Bestilte 21 hÃ¥ndtag lÞrdag. Der stod der var 25 pÃ¥ lager. Fik fin ordrebekrÊftelse. I dag onsdag skriver jeg og hÞrer om der sker noget med min ordre. Kundeservice svarer at levering bliver 20250401... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bestilte nogle filt-fÞdder med skruer som var pÃ¥ lager pÃ¥ siden. Da de var bestilt og belÞbet hÊvet skete der ingenting. Firmaet er svensk og hÊver penge via VISA med det samme. Varene var tilsyndel... ãã£ãšèŠã
Lavede fÞrst prÞvebestilling og herefter bestilling af greb til hele kÞkkenet. Samme kvalitet som hos kÞkkenfirmaer. Fik et enkelt greb i forkert stÞrrelse. Efter en mail sendte de den rigtige.
Jeg kan kun vÊre positiv overfor beslagsbutikken. Ved bestilling af de Þnskede greb kunne vi se pÃ¥ lagerstaus at de ikke kunne levere det Þnskede antal. De var hurtige til at svare pÃ¥ vores mails... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Virkelig dårlig stil.
Bestilte 21 håndtag lÞrdag. Der stod der var 25 på lager. Fik fin ordrebekrÊftelse. I dag onsdag skriver jeg og hÞrer om der sker noget med min ordre. Kundeservice svarer at levering bliver 20250401!!!
Har bedt om en annullering af ordren samt bekrÊftelse på at ordren er annulleret.
Virkelig dårlig stil at man ikke bliver i formeret om det enten ved bestilling eller ved kontakt fra firmaet. Har pt hverken modtaget forklaring eller bekrÊftelse på annullering.
Nöjd
Jag Àr nöjd. Har dock inte behövt prata med kundservice. Leverans skedde normalt snabbt och fick alla varor vÀl emballerade. Stort utbud och bra priser.
Hurtig og effektiv levering
Hurtig og effektiv levering . Bestilte den ene dag modtog nÊste . Og varen er kun 1/3 af hvad vi skulle give i Harald Nyborg. GlidesÞm i brunt
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering. Har shoppet her flere gange og kan kun anbefale det.
Dålig kundservice, behövde påminna flera gånger om återbetalning
Man ska inte behöva böna och be för att få en återbetalning efter att produkten inte levde upp till förvÀntningarna. Dålig kundservice.
Har bestilt en foliedispenser denâŠ
Har bestilt en foliedispenser den 23.november til en fÞdselsdagsgave som skal gives den 5. December. Troede jeg havde god tid i de 12 dageâŠmen nej. Der er ikke kommet noget form for leverance information eller hvad der kommer til at ske med min ordre. Skuffende og pinlig pga uprofessionelt hÃ¥ndtering fra butikkens side, jeg er nÞdt til at give fÞdselaren en ordrebekrÊftelse i gave og bortforklare hvorforfor fÞdselaren fÃ¥r ikke sin gaveâŠ
Nöjd denna gången också
Nöjd denna gången också. Fina beslag. Bra priser och snabb leverans.
Mangler kvalitet i produkt og kundeservice
Bestilte 10 greb af bÞrstet messing, men de tilsendte greb er på ingen måde tilsvarende billedet på hjemmesiden. De tilbyder ikke at sende en returlabel, og har en elendig (svensk) kundeservice. Såfremt man Þnsker greb af god kvalitet, vil jeg anbefale at handle et andet sted.
Hurtig levering og fine produkter
Jeg bestilte 12 stk. MÞbelknop 'Arc' Sort Riflet hos beslagbutikken da de var billigste udbyder af disse kÞkkengreb. Hurtig levering og fine greb i den forventede kvalitet.
Svindelhjemmeside!
Vi bestilte nogle beslag i januar ved dem. Vi har ikke hÞrt noget eller lignende, ren fup hjemmeside. Handel aldrig det.
