaler, som er lavet af indehaver af butikken. Flere kunder og gode veninder i butikken og der kan dekoreres egne skÃ¥le, vaser, fi... もっず芋る

䌁業情報

1. 宝石店

圓該䌁業による蚘述

LuLo.dk sÊlger unikke smykker og accessories, der er designet med passion, til overkommelige priser. Alle vores smykker håndlavet, så du kan vÊre sikker på at dit smykke er unikt og skabt til dig.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

55件のレビュヌ

Dejlig sommerafslutning.

Dejlig sommerafslutning for klinikken hos LuLo. Vi havde forudbestilt plads til at lave smykker eller male på keramik efter arbejde. Der blev serveret kolde og varme drikke og lidt sÞdt dertil. Vi havde en super god oplevelse og er nu inspirerede til at komme igen og kreere flere ting.
Tak til team LuLo

2025幎7月10日

Stor 5 tal !

Rigtig hyggelig butik. GlÊder mig til at se de nye lokaler 🀩

Og lige en tak til Debbie som er super professionel og lÞser problemer som en rigtig boss lady.

2024幎7月10日
LuLo ロゎ

LuLo からの回答

Hej Natalie!

Tusind tak for din mega fine anmeldelse, og de flotte ord✹
Jeg glÊder mig til at byde dig velkommen i de nye lokaler!🀍

Debbie

Super hyggelig lille butik i SÞnderborg

Super hyggelig lille butik i SÞnderborg med fantastisk betjening. Samme gode service på deres hjemmeside. Kan varmt anbefales.

2024幎7月5日
LuLo ロゎ

LuLo からの回答

Hej Gitte,
Tak for din flotte anmeldelse, og de rosende ord🀩
Vi ser frem til at betjene dig igen!

Debbie

At man både kan kÞbe smykker-selv l male på ting i skÞnne farver.

At man både kan kÞbe smykker- Êgte ferskvandsperler, sÞlv og andre metaler, som er lavet af indehaver af butikken. Flere kunder og gode veninder i butikken og der kan dekoreres egne skåle, vaser, figurer og kopper i de smukkeste farver. Gode priser!

Betjeningen er supergod. Altid tid til hygge.

2023幎3月23日

God oplevelse

Modtog desvÊrre et defekt hårspÊnde. Men modtager to nye som kompensation - uden ekstra omkostninger og forsendelsesudgifter. Dejligt. Og betyder man kan vÊre tryg ved at bestille fremover, også selv om alt fra start ikke er som planlagt.

2023幎1月26日

Great experience

Beautiful jewellery and very sevice oriented and kind owner.Got my neckless shipped to Germany, and received free gifts with my order.
Excellent communication and shipping in a short time as i wished.
Thank you and hope to make some orders in future again!

2022幎9月23日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。