Bij op voorhand langsgaan om afspraak te maken fiets binnen te brengen. Duidelijke datum, tijdstip gekregen daar. Vervolgens op afgesproken moment fiets binnengebracht voor herstel. Toen werd meede... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Super vriendelijk personeel! Er werd met zorg geluisterd naar mijn problemen, tips en tricks gedeeld, en mijn probleem opgelost in zeer korte tijd. Heel goede en snelle klantenservice! Uiterst tevr... もっと見る
Ik had een lekke achterband van mijn elektrische fiets en werd correct doorverwezen van Groot Bijgaarden naar Asse ( in Groot Bijgaarden hadden ze een probleem met de bezetting). Zonder veel moeite kr... もっと見る
Zeer aangenaam contact in de vestiging Grimbergen. Klantgericht, eerlijk correct en probleem oplossend gehandeld. Ik draag de verantwoordelijke en het personeel een warm hart toe en kan deze winkel e... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Bike Republic – wij helpen iedereen op de fiets Bike Republic is een Belgische fietsenspecialist met meer dan 40 vestigingen, gedreven door één duidelijke passie: mensen met plezier en vertrouwen laten fietsen. Iedereen is welkom voor persoonlijk advies op maat, afgestemd op wat jij écht nodig hebt. Van kinderfietsen tot e‑bikes, van bakfietsen en longtails tot sportieve modellen en aangepaste mobiliteitsoplossingen — voor elke fietser en elk verhaal is er een oplossing. Kies je voor een e‑bike, dan geniet je bovendien van extra gemoedsrust dankzij een servicepakket met aanvullende diensten, waaronder één jaar gratis diefstalverzekering. In onze ateliers en servicepunten kan je terecht voor onderhoud en herstellingen, ongeacht waar je je fiets hebt gekocht. Ervaren technici gaan met zorg en vakkennis aan de slag, zodat jij veilig, vlot en zorgeloos kan blijven fietsen.
連絡先
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Heel professioneel advies
Vriendelijk onthaald, steeds heel professioneel en goed advies , veel keuze en goede prijs kwaliteit. Houden rekening met de noden en wensen van de klant!
Excellente service
Excellente service. Vandaag gewoon binnen gesprongen omdat mijn stuur scheef stond. Direct geholpen. Super
Bij Bike Republic Leuven een Brompton…
Bij Bike Republic Leuven een Brompton gekocht, nog geen jaar oud. Ik bracht de fiets binnen voor onderhoud omdat de versnellingen niet meer goed werkten. Kostprijs: 72 euro. Geen probleem, dacht ik — als het dan ook degelijk gedaan wordt.
Bij het ophalen kreeg ik te horen dat alles in orde was. Op het werkblad stond zelfs: testrit oké, moeren en bouten oké.
Thuis plooi ik de fiets open… en het scharnier gaat nog altijd extreem stroef. Met andere woorden: blijkbaar heeft niemand de moeite genomen om de fiets effectief open en dicht te plooien — nochtans een vrij essentieel onderdeel bij een plooifiets.
Terug naar de winkel dus, met de verwachting dat men dit correct zou rechtzetten. In plaats daarvan werd ik vrij onvriendelijk ontvangen. De uitleg die ik kreeg was ronduit absurd: “Een plooifiets wordt niet altijd opengeplooid bij onderhoud.”
Sorry, maar als je een Brompton onderhoudt en daarna op het formulier schrijft dat alles “oké” is, dan mag je toch verwachten dat het belangrijkste mechanisme getest werd.
De oplossing? De fiets opnieuw een week achterlaten. En uiteraard: opnieuw betalen. Ongeveer 70 euro extra voor één uur werk aan datzelfde scharnier — dat blijkbaar zo versleten was dat het vervangen moest worden. Opmerkelijk dat dit tijdens het eerste onderhoud, waarvoor ik al betaalde, “niet was gezien”.
De manager erbij gehaald, maar die koos meteen de kant van de werkplaats. De reactie: “Denk je dat wij hier gratis werken?”
Nee, dat verwacht ik niet. Maar ik verwacht wel dat werk waarvoor betaald is, correct wordt uitgevoerd.
Voor mij is het duidelijk: hier kom ik nooit meer. Volgende keer ga ik gewoon naar de fietsenmaker om de hoek — daar krijg je vaak nog echte service in plaats van dure facturen en excuses.
Uitstekende verkoper
Uitstekende verkoper! Prima service en prachtige fietsen aan goede prijs-kwaliteit.
Fijne professionele medewerkers
Fijne professionele medewerkers, waarbij de klant centraal staat.
Een gedegen rustige uitleg, met oog voor klant en fiets.
Een fijne ervaring.
Top winkel
Iedereen was professioneel en vriendelijk. Blij dat ik daar mijn fiets gekocht heb
Perfecte service en goede uitleg over…
Perfecte service en goede uitleg over wat gedaan is aan onderhoud.
Nog maar pas klant
Nog maar pas klant. Dus review gebaseerd op enkele contacten en die waren positief. Hopelijk blijft het zo...
Bike Republic heeft zeer behulpzame…
Bike Republic heeft zeer behulpzame mensen in dienst. Aanrader
Goede service en vriendelijke personeel…
Goede service en vriendelijke personeel .
Zeer klantvriendelijke techniekers
Recent bij Bike Republic te Retie geweest voor reparatie MTB. Zeer vriendelijke techniekers die de tijd nemen om heldere uitleg aan de klant te geven met betrekking tot reparatie fiets & hoe ze werken. Daarnaast zullen ze steeds mee nadenken over oplossingen & zetten klanttevredenheid op #1
Top team in merksem
Top team in merksem
Altijd warm ontvangst of nu langst gaat de winkel gaat of telefonisch contact opnemen.
Ze staan altijd klaar..
Zeer professionele service.
In de winkel in Oudsbergen een aangename professionele Service gekregen van Rens.
topservice vriendelijk onthaal en niets…
topservice vriendelijk onthaal en niets is hun teveel
medewerkers zijn professioneel en steeds bereid om je te helpen en de nodige uitleg te geven
een aanrader
100% tevreden!
Reeds verschillende fietsen gekocht bij Bike Republic, steeds tevreden! Altijd bereid te helpen bij problemen. Dus ook zeer goede service na verkoop.
Vriendelijk en correcte bediening
Vriendelijk en correcte bediening, puur vakmanschap
Bike Republic, een aanrader
Wij zijn zeer tevreden met de service en klantvriendelijk.
topservice
heel vriendelijke & klantgerichte service, correcte afspraken en goede opvolging! Top!
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。