BIDSTRUP ure guld sølv レビュー

過去12か月のレビュー数: 2

レビューを書く

レビューの確認を行います

ABSURD DÅRLIG OPLEVELSE - ULOVLIG PRAKSIS

Kan absolut ikke anbefale - ekstremt ringe og ulovlig praksis!! Den gamle stolte Bidstrup ville have vendt sig i graven. Gå til Vibholm i Kronen i stedet. Ombytning af en halskæde fra 42 cm til 45 cm hvor det ved indlevering blev oplyst, at det ville koste en smule mere (ca. 50 kr) med 3 cm ekstra, hvilket jo helt er som det skal være og i øvrigt passer ret godt med hvad det plejer at koste for sådanne en mindre forlængelse. Ved afhentning prøver de så at afkræve mig 295 kr ekstra hvilket er 56 % ekstra oven i en kæde til 520 kr. ! Helt vanvittigt og ejeren forsøger så at bortforklare med at priserne er steget- hvilket i så fald er hendes problem og der skulle være taget forbehold for dette.

2026年6月26日

Hej Bjarke
Det stemmer ikke overens med din beskrivelse.
Vi valgte dog at udlevere den gamle kæde til dig, selv om du opførte dig meget ubehageligt over for vores personale foran din søn. Du gav samtidig udtryk for, at du ville skrive en dårlig anmeldelse, hvis vi ikke gjorde, som du ønskede.
Bidstrup ure guld og sølv

5つ星のうち5の評価

De fortjener klart 10 flotte stjerner.

De fortjener klart 10 flotte stjerner.
Hos Bidstrup oplever jeg ALTID, at at blive mødt med en professionalisme ud over det sædvanlige.
De lytter og vejleder og gør sig altid umage med, at hjælpe mig med, at finde gode løsninger. Dette gælder uanset opgavens pris og karakter.
Jeg har ud af gamle smykker, sammen med dem,designet nye smykker.
Jeg har fået udført reparationer, fået tilført egne smykker ekstra ædelstene. Købt nyt i flere prisklasser. 10 stjerner herfra.

2025年12月4日
5つ星のうち5の評価

Fantastisk service ud over det forventelige

Min kommende mand og jeg var indstillet på at skulle spendere en hel dag eller to på Strøget for at lede i de forskellige guldsmede og smykkebutikker efter vores vielsesringe. Vi ønskede os noget vidt forskelligt og var endda klar på at skulle købe fra to forskellige steder. Inden vi hoppede på toget, fik vi den spontane indskydelse at stikke hovederne ind hos Bidstrup - den lille, lokale guldforhandler i Vanløse. Og så kom vi faktisk aldrig videre.

Min kommende mands ring kunne vi skabe fra bunden ved at kombinere to forskellige slibninger/overfladebehandlinger på lidt utraditionel vis. Guldsmeden gav kyndig vejledning om, hvad vi kunne forvente af resultatet, også i fremtiden. Aftalen var, at hvis ikke resultatet var, som vi ønskede ved afhentning, ville de arbejde videre med den. Men det blev slet ikke nødvendigt, for den sidder lige i skabet og matcher visionen.

Min egen vielsesring troede jeg oprindeligt også, at vi skulle skabe fra bunden. Jeg havde set en ring i Bidstrups vindue, der var helt perfekt, men en del over vores budget. Så jeg forhørte mig, om man ville kunne lave en lignende ring, bare med zirkoner i stedet for diamanter, lavere karat guld og tyndere guldbånd for at presse prisen ned. Igen vejledte guldsmeden mig om, hvad jeg skulle forvente ift. båndets holdbarhed ved "mit" design, og vi fandt frem til, at det nok ikke var løsningen (eller kunne svare sig at lave fra bunden). Men i stedet for at sende mig videre til en anden forhandler, besluttede gulsmeden sig for at prismatche deres færdige ring med en anden, jeg havde fundet på nettet. Det skar således en tredjedel af prisen - en besparelse (og gestus), der kom helt bag på os. Der var ingen tvivl, da vi takkede ja til det flotte tilbud.

Ringene skulle indgraveres, hvoraf den ene måtte gøres i hånden grundet mangel på plads inde i båndet. Halvanden uge gik der, før vi kunne komme og hente vores ringe. Graveringerne er helt perfekte, og ligeså er ringene.

Der er ingen tvivl, når jeg siger, at vi er fuldt ud tilfredse med den service, kyndige vejledning og venlighed, vi er blevet mødt med i Bidstrup i Vanløse. Det er bestemt ikke vores sidste besøg i butikken.

En stor anbefaling herfra!

2025年5月8日
5つ星のうち1の評価

Jeg kunne ikke få pengene tilbage

Jeg kunne ikke få pengene tilbage, selv om det fremgik af fakturaen, at det var muligt Jeg måtte nøjes med et tilgodebevis

2024年7月8日

Hej Christina

Det er korrekt, som det fremgår af vores købskvittering.

Vi giver altid pengene tilbage indenfor 14 dage, eller et tilgodebevis efter 14 dage. Ved specialbestillinger eller betalt med forbrugefagningskort, giver vi et tilgodebevis.

Hvornår kom du tilbage med varen?

Bidstrup ure guld sølv

Mit Rolexur

Hej med jer,

Jeg var nede med et Rolex ur og skulle have det tjekket. Der var forskellige ting i vejen med det, og var så ked af jeg troede det var gået helt i stykker.
Heldigvis tog det ikke mere end en times tid, og så var det hele blevet fixet, Sikke et dygtigt og professionelt personale de har !
Tak for fantastisk service og imødekommenhed :-)

2024年3月15日

God service godt håndværk

Jeg har fået mine ringe tilpasset og skiftet sten i en.
Der har været tale om godt håndværk god service og rimelige priser.
Venlig betjening i butikken på Østerbro og det samme af guldsmeden Maria telefonisk

Butikken kan varmt anbefales

2023年6月23日

Enorm dårlig kundeservice..