Meget Meget tilfreds
Jeg har tidligere handlet med Svenske firmaer hjemmesider, uden den stÞrste succes, sÃ¥ jeg var noget forskrÊkket da jeg efter jeg havde lagt min ordre, gik herind og fandt ud af det var en svensk hjemmesideâŠ..MEN MEN jeg har kun positivt at skrive!, Kort tid efter jeg havde lagt ordren kom track and trace, jeg bestilte onsdag og fredag havde jeg varene. Kvaliteten er virkelig i top, selve indpakningen var, i top, og kvaliteten af produktet er fantastisk, jeg er kvalitets menneske. Og derfor vigtigt for mig med kvalitet. Og det fik jegâŠâŠ GlÊdeligt overrasket. Men forskrÊkket over de ikke havde flere stjerner da jeg fik kigget herind efter ordren var lagt. Men nu hvor det HELE er gÃ¥et sÃ¥ professionelt. Og jeg har modtaget kvalitet. Ja sÃ¥ kan jeg kun give 5 stjerner og ððð up herfra.
DÃ¥rlig kvalitet
Meget billig og meget hurtig levering. Til gengÊld er kvaliteten meget ringe. KÞbte glidesÞm med filt, men sÞmmene er så blÞde, at de bukker inden man kan nå at slå dem i...
Kan ikke anbefales!
Elendig kundeservice!
Efter modtagelse af nogle hyldeknÊgte jeg bestilte i hvid, men fik i en mÊrkelig lys grå farve, kontaktede jeg dem pr e-mail og fil at vide at de havde lavet en fejl og derved ville afsende nogle nye i den rigtige farve. Efter modtagelse af sending nr 2 var de prÊcis samme farve og da jeg kontakter dem igen, får jeg bare at vide at der er mange definitioner på hvid, og har derefter ikke kunne få kontakt til dem igen. Deres svar undrer mig, eftersom hyldeholderen er i 2 dele hvoraf den ene af dem er hvid og den anden grå.
Spildte penge.
Ikke et sted jeg handler igen.
Gode priser og hurtig effektivâŠ
Gode priser og hurtig effektiv kommunikation via mail.
God og hurtig service og levering
God og hurtig service og levering. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her.
manglende levering samt svar på mail- tavshed fra firma
bestilte hyldeknÊgte 29 nov. har stadig intet modtaget og vi skriver 12 dec nu. jeg har henvendt mig 6 gange pr mail. fået svar en gang at de ikke har den på lager, at de blive afsendt 9 dec. men har stadig intet modtaget. og gåt jrg ind på track nr så er de ikke afsendt. handler der aldrig igen. og de har hÊvet pengene for over en uge siden
Hurig og god service
Jeg kan kun vÊre positiv overfor beslagsbutikken.
Ved bestilling af de Þnskede greb kunne vi se på lagerstaus at de ikke kunne levere det Þnskede antal.
De var hurtige til at svare på vores mails.
De sendte det antal de havde på lager, og de kom hurtigt.
De gav besked om hvornår vi kunne forvente de sidste, som vi glÊder os til at få.
KÞbte greb til kÞkken
KÞbte greb til kÞkken. Grebene var ikke tilsvarende billedet, sendte dem retur. Fik derefter en svensk mail, om at sende mine oplysninger så jeg kunne få mine penge retur. Mine oplysninger blev sendt, har ikke modtaget mine godt 500 kr. Og de svare ikke når man rykker for pengene. Hold jer langt vÊk fra dette firma
Manglende levering
Bestilte nogle varer hos beslagsbutikken, og min ordre blev ekspederet hurtigt med afsendelse to dage senere. DesvÊrre skulle pakken leveres af GLS Express (fra Sverige), og efter to halvhjertede forsÞg skulle et tredje forsÞg godkendes af Beslagsbutikken.dk. DesvÊrre betÞd det, at de valgte at tage pakken retur, da en tredje udbringning ville vÊre for omkostningsfyldt for dem. Jeg kommer derfor ikke til at modtage min pakke og venter nu på at få mine penge tilbage.
Beslagsbutikken.dk er uden skyld i GLS Express' inkompetente leveringsmetoder (jeg var hjemme ved andet leveringsforsÞg), så det ville vÊre rart med alternative leveringsmuligheder, f.eks. til nÊrmeste pakkeshop.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã