レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

000046176623901 Super mÃ¥de at fÃ¥ fat i en god hjÊlp til opgaver i hjemmet. Beskriv hvad du Þnsker lÞst, og en henvendelse fra interesseret person vender hurtigt tilbage. Her aftales en dato.... もっず芋る

Meget tilfreds! Rigtig god oplevelse med den murer, Steen, fra Bessekompagniet som har hjulpet mig med at renovere facader pÃ¥ min ejendom. Tilbud og pris matchede og servicen var i top. Hurtig... もっず芋る

Find et andet firma! Bessekompagniet har skiftet et vindue i mit trÊhus. Der blev ikke givet et skÞn pÃ¥ tidsforbrug. Det nye vindue er 10 cm kortere i hÞjden, og derfor skulle der sÊttes understÞttel... もっず芋る

Jeg blev anbefalet Bessekompagniet af en nabo, fordi jeg skulle have lagt et gulvbrÊt. Claus svarede med det samme og sendte et prisoverslag, der var billigere end alle de andre, vi havde fÃ¥et. Han... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 77ä»¶

レビュヌを曞く

Fem ⭐

Jeg har fÃ¥et hjÊlp af Bessekompagniet flere gange og har altid vÊret rigtig godt tilfreds - denne gang var ingen undtagelse😊 Jeg blev “tildelt” Mogens og han var bare rigtig flink og effektiv!

2025幎8月8日
自発的なレビュヌ

Ren bondefangeri ved mindre opgaver

Ren bondefangeri ved mindre opgaver.
Det defineres som "en stÞrre håndvÊrksopgave hvis der bare skal bruges en skrumaskine f.eks". Der ud over skal der betales kÞrsel både for besigtigelse(for at vurdere opgaven) og for selve arbejdet. Du betaler også lÞn for kÞrselstiden (som i dette tilfÊlde også var rundet op ). Dvs. for en mindre opgave på 4 timer ryger timelÞnnen i praksis noget over en håndvÊrkers. Plus en håndvÊrker oftest vil vÊre hurtigere.
Ideen er meget god, men man skal virkelig tÊnke sig om med, hvad man får udfÞrt hos Bessekompaniet, og bede om fast pris hvor muligt.

2025幎7月23日

Varmeste anbefalinger - Chris

Denne anmeldelse skriver jeg på vegne af min mor Anne, som har overtaget et kolonihavehus sidste sommer. Chris har her hjulpet min mor af flere omgange med store praktiske opgaver til en fornuftig pris. Han har vÊret en stor hjÊlp, helt ud over det forventede og usÊdvanlige. Yderst betÊnksom, hjÊlpsom og en mand, som har vÊret medvirkende til at kolonihavehuset er kommet op at stå igen. Min mor er super stolt af kolonihavehuset i dag og din arbejdsindsats. En tak lyder også fra min som datter, som tydeligt kan mÊrke glÊden hos min mor.
Vi kan sende de varmeste anbefalinger til Bessekampagniet - sÊrligt Chris

2025幎7月11日

PrÞvede BesseKompaniet i dag

PrÞvede BesseKompaniet i dag - super oplevelse. (RÞdovre)
Udfyldte blanketten i sidste uge, Rene tog opgaven og vi aftale nÊrmere direkte.
Meget punktligt, behagelig og virkelig flot udfÞrt arbejde.
Der er ryddet op og alt er godt.

Er yderst tilfreds og det er ikke sidste gang jeg bruger denne service !

⭐⭐⭐⭐⭐ til Rene

Og tak for en god oplevelse fra start til slut.

2025幎7月9日

HÊkkeklip

Jeg har haft besÞg af Flemming Lavsen i dag til at klippe min bÞgehÊk . Har brugt Flemming tidligere til andre opgaver - yderst tilfreds med hans arbejde .
Bessen har selv arbejdsredskaberne med og trailer til at kÞre al affaldet vÊk bagefter , hvilket du selvfÞlgelig betaler for .

2025幎7月1日

Rensning af vandlås

Jeg havde besÞg af Flemming Lavsen som skulle rense min vandlås og evt. Finde et guldvedhÊng der var faldet i aflÞbet.
Flemming kom tidligt fandt mit smykke i vandlåsen. BadevÊrelset blev efterladt rent og pÊnt efter at vandlåsen var renset. Flemming var en meget flink mand at tale med.

2025幎6月30日
自発的なレビュヌ

Ragnarok af skidt og mÞg

Jeg skulle have sat en loftplade op i vores toilet, og den opgave blev egentligt lÞst fint - men håndvÊrkeren efterlod et kÊmpemÊssigt rod.