Opdatering til Bidstrup ure:
Hvordan kan det tage jer knap 1 år at svare på en anmeldelse? Jeg er ikke interesseret i at komme i jeres butik, så ellers tak.

Enorm dårlig kundeservice... Var nede forbi butikken i Vanløse, for at returnere et par øreringe, i original emballage og med kvittering, men ingen penge tilbage - kun tilgodebevis. Jeg spørger hvordan det kan være at det er sådan, når nu jeg fremviser kvittering, og bliver mødt med kommentaren "Det ved jeg ikke, det er ikke mig der har lavet reglen" til det svarer jeg så, at det jo godt kunne være hun vidste HVORFOR reglen var lavet, selvom det ikke var hende der havde lavet den.
Nu er jeg strandet med et tilgodebevis til en butik jeg aldrig handler i, fordi de øreringe jeg havde fået i gave, ikke var mig. "Det står på kvitteringen, at vi ikke giver pengene tilbage" ... Ja, det er flot. Men nu HAR man jo allerede købt og betalt, når man får kvitteringen i hånden. De burde som minimum, gøre det til en politik, at fortælle kunderne det, før de køber noget derinde.

Meget mærkelig måde at drive forretning på, simpelthen bondefangeri. Er dybt utilfreds.

2023年1月20日

Kære Manon

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os.
Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Vi har 14 dages returret på varer, dog ikke varer, som er bestilt hjem. Kom forbi butikken med dine øreringe og emballage/kvittering, så finder vi en løsning.

Bidstrup ure guld og sølv

5つ星のうち1の評価

Dårlig service og hysterisk ejer

Dårlig service og hysterisk ejer!
Havde indleveret mit ur til reparation. Fået en præ estimering ved indlevering. Tog dem 3 måneder før jeg kunne hente det. Havde i mellemtiden haft ringet til dem for at høre om de havde glemt mig hvor jeg får at vide at alt er godt og uret er ved at blive lavet. Ved afhentning er prisen så steget med 60 procent i mellemtiden. Taler med ejeren der siger hun har haft ringet til mig og orienteret mig om den nye pris - dette til trods for hun selv har dokumenteret i papirerne der følger med uret at hun ikke har talt med mig. Som løsning foreslår jeg at vi deler meromkostningerne hvorpå hun bliver fuldstændig hysterisk og beskylder mig for at true hende. Jeg har aldrig været udsat for noget lignende og er noget chokeret over en så ekstrem dårlig service. Lad være med at spilde jeres tid på dette sted.

2021年10月28日

Kære Sofie

Du har afleveret dit ur d. 28/7 2021 fordi uret ikke længere gik, det gik heller ikke med nyt batteri. Du ville gerne have en pris på reparation af uret og vi fortalte at prisen ville ligge på ca. 1100 kr for rens og eftersyn af dit Citizen ur.

D. 30/7 har urmageren forsøgt at ringe til dig uden held og lagde en besked på din telefonsvarer kl.12:33.
Du ringer tilbage samme dag kl.12:36 og snakker med urmageren i lidt over 3 minutter. Her har urmageren forklaret og givet dig prisen for rens og eftersyn til 1050 kr. Urmageren spørger om du også ønsker at få skiftede glasset for 800 kr, da glasset er meget ridset og risikere at gå i stykker.

Da dit ur er udgået, bliver der ikke længere produceret reservedele til modellen.
Vi forklare at det ville tage noget tid, da glasset skal special bestilles og skæres til, for at passe til dit ur. I samtalen bliver prisen på begge dele accepteret og vi går derefter straks i gang med reparationen.

D. 6/9 ringer du og snakker med urmageren om urets process og viste forståelse for at uret ville tage lang tid at lave, på grund af det specialskåret glas.

D. 8/10 sendte vi dig en sms om at uret er klar til afhentning.

Du kom og hentede dit ur idag d. 28/10 og virkede forvirret over prisen som vi aftalte over telefonen. Du var uenig om prisen og mente vi aldrig havde ringet til dig med hensyn til reparationens pris. Du ville have at vi skulle afslutte sagen ved at tilbyde dig en bedre pris af reparationen, for at undgå at du giver os en dårlig anmeldelse på nettet.

Vi starter aldrig en speciel opgave, før kunden har accepteret den fulde pris på reparationen.

Bidstrup Ure Guld & Sølv

Jacob Jensen 212 steel watch

I bought a Jacob Jensen 212 steel watch. It was a super bargain.
The watch is more beautiful than in the picture. Staff with great courtesy
and reliability and fast shipping.
Thanks Bidstrup !
Giampaolo C. / Treviso-Italy

2018年7月23日

Faglighed i orden???

Nu har jeg fået skiftet batteri på hhv. mit eget og fruens ur og begge gange måtte jeg retur med reklamation.
I det ene ur var der en masse skidt på urskiven og det andet ur virkede ikke og var samlet forkert.

2011年7月5日

Hej Lasse

Vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse hos vores forgænger i 2011.

Siden 2016 har Bidstrup Ure, Guld og Sølv fået ny indehaver. Vi har kun faguddannet urmagere og salgs personale, som altid vil yde professionel og kompetent service.

Vi håber på at se jer igen i butikken.

Mvh. Bidstrup Ure

Trustpilot エクスペリエンス