I stedet for at gå udenfor og save valgte han at save midt i vores kÞkken/alrum hvilket betÞd, at der i hele lokalet lå et lÞb savsmuld - på bordet, på bÞgerne, i vindueskammen på madvarer osv.

Da jeg klagede over håndvÊrkeren frasagde "Bessekompagniet" anerkendte de, at den måde stedet var efterladt ikke var i orden, men de frasagde sig stadigvÊk alt ansvar, og henviste i stedet til nogle handelsbetingelser og det faktum, at man skal klage inden der er gået fem dage.

Da jeg skrev tilbage og gjorde opmÊrksom på at jeg skam også havde klaget indenfor tidsfristen blev jeg mÞdt af total radiostilhed.

Jeg synes egentligt tanken bag firmaet er fin, men med sådan en dårlig kundeservice kan jeg på ingen måde anbefale andre at bruge dem.

2025幎6月19日

Et trÊ skulle beskÊres

Et trÊ skulle beskÊres. Jan kom og beskar det.
Det var tydeligt at han havde arbejdet med det fÞr, selvom han ikke var gartner.
Han vidste prÊcis, hvilke grene der skulle vÊk for at få et pÊnt resultat. Jeg er meget tilfreds og vil bruge Besserkompagniet igen nÊste gang, jeg har brug for hjÊlp.

2025幎6月18日

Et dyrt besÞg

Har haft besÞg af en rar besser.
Skulle ha boret to huller i en murstensvÊg, opgaven tog ca 20 min at fixe. Fik i dag en regning på 475 kr må sige at det var noget dyrt.
Plejer at bruge Handhand og dette vil jeg bestemt gÞre fremover.

2025幎5月4日

Brug en RIGTIG Besse - ikke Bessekompagniet

Normalt forbinder man 'Besse' med noget hyggeligt og mindst ordentligt og trovÊrdigt.
Det kan jeg ikke just sige om Bessekompagniet.

Jeg hyrede en Besse til at luge ukrudt i et havebed, da jeg selv er 'uden ben' (har revet en akillessene over).
Hyrede via hjemmeside. Fik pr mail at vide at jeg ville blive kontaktet - og det blev jeg - Besse ringede og aftalte tid og sted, og jeg forklarede opgaven. Godt så.

Besse kom og gjorde som 'befalet'. Var her 3 timer, hvoraf œ gik med vejrlig og kaffe serveret.
EfterfÞlgende får jeg faktura.
OVERRASKENDE;
- opgaven har nu taget 4 timer
- OG timeprisen er mere end de 335,-/time jf. hjemmesiden og opgavens omfang.

Jeg skriver og klager over belÞbet og beder venligst om en ny udgave af fakturaen.
OG - jeg kan så i Þvrigt henvise til at BK IKKE overholder hvad de selv lover jf. Forretningsbetingelserne, da jeg burde have modtaget ret udfÞrlig 'definition'/fortolkning af opgaven. Dvs. en klar pris etc.

Jeg får svar;
"Bessen har afgjort (det...) til at vÊre en kompetence opgave. Det sker f. eks hvor vi selv har vÊrktÞj med og i dit tilfÊlde trailer"

1. Dette er IKKE en 'kompetenceopgave. Det er ganske almindelig lugning i et havebed
2. VÊrktÞj??? Jeg var ikke forlods informeret om at det kostede at Besse ville medbringe spade, greb (! - sender man normalt en Besse med de bare nÊver tilhavearbejde?) Han kunne så bare have lånt mine haveredskaber - .....ganske som han lånte min trillebÞr (den burde jeg vel tage en pris for, så?)
3. Trailer?? Jeg havde IKKE bedt om at Besse skulle medbringe trailer (og altså stadig ikke fået info jf. deres forrretningsbetingelser).

Den 'flinke Besse' tilbÞd at tage mit affald med. SkÞnt tÊnkte jeg.
Han sagde så intet om at det lige kostede ekstra.

Kort af en lang
Hold dig vÊk fra Bessekompagniet. Find en Êgte Besse i dit lokalsamfund. Brug evt. grupperne på Facebook. Dette ligner en 'pengemaskine'.
Og som man kan se ud af de meget varierende anmeldelser - man ved aldrig helt hvad man får!

PS - RetfÊrdigvis skal det siges at jeg fortsat afventer svar, efter at jeg klagede 2. gang over procedure og prissÊtning. Man kunne jo bliver positivt overrasket..... ;-)

2025幎4月22